- 12 Haziran 2016
- 838
- 3.235
- 28
- 40
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #8.341
bu mesajı atlamışım, olayın başıma nasıl geldiğini anlatmak istemiyorum, polisi es geçme sebebim bu aslında. yarın sabah giderim gidersem, acile mi gidiyoruz?
Tecavüz dediğinizde ve hekim savcılığa, kolluk kuvvetlerine haber verdiğinde tecavüz demeniz ve isim vermeden raporu alıp kolayca hastaneden çıkmanız mümkün değil.
Çünkü o rapor kişiyi tehdit edebilmeniz için değil, adli süreçte hakkınızı aramanız için veriliyor.
ben sadece kendimi korumak için istiyorum. "o yapmaz" dediğim her şeyi yaptı. tekrar beni zorlamayacağından, baskı yapmayacağından emin değilim. hiçbir şeyden emin değilim.
Sizin örneğinizde geneli yanıltıcı cevap vermek istemiyorum çok kritik bir konu olduğu için. Elbette sonradan tehdit ve baskı mümkün ancak bunun çözümü şikayetten geçer, tehditten değil.
Siz önce kendinizden emin olun. İletişim yollarınızı koparın, tecavüzcünüzün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi kesmekle başlayın. Hesap sormayın, hiçbir şey yazmayın, hesap soracaksanız yasal yollarla sorun.
Lütfen tecavüze duygusal anlamlar ile hitap etmeyin. Adam tecavüzcü imiş, sizi aslında sevmiyor olması değil acı olan. Başkalarıyla yatmış olması da değil, sizin dar olmanız da değil.
Tecavüzden değilse bile darptan şikayetçi olabilirsin
işten atılır net.
Sanane bundan pofuduk bak beni sabah sabah delirtme zaten ankaraya kış gelmiş modum düştü yerlerde
Dediğim gibi ben doktoru şunu bunu düşünmüyorum, benim başıma gelse şikayet ederdim hem darp hem tecavüzden çünkü ailem arkamda olur önüme gelmez bu olay, 2 dk disimi sıkar prosedüre katlanır hesabını sorarım denerim en azından, bence olması gereken bu ama senin durumun hiç olması gerektiği gibi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?