- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
arkadaş her şeyi gözü kapalı ''ilah'' gördüğü için bu ailede şaşkınlık içinde okuyorum yazdıklarını
.bu yaştaki kadın demiş.kaç yaşındasın canım sen. diyelim 30. yaşla olgunluğun ne alakası var.kayınvaliden 50 yaş civarındadır ama gayet de uygunusz davranışlar sergilemiş anlatıığına göre.hadi seni istemiyo da öyle laf sokuyor çevresindeki herkesi de mi istemiyor bu kadın..
biraz aşağıda demiş ki nişanlın uzakta olcaz annem karışamaz bize.şunu unutma.benim yaptığım hatayı yapma istiyorum.eşin ne kadar dese evimiz ayrı olcak bilmem ne.sen annesinin babasının genlerini taşıyan 30 yaşına kadar annesiyle yaşamış onun zihniyetiyle büyümüş bi adamla ömür sürdürmeye çalışacaksın.eğer bu kadar batıyosa kayınvalidenin davranışları 3 5 ay sonra eşinde de o davranışları görüp ona da sinir olmayabaşlıcaksın tecrübeyle sabittir. kayınvalide bizden 300 km ötede.valla öyle bi çeviriyo ki işlerini oğluyla.parmağında oynatıyo.bana da lafı sökmeyince oğluyla yaptırmaya çalışıyo.ben de öyle sanmıştım.görmem yüzlerini görüşmem sanmıştım.
hatta eşim biz evlendikten 10gün sonra zorunlu göreve gitti.3 ay gelmedi.bir ara 2 günlüğüne süpriz yapıp gelmişti.ertesi gün biz daha uyanmamışız kadın kocasıyla diğer oğluyla kalkmış gelmiş biz uyanana kadar.oğlunu özlemiş de.rezil etmişlerdi günümüzü.PARDON GÜNÜMÜ
.çünkü eşim için onların gelmesi gayet doğal ve iyi bir şey
.burda birinci hata kv nin süpriz ayağına işlerimize burnunu sokması emrivaki yapması..ikinci hata ben hala eşimle ikimizin aile olduğunu sanırken o kendi ailesiyle bir aile ben GELİN mertebesindeydim.KAPİŞ :) ben açık ve net söylüyorum sana.hiç tevazu yapamıcam.benim yaşadıklarımın aynısını yaşıcaksın. bile bile lades deme şekerim :)
Kayınvalideniz eşinizin durduk yere sürpriz yapacağını nereden biliyordu? Emrivaki değil ki bu?
Kayınvalideniz eşinizin durduk yere sürpriz yapacağını nereden biliyordu? Emrivaki değil ki bu?
hakketten ya.nerden haberi oldu ki onların. abisini aramıştı sanki.öyle hatırlıyorum.siz demeseniz ben bu ayrıntıyı kaçırmış olmalıyım.zaten abisi aradı bizi biz geliyoruz diye.kapıyı açınca kv kp görünce ŞOKK. tabi.Ben de oraya takıldım da gargaraya geldi yazamadım belli ki haber verdi süt oğlan
emrivaki olan onların gelmesi.geleceğini öğrenmeleri kısmını da hiç hatırlamıyorum.ya da sinirden unuttum.Kayınvalideniz eşinizin durduk yere sürpriz yapacağını nereden biliyordu? Emrivaki değil ki bu?
emrivaki olan onların gelmesi. geleceğini öğrenmeleri kısmını da hiç hatırlamıyorum.ya da sinirden unuttum.
Hatırlayacak, unutacak bir şey yok ki eşiniz size söylememiş geleceklerini işte. Daha önce konuşmuşlar. Aynı olay benim başıma gelse eşim eve geldikten yarım saat sonra annenlere haber verdin mi? onlar da gelecek mi? diye sorarım, çünkü mutlaka haber vereceğini biliyorum. Herkes aynı olayı yaşabilir ama hissettikleri aynı olmaz.
Pigme sen de böyle detaylara bak, gerçekten bu kadar tanıyor musun? Yine tahminde kalır belki, herşeyi hesaplayamıyor olabiliriz ama başına buna benzer olaylar gelse ne hissedersin, nasıl davranırsın?
Hatırlayacak, unutacak bir şey yok ki eşiniz size söylememiş geleceklerini işte. Daha önce konuşmuşlar. Aynı olay benim başıma gelse eşim eve geldikten yarım saat sonra annenlere haber verdin mi? onlar da gelecek mi? diye sorarım, çünkü mutlaka haber vereceğini biliyorum. Herkes aynı olayı yaşabilir ama hissettikleri aynı olmaz.
