- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #8.381
hak ettiğin için değil kendine ve ailene güvenemediğin için şikayet etmeyeceksin
evet başta ailen tarafından söylenecek
Pofuduk aklin basinda degil senin. Bu kadar analina geneline girmesen kimse de bu kadar ayrinti sormazdi sana.
Gercekten normal tepkiler vermiyosun olaylar karsisinda. Ya adam seni darp etmis daha beterini yapmis sen buraya gelip annem agliyodan bahsede biliyosun. Yemisim anneni ne annrsi o halde cocugum olsa gozum gormeyebilir.
1 bucuk sene ya bi insan hayatini kendi elleriyle ancak bu kadar mahfedebilir. Eminim yalniz olsan daha mutlu olurdun.
Hala tekrar gorusebilme ihtimalini bu yuzden dusunuyoruz iste.
Bu saatten sonra tek gecelik iliski yasa daha iyi.çünkü hala kimsem yok hala gidecek yerim yok. yine ona giderim diyorsunuz.
Yaninda surekli biri olmak zorundaymis. Olmazsa olmazmis gibi konusuyosun surekli. E ana babanin hali ortada. Yanimda bi arkadasim yok diyosun. Hayata karis diyoruz hep bi bahane. E bu beyinsizi de 1 bucuk sene olmus hala birakamadiysan gidersin diye dusunmek normal.
Yalniz da olabilirsin. Aylar yillar da surebilir. Insan tek basina da gayet yasayabilir. Yeni arkadaslar edinebilirsin. Emin ol su yasadiklarinla hala ayaktaysan yalnizlik cok koymaz.
neyi bilmiyosun onu anlamıyorum A Akaibu dıyo kı sana ulaşamasın hala diyosun ki bilmiyorum, bi insan diğer insan istemedikçe karşı tarafa nasıl ulaşabilir ki, sürekli iş icabı şehir dışında bu adam, sosyal medya ve telefondan da engelledin mi tamam, artık numara değiştirmeye dahi gerek yok, numarayı engelle özel numaralara da engel koy bitti gitti, neyi bilmiyosun hala
ille kabaca anlatmak mı lazım bir de ben incitmek istemiyorum ama adam bağırta bağırta işini görmüş daha neyi bilmiyosun, bi daha ararsa bile yüzüne değil g.tüne heves ettiğinden arayacak
cidden adamı katil edersin, bu iş burda bitmez sen gene görüşürsün adımın özlem olduğundan emin olduğum kadar eminim buna, ha nedir gelip burda yazmazsın, nitekim görüşürken sevişirken de gelip buraya yazmadın değil mi, bize ben evlenicem karşıma ilk çıkanla dediğinde, aklı selim mesajlar yazdığında bile sen bu adamla görüşüyomuşsun, bizde burda işkembe-i kübradan sallıyoruz
Bir sonraki şaşkınlığım şu olur sanırım, görüşmene şaşırmam, gene olayı annesi ve bacısına bağlaman, bize büyü yapmışlar, anal büyüsü falan gibi bişey demen, evet yapabilirsin, artık bu konuda hiçbir şeye yok artık demiyorum
Yemin ederim helal olsun.zaten 15 aydır görüşmüyo olman gerekirdi niye barışayım diyosun ya bu işe gelmeden öncesinde kendine niye barışayım niye görüşeyim demen gerekirdi, fiziksel bi aşağılama olana kadar onurun yerle bir olmuştu zaten, o kadarı yetmeliydi
Yemin ederim helal olsun.
Bir buçuk senedir sabırla anlatıyorsunAdAm_OLaCaK_KIZ
Ben arada okuyup sinir olup çıkıyorum bu konudan.
Dün şok oldum şu tecavüz olayını okuyunca.
Hala pofuduk asıl konudan uzak. Hemde fersah fersah uzak. Sürekli dar olmasından, dayak yemesinden, ailesinin ve hatta hiç kimsenin onu anlamamasından bahsedipduruyor.
Hala adamın işinden olabileceğini düşünüyor.
Onca şeye rağmen hala görüşüp sevişebiliyor.
Bu nasıl bi bağımlılık nasıl bi kopamayış anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?