9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bu mesajı atlamışım, olayın başıma nasıl geldiğini anlatmak istemiyorum, polisi es geçme sebebim bu aslında. yarın sabah giderim gidersem, acile mi gidiyoruz?

Elbette acile gidebilirsiniz, ancak olayın başınıza nasıl geldiği size sorulacak.

Polise haber vermeden size tecavüzle ilgili rapor yazılması mümkün değil. Bu adli bir süreç için gerekiyor.

ben sadece kendimi korumak için istiyorum. "o yapmaz" dediğim her şeyi yaptı. tekrar beni zorlamayacağından, baskı yapmayacağından emin değilim. hiçbir şeyden emin değilim.

ben sadece kendimi korumak için istiyorum. "o yapmaz" dediğim her şeyi yaptı. tekrar beni zorlamayacağından, baskı yapmayacağından emin değilim. hiçbir şeyden emin değilim.

Sizin örneğinizde geneli yanıltıcı cevap vermek istemiyorum çok kritik bir konu olduğu için. Elbette sonradan tehdit ve baskı mümkün ancak bunun çözümü şikayetten geçer, tehditten değil.

Siz önce kendinizden emin olun. İletişim yollarınızı koparın, tecavüzcünüzün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi kesmekle başlayın. Hesap sormayın, hiçbir şey yazmayın, hesap soracaksanız yasal yollarla sorun.

Lütfen tecavüze duygusal anlamlar ile hitap etmeyin. Adam tecavüzcü imiş, sizi aslında sevmiyor olması değil acı olan. Başkalarıyla yatmış olması da değil, sizin dar olmanız da değil.

hesap falan sormayacağım. ben o muayeneyi kaldıramam. anlatmak istemiyorum. burda bile tek seferde anlatamadım. duyulsun istemiyorum. o diz-dirsek pozisyonunu kaldıramam.

hesap sormayacağım, hiçbir şey sormayacağım. yazmıyorum.

duygusal anlamlar yüklemiyorum, sadece adam bu potansiyeli on sene nasıl saklamış ona şaşkınım. bi kere bile zorlamadı beni ya, her hareketinde izin istedi. hayır bu olaydan yaklaşık on beş dakika önce falan ezan okundu, ara verdik, gayet kucağına aldı bekledi, konuştuk, iyiydi yani. birdenbire...

şeytan diyo ki sabah hastaneye gidip raporla suç duyurusunda bulunacağım de. o korku ona yeter zaten. altına eder zaten. ama yapar mıyım yapmam. yapsam iyi olurdu biraz da o düşünsün ama yapmam.

kafam gerçekten çok karışık hiçbir karar veremiyorum şu an. darp için şikayetçi olursam doktor salak değil darp bölgesi normal bölgeler değil. ve işten atılır. bilemiyorum. biriniz yardım edin karar veremiyorum düşünemiyorum.

Ay duyarsa duysun ayrıca normal bölge değil derken dövdü dediğin sadece anüsü zorlaması mıydı başka bi yerine bişey yapmadı mı

Bişey daha diyim onun ailesi değil de senin ailen sülalen problem, net.
Bişey bilmeden bile sana fahişe iması yapmış insanlar bu olayı bir duysa abowww

onun ailesi duyarsa benimkilere de duyurabilir yani. ben belki bi şekilde saklarım da onlar duyarsa...

Dediğim gibi ben doktoru şunu bunu düşünmüyorum, benim başıma gelse şikayet ederdim hem darp hem tecavüzden çünkü ailem arkamda olur önüme gelmez bu olay, 2 dk disimi sıkar prosedüre katlanır hesabını sorarım denerim en azından, bence olması gereken bu ama senin durumun hiç olması gerektiği gibi olmadı

aileme güvenmiyorum. dövdü desem ne yaptın derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…