9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ha bi de darp raporu 6 ay saklanabiliyormuş. 6 ay dolmadan şikayet edebilyorsun yani. yapmayacağım. raporu da almayacağım. ne diye tehdit edecektim ki zaten?

ne yapayım? bileklerimi mi keseyim? düşünmemeye çalışıyorum, yok saymaya çalışıyorum, takılıp kalırsam çıldırırım. çok mu garip?
Yok saymaya çalışacağın yaşadıkların değil. O adamı yok sayacaksın.

Cidden normal değilsin.
Bide burda millete trip atıyorsun okumayacaksan yazmayım diye.
Allah aşkına yaz ki bi insanın kendine daha neler yapabileceğini bilelim.

ben okuyunca seni gozumun onunde canlandirabiliyorum
sumsuk sumsuk 9yillik iliskisi icin kendine her turlu muameleyi gormeyi kabul eden sozum ona askindan olmek uzere birisi geliyo gozumun onune
kalkip soyle dustum evet cok kotu dustum yaralandim ama ben bu isin icinden cikicam demek yerine hala surunuyosun battikca batiyosun
yukardada soyledim once empati yaptim ama okudukca senin psikolojik sorunlari olan hasta biri oldugunu cikariyorum

adamı yok sayıyorum diyorum. bitti diyorum. yok sen illa görüşürsün illa barışırsın. ne ya neyine görüşücem neyine barışıcam neden sürekli beni ona itmeye çalışıyosunuz ki bitti diyorum hala geçmişi deşiyosunuz kaçamak birkaç öpücüğü haber vermediğim için özür mü dilemeliyim sizden nedir bilmiyorum.

çünkü yazdım. ne zaman görüştüysek yazdım. şimdi bilmiyoruz oldu.

bence kınama. sakın büyük konuşma.

Yaw yok sayıyosun da adamın tivitini nasıl gördün

Bulusunca olurda. Hani sizin evde gorusmuyosunuzdur. Onlarin ev zaten mumkun degil. Uluorta park bahce cafe de gerceklesecek hali de yok bunun. Olabilecek ortama girerseniz olur bu is.
Bizim anladigimiz ayakustu bi yerde oturup konustugunuzdu acikcasi. Farkli anlayan varsa beri gelsin.
Gorustugunuzu bilmiyoduktan kastimiz bu hepimizin

Valla ben sizin hiç yüz yüze görüştüğünüzü ya da işin içinde cinsellik olduğunu düşünmedim o hissi almadım, ha madem görüşülüyor sen neden evlenme planları yapıyodun orası da ayrı muallak

yüzyüze görüştüğümüzü her seferinde söyledim. evlenme planı da geçen hafta olanlar yüzünden demiştim, zaten ondan sonra da ona ya aileni ikna et evlen ya da bitsin demeye gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…