9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Kayınvalideniz eşinizin durduk yere sürpriz yapacağını nereden biliyordu? Emrivaki değil ki bu?

Ben de oraya takıldım da gargaraya geldi yazamadım belli ki haber verdi süt oğlan
hakketten ya.nerden haberi oldu ki onların. abisini aramıştı sanki.öyle hatırlıyorum.siz demeseniz ben bu ayrıntıyı kaçırmış olmalıyım.zaten abisi aradı bizi biz geliyoruz diye.kapıyı açınca kv kp görünce ŞOKK. tabi.
ya zaten savunulacak hiçbir yanı yok.ben kabullendim artık.normal bir mutluluk evlilik olmadığını.böyle düşünmesem buralara yazmazdım rahat bi şekilde.
şimdi tekrar bi düşündüm ama yine hatırlamıyorum kimin haber verdiğini.

emrivaki olan onların gelmesi. geleceğini öğrenmeleri kısmını da hiç hatırlamıyorum.ya da sinirden unuttum.

Hatırlayacak, unutacak bir şey yok ki eşiniz size söylememiş geleceklerini işte. Daha önce konuşmuşlar. Aynı olay benim başıma gelse eşim eve geldikten yarım saat sonra annenlere haber verdin mi? onlar da gelecek mi? diye sorarım, çünkü mutlaka haber vereceğini biliyorum. Herkes aynı olayı yaşabilir ama hissettikleri aynı olmaz.

Pigme sen de böyle detaylara bak, gerçekten bu kadar tanıyor musun? Yine tahminde kalır belki, herşeyi hesaplayamıyor olabiliriz ama başına buna benzer olaylar gelse ne hissedersin, nasıl davranırsın?

kocan kaçamiçin gelecek bi dolu romantik andan sonra eş ailesi tam kadro kapıda rezil bi durum

benim kv de eltimin evine gitmiş sabah 9da düğün ertesi

eşimin telefonu kapalıydı ve benimki de sessizdeydi.
öğlen uyandık.
abisi aradı biz geliyoruz diye.o da şaşırdı kapıda onları görünce
ay bilmiyorum.
şeytan kazanı gibi valla burası.herkes birşeyler yaşadığı için düşüncesi farklı oluyo.
belki de söylemişti biliyodu da gelceklerini.benim sinir olacağımı bildiği için söylemdi bna.zaten eşim böyle bişey olduğunda hem onların tarafında olur hem de benden gizler.olabilitesi yüksek yani.

annesine haber verip vermediğini sorarım, vermişse "ara da "ben geldim, evdeyim, yarın kahvaltıya geliyoruz" de" derim, vermemişse "yarın sabah ara "kahvaltıya geliyoruz" de" derim. dediğimi de yapar. veya akşam yemeği olur her neyse işte. ama beni özlemiş olur benimle yalnız kalmak ister. o net.

askerdeyken izne gelecekti, dedim "annene söyleme, son anda nöbet gömerler gelemezsin, beklentiye girmesin." evet annesine söylemedi ama bana da "nöbet gömdüler gelemiyorum" dedi. herkese sürpriz oldu.

valla böyle bi şey yaşadık mı diye düşünüyorum bulamıyorum. ama aramızda olanları zaten annesine anlatan bi tip değil. aklıma bu konuyla ilgili bi şey gelirse yazarım.

kocan kaçamiçin gelecek bi dolu romantik andan sonra eş ailesi tam kadro kapıda rezil bi durum

benim kv de eltimin evine gitmiş sabah 9da düğün ertesi
o kadar bencilller işte.ay onlar da özlemişler oğulcuklarını.biz evlendik 10 gün sonra eşim gitti.sonra bi süpriz yapmıs gelmiş.12 saat geçmeden 4 saatlik yoldan cıkıp geldiler.ne ara düşündüler de geldiler anlamadım zaten.hadi onlar düşüncesiz.bizimki.tam bir mal.demez ki ya biz daha doyamadık birbimizie bunlar nerden cıktı.tabi o zaman sorunlarımız yoktu.zaten bunlar birike birike ben kafayı yedim ya

Benim kv ne zaman elime telefon alsam geriliyo bakıyorum yanımda bitmiş ne yazdığıma falan bakıyo, daha öncede eltiden için kocası yanında kiminle mesajlaşıyosa diye laf etmişti, resmen itham bende eşime bunu söyledim sinir ediyor beni terbiyesizlik resmen

ne yaptınız peki karşılık olarak?

doyamamanız normal ya duşta falan olsanız donla geziyo olsanız evde

aptala yat. "erkekler zaten mesaj atmazlar ki" de. kudursun. ben de az değilim ha.

