9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

zaten 15 aydır görüşmüyo olman gerekirdi niye barışayım diyosun ya bu işe gelmeden öncesinde kendine niye barışayım niye görüşeyim demen gerekirdi, fiziksel bi aşağılama olana kadar onurun yerle bir olmuştu zaten, o kadarı yetmeliydi

Pofuduk aklin basinda degil senin. Bu kadar analina geneline girmesen kimse de bu kadar ayrinti sormazdi sana.
Gercekten normal tepkiler vermiyosun olaylar karsisinda. Ya adam seni darp etmis daha beterini yapmis sen buraya gelip annem agliyodan bahsede biliyosun. Yemisim anneni ne annrsi o halde cocugum olsa gozum gormeyebilir.
1 bucuk sene ya bi insan hayatini kendi elleriyle ancak bu kadar mahfedebilir. Eminim yalniz olsan daha mutlu olurdun.
Hala tekrar gorusebilme ihtimalini bu yuzden dusunuyoruz iste.

ben umurlarında değilim çünkü. olmadım. biliyorum. oğlu kızı getirmiş mi eve gelmiş mi nerdeymiş derken ben umurunda olmadım. sen kendi yanlışlarına bak derken alsın işte yaptım yanlışı.

Yaninda surekli biri olmak zorundaymis. Olmazsa olmazmis gibi konusuyosun surekli. E ana babanin hali ortada. Yanimda bi arkadasim yok diyosun. Hayata karis diyoruz hep bi bahane. E bu beyinsizi de 1 bucuk sene olmus hala birakamadiysan gidersin diye dusunmek normal.

Yalniz da olabilirsin. Aylar yillar da surebilir. Insan tek basina da gayet yasayabilir. Yeni arkadaslar edinebilirsin. Emin ol su yasadiklarinla hala ayaktaysan yalnizlik cok koymaz.

bana koyan yalnızlık değildi ki orayı yanlış anlamışsın. yalnız kalamamaktı. her şeyin sorumluluğunu yalnız yaşıyor gibi alıyorum ama bağıra bağıra ağlamak istesem yalnız değilim. ben bundan yoruldum. hani dedim madem yalnız kalamıyorum sorumluluklarımı paylaşacağım biri bari olsun. mevzu eş dost arkadaş değildi. ben yalnız yaşardım yaşadım ama yalnız kalamıyorum demek istediğim buydu. eve çıkıp düzen kurduktan sonra kimseyi istemem hayatımda da dedim.

geçen gece, annemi arayıp iki he he deyip kapatayım da sonra ağlayayım dedim mesela, kardeşim o sırada tuttu kızla geldi. ne annemi başımdan atabildim ne bağıra bağıra ağlayabildim.

ya da gerçekten bi önemi yok.

ya ben bilmiyorum, onca şey yaşadım, yine iyi kötü insanlarla muhatap oldum bi şeyler paylaştım belli sosyal ortamlarda bulundum dertleştim, hiç kimse bana tepkilerin normal değil demedi. doktora git hastasın demedi. bilmiyorum. belki yazarken karışık yazıyorumdur. belki buraya genelde sinirliyken girip yazdığım içindir. insan ilişkilerinde genelde bu kadar başarısız değilim.

Yemin ederim helal olsun.
Bir buçuk senedir sabırla anlatıyorsun AdAm_OLaCaK_KIZ
Ben arada okuyup sinir olup çıkıyorum bu konudan.
Dün şok oldum şu tecavüz olayını okuyunca.
Hala pofuduk asıl konudan uzak. Hemde fersah fersah uzak. Sürekli dar olmasından, dayak yemesinden, ailesinin ve hatta hiç kimsenin onu anlamamasından bahsedipduruyor.
Hala adamın işinden olabileceğini düşünüyor.
Onca şeye rağmen hala görüşüp sevişebiliyor.
Bu nasıl bi bağımlılık nasıl bi kopamayış anlamıyorum.

ne yapayım? bileklerimi mi keseyim? düşünmemeye çalışıyorum, yok saymaya çalışıyorum, takılıp kalırsam çıldırırım. çok mu garip?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…