9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Konunun sessiz takipcisiyim. Sok oldum suan.
Hep neden kestirip atmiyor umut veriyor diye dusunurdum. Meger ihtiyac gideriyormus!
Kusura bakma pofuduk, o hastaliklar opmeyle falan bulasmaz, opmek istemeyen ve bosalmak icin resmen seni kullanan bu hanzoya umarim bir daha sans vermezsin.
Sen aglarken ustunde bosalmaya calisan adam seni zerre onemsemiyordur.
Resmen f*k body gibi takilmissiniz.

ihtiyaç giderme olsa bana mı kaldı? bulamaz mıydı sanki? adam iki öpüşme için niye yapsın ki yani ilişki yok sonuçta.

ya ne şansı vericem ben ne şansı? ya bırak. onun ben insanlığını...

Sormak istediginiz sey genele yardimci olabilecek bir soru ise buradan, geneli yaniltabilecek bir soru ise ozelden yazmanizi rica ediyorum.

Sormak istediginiz sey genele yardimci olabilecek bir soru ise buradan, geneli yaniltabilecek bir soru ise ozelden yazmanizi rica ediyorum.

genele de yardımı olabilecek bi konu, prosedürü soracağım sadece.

darp ve tecavüz için doktor muayenesi - rapor istersem, mutlaka polis işin içine karışır mı? veya suç duyurusu şart mı?

ihtiyaç giderme olsa bana mı kaldı? bulamaz mıydı sanki? adam iki öpüşme için niye yapsın ki yani ilişki yok sonuçta.

ya ne şansı vericem ben ne şansı? ya bırak. onun ben insanlığını...
İliski olmamasina sonuna kadar tahammul etse bir nevi. Gerci yine de bu da baska heyecan. Nereden bulacak ki kendini arzulayan kişiyi sak diye.
Erkekler arzulanmaktan da zevk alırlar.
Parayla falan yapacak kişi bu hissi veremez.
Ayrıca seni kullanıyormuş demedim zaten. F*** body olmussunuz dedim.
Orgazm olamadi diye dovmek falan cok incitici.
Bir insan bunu fahiseye yapmaz, onca yillik gecmisi olan birine nasil yapabildi?
Aklim almadi. Cok pislik bi herifmis. Onca yil bu yonunu nasil gizlemis.

onca yıl tek cinsel geçmişi benimle olduğu için ben yetiyordum çünkü, daha fazlasını görünce yetmedim. bu kadar.

genele de yardımı olabilecek bi konu, prosedürü soracağım sadece.

darp ve tecavüz için doktor muayenesi - rapor istersem, mutlaka polis işin içine karışır mı? veya suç duyurusu şart mı?

Hayir. Darp raporunu suc duyurusu olmadan da alabilirsiniz. Sorunuzu tekrar okudum, elbette polis isin icine karisir. Ancak suc duyurusu sizin inisiyatifinizde olacaktir beyanlariniza ve niyetinize gore.

Tecavuz icin kadin dogum uzmani proseduru uygulayip hastanede gorevli polise veya esdegerine haber verecektir.

Oha artık

yani gidersem ne olur ne sorarlar ne yaparlar?

tecavüz için kadın doğuma mı gitmem gerekiyor?
özel hastaneye gitsem yine de polis şart mı?

Beyaniniz ne olacak?

Tecavuz icin kadin doguma yonlendireceklerdir zaten.

Ozel hastanelerin ne yapacagini bilemem, ancak yapmasi gereken yetkililere haber vermektir.

Aksini bastan talep ederseniz proseduru es gecebilirler.

Niyetiniz nedir?

Beyaniniz ne olacak?

Ozel hastanelerin ne yapacagini bilemem, ancak yapmasi gereken yetkililere haber vermektir.

Niyetiniz nedir?

Hastaneye gore gorevli veya direkt polis ifadenizi alacaktir, once olayin basiniza nasil geldigi dinlenecek, sonra karakoldan polis gelip ifadenize basvuracak. Suc duyurusunda bulunup bulunmayacaginiz sorulacak.

Ancak hastaneye gidecekseniz 1 haftayi gecirmeyin.

Beyaniniz ne olacak?

Niyetiniz nedir?

rapor elimde bulunsun, lazım olur diye. sadece raporu istiyorum. şimdilik hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum, ama bi şey yapmam gereken bi durum olursa elimde rapor olsun. kimin yaptığını ıspatlayamam suç duyurusunda bulunmadan, ama yine de elimde bi şey olsun.

bu mesajı atlamışım, olayın başıma nasıl geldiğini anlatmak istemiyorum, polisi es geçme sebebim bu aslında. yarın sabah giderim gidersem, acile mi gidiyoruz?

Tecavüz dediğinizde ve hekim savcılığa, kolluk kuvvetlerine haber verdiğinde tecavüz demeniz ve isim vermeden raporu alıp kolayca hastaneden çıkmanız mümkün değil.

Çünkü o rapor kişiyi tehdit edebilmeniz için değil, adli süreçte hakkınızı aramanız için veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…