Ona şüphem yok :) Keşke "biraz" anlatan bir tip olaydı olaylar şu raddeye gelmezdi. Ama şimdiye kadar herşeyi anlatan biri olmasındansa bu hali daha iyi.

Ona şüphem yok :) Keşke "biraz" anlatan bir tip olaydı olaylar şu raddeye gelmezdi. Ama şimdiye kadar herşeyi anlatan biri olmasındansa bu hali daha iyi.

yok o konuda hakkını yiyemem. hiçbir şeyi anlatmaz. biz 9 sene naptık hiç bilmezler. merdivenlerden uçtuğumu bile benden duydular yani düşün. denedim onu da. bazen öyle aramızda olan bazı şeyleri anlatıyorum, hiçbirini bilmiyorlar.

yanımdayken ararsa, hani "yemeğe oturucaz bekleyelim mi" diye, anca o zaman söyler benimle olduğunu. veya evden benim yanıma gelmek için çıkarken sorarlarsa.

beyaz eşya bakmaya gittiğimizden bile haberleri olmadı mesela, babasından fırça yedi o yüzden. adam aradı "nerdesiniz" dedi, "panora'dayız" dedi, "ben sizin beyaz eşyanıza fiyat araştırıyorum siz hala gezme tozma derdinde misiniz" dedi. "yok ya beyaz eşya bakmaya geldik, bosch'a bakıyoruz" dedi de öyle öğrendiler.

doyamamanız normal ya duşta falan olsanız donla geziyo olsanız evde
çüş ya dedim önce.normalde abisiyle yengesi gelcek diye biliyoruz ya çüş ya dedim normalde izin alamazlar bu kadar mı göresileri gelmiş seni dedim.kalktım kahvaltı hazırladım.sen de kalk ortalığı topla dedim.somurtarak topladı.biz kahvaltından kalkmadan zil çaldı zaten.biz kapıda kalakaldık.bi de bi saat içinde karar vermişler güya.bi dünya yiyecekti kavonoz du bişeyler getirmişler.ne ara düşündüyse artık.
biz de bi yerlere gitcektik.dedim oralara gidelim siz de görürsünüz.bunlarda öyle kız kısmısının lafı dinlenmez.yok dedi gelinimle oğlumu iş yerine gidelim.o iğrenç trafikte ve yağmurda milim milim şehrin göbeğinde rezil olduk.bu arada evde yemek yoktu.kv hemen mutfaga girdi.eşim babası erkek kardeşi yine salonda keyif çatıyo.en gıcık olduğum şeydir.babacım benim bitane.masa toplar bulaşık yıkar evi süpürür.ben nerden düşmüşüm bu görgüsüzlerin içine bilmiyorm.kv ev benim havaları.ben de iş yapıyomuş gibi yaptım.bizde sorun eşimden kaynaklı aslında.çok hanım evladı.bi de gittiklerinde demez mi annem olmasa yemek yicemiz yok.sen görürsün bundan sonra dedim.keyfim istediğimde yemek yaptım.istemediğinde yapmadım.zaten ertesi sabah da gitti geri eşim.sağ olsun çok anlayışlıdırdar.
b, de eşim yokken ben dersaneye gidiyorum diye kv geldi kaldı benle.bne wc ye giderim halıların yeri değişir.yatak odasındaki mutfaga gelir.antredeki yatak odasına.tezgahın üstündeki kavonozların yerini bile değiştirdi ya salak şey.ben de gözünün önünde hepisni eski haline getirirdim.bi de gider aksamları deniz yıldızı mı ne var onu izlerdi.bana da baygınlık geliyodu.tam haber izlicek vakit.gider yatak odama kitap okurdum.o da kendisi otururdu salonda.hiç işim olmaz
.ben hemen anladım onların karakterini hiç yüz vermem.işte bizim ana kuzusu oğlan da anasına laf söyletmez.ben de diklenip söylersem dudağım patladı en son.o zamandan beri kayış koptu.en azından içim rahat.kv karşısına geçip aklı kıt oğlunu yönetmeye çalışmasaydın biz şimdi boşanıyo olamazdık derdine yan sen dicem.kötüye kötü olcaksın.en azından içinde kalmaz.

valla mesajını anlamadım ki. anasına neyi anlatsa daha iyi olurdu? orayı çözemedim. anlatmayan erkek iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…