Pigme sen de böyle detaylara bak, gerçekten bu kadar tanıyor musun? Yine tahminde kalır belki, herşeyi hesaplayamıyor olabiliriz ama başına buna benzer olaylar gelse ne hissedersin, nasıl davranırsın?
o kadar bencilller işte.ay onlar da özlemişler oğulcuklarını.biz evlendik 10 gün sonra eşim gitti.sonra bi süpriz yapmıs gelmiş.12 saat geçmeden 4 saatlik yoldan cıkıp geldiler.ne ara düşündüler de geldiler anlamadım zaten.hadi onlar düşüncesiz.bizimki.tam bir mal.demez ki ya biz daha doyamadık birbimizie bunlar nerden cıktı.tabi o zaman sorunlarımız yoktu.zaten bunlar birike birike ben kafayı yedim yakocan kaçamiçin gelecek bi dolu romantik andan sonra eş ailesi tam kadro kapıda rezil bi durum
benim kv de eltimin evine gitmiş sabah 9da düğün ertesi
o kadar bencilller işte.ay onlar da özlemişler oğulcuklarını.biz evlendik 10 gün sonra eşim gitti.sonra bi süpriz yapmıs gelmiş.12 saat geçmeden 4 saatlik yoldan cıkıp geldiler.ne ara düşündüler de geldiler anlamadım zaten.hadi onlar düşüncesiz.bizimki.tam bir mal.demez ki ya biz daha doyamadık birbimizie bunlar nerden cıktı.tabi o zaman sorunlarımız yoktu.zaten bunlar birike birike ben kafayı yedim ya
o kadar bencilller işte.ay onlar da özlemişler oğulcuklarını.biz evlendik 10 gün sonra eşim gitti.sonra bi süpriz yapmıs gelmiş.12 saat geçmeden 4 saatlik yoldan cıkıp geldiler.ne ara düşündüler de geldiler anlamadım zaten.hadi onlar düşüncesiz.bizimki.tam bir mal.demez ki ya biz daha doyamadık birbimizie bunlar nerden cıktı.tabi o zaman sorunlarımız yoktu.zaten bunlar birike birike ben kafayı yedim ya
Benim kv ne zaman elime telefon alsam geriliyo bakıyorum yanımda bitmiş ne yazdığıma falan bakıyo, daha öncede eltiden için kocası yanında kiminle mesajlaşıyosa diye laf etmişti, resmen itham bende eşime bunu söyledim sinir ediyor beni terbiyesizlik resmen
annesine haber verip vermediğini sorarım, vermişse "ara da "ben geldim, evdeyim, yarın kahvaltıya geliyoruz" de" derim, vermemişse "yarın sabah ara "kahvaltıya geliyoruz" de" derim. dediğimi de yapar. veya akşam yemeği olur her neyse işte. ama beni özlemiş olur benimle yalnız kalmak ister. o net.
askerdeyken izne gelecekti, dedim "annene söyleme, son anda nöbet gömerler gelemezsin, beklentiye girmesin." evet annesine söylemedi ama bana da "nöbet gömdüler gelemiyorum" dedi. herkese sürpriz oldu.
valla böyle bi şey yaşadık mı diye düşünüyorum bulamıyorum. ama aramızda olanları zaten annesine anlatan bi tip değil. aklıma bu konuyla ilgili bi şey gelirse yazarım.
aptala yat. "erkekler zaten mesaj atmazlar ki" de. kudursun. ben de az değilim ha.
Ona şüphem yok :) Keşke "biraz" anlatan bir tip olaydı olaylar şu raddeye gelmezdi. Ama şimdiye kadar herşeyi anlatan biri olmasındansa bu hali daha iyi.
Benim açığımı arıyo, ona göre eşim beni ancak bi aldatma durumunda bırakır,onu umuyo hissediyorum
çüş ya dedim önce.normalde abisiyle yengesi gelcek diye biliyoruz ya çüş ya dedim normalde izin alamazlar bu kadar mı göresileri gelmiş seni dedim.kalktım kahvaltı hazırladım.sen de kalk ortalığı topla dedim.somurtarak topladı.biz kahvaltından kalkmadan zil çaldı zaten.biz kapıda kalakaldık.bi de bi saat içinde karar vermişler güya.bi dünya yiyecekti kavonoz du bişeyler getirmişler.ne ara düşündüyse artık.doyamamanız normal ya duşta falan olsanız donla geziyo olsanız evde
Ona şüphem yok :) Keşke "biraz" anlatan bir tip olaydı olaylar şu raddeye gelmezdi. Ama şimdiye kadar herşeyi anlatan biri olmasındansa bu hali daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?