- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #8.421
Neden söyleniyor sana bunlar biliyor musun? Sinirli iken yazdığın için değil. Bak, darp tecavüz raporu alacağım diyorsun, şikayet etmeyeceğim bulunsun diyorsun. Bu mantığa aykırı. O yüzden de imkansız işin içine polis vs girmeden. Ne diyeceksin? Ben tecavüze uğradım ama polisi karakolu şikayeti karıştırmayın. Bu yaşandı, delilim olsun. Sen bunu bile o insanla iletişim içinde kalmak üzerine kuruyorsun .Elimde bulunsun diyorsun, tehdit mi edeceksin? Ben sadece kendimi korumak istiyorum diyorsun. Tekrar beni zorlamayacağından, baskı yapmayacağından emin değilim diyorsun. Nasıl yani? Bunları yapmak için fırsatı nasıl bulacak? Hangi zeminde baskı yapacak sana telefonu açmadıktan sonra?Kaçıracak mı seni? Hayır. Yoluna çıkıp yalvaracak mı? Bunu isterdin ama değil mi... Sen tekrar görüşeceksin bu adamla. Kafanda kurarken bile bu böyle.
Yok saymaya çalışacağın yaşadıkların değil. O adamı yok sayacaksın.ne yapayım? bileklerimi mi keseyim? düşünmemeye çalışıyorum, yok saymaya çalışıyorum, takılıp kalırsam çıldırırım. çok mu garip?
ben okuyunca seni gozumun onunde canlandirabiliyorumtamam yeterince tiksindiysen gidebilirsin.
lan bana neler olmuş senin derdine...
sen benden tiksindiğini buraya yazıyosun da sence ben ne haldeyim bunu yazarken düşündün mü hiç? işte bu yüzden şikayetçi olamıyorum, ailem de çevrem de aynı bu tepkiyi vereceği için.
Telefonla görüşmek ayrı cinsellik hiç bitmemişti zaten demek ayrı
Yok saymaya çalışacağın yaşadıkların değil. O adamı yok sayacaksın.
Cidden normal değilsin.
Bide burda millete trip atıyorsun okumayacaksan yazmayım diye.
Allah aşkına yaz ki bi insanın kendine daha neler yapabileceğini bilelim.
ben okuyunca seni gozumun onunde canlandirabiliyorum
sumsuk sumsuk 9yillik iliskisi icin kendine her turlu muameleyi gormeyi kabul eden sozum ona askindan olmek uzere birisi geliyo gozumun onune
kalkip soyle dustum evet cok kotu dustum yaralandim ama ben bu isin icinden cikicam demek yerine hala surunuyosun battikca batiyosun
yukardada soyledim once empati yaptim ama okudukca senin psikolojik sorunlari olan hasta biri oldugunu cikariyorum
adamı yok sayıyorum diyorum. bitti diyorum. yok sen illa görüşürsün illa barışırsın. ne ya neyine görüşücem neyine barışıcam neden sürekli beni ona itmeye çalışıyosunuz ki bitti diyorum hala geçmişi deşiyosunuz kaçamak birkaç öpücüğü haber vermediğim için özür mü dilemeliyim sizden nedir bilmiyorum.
Pigme şikayet işinden vazgeçtin dimi
Yaw yok sayıyosun da adamın tivitini nasıl gördün
Etme zaten o süreci kaldıramazsınbüyük ihtimal şikayet etmeyeceğim. ahirette parmakla göstericem.
Valla ben sizin hiç yüz yüze görüştüğünüzü ya da işin içinde cinsellik olduğunu düşünmedim o hissi almadım, ha madem görüşülüyor sen neden evlenme planları yapıyodun orası da ayrı muallak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?