- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #1.901
yani demek istediğim özetle şu pofuduk kardeşimin kız arkadaşı gelip annemle kek kurabiye börek yapmış bi kız mesela, yarın evlenince de annem bunu bekler yapılmazsa da haaa köprüyü geçene kadarmış der ya da benzer cümleler kurar ama ben ne sevgili nişanlı iken ne de evli iken böyle islere girişmedim yeriz toplarız çay servisi falan, kv nin ekstra beklentisi yok, sen şimdi taziye dedin gittin günlerdir ordasın evlendin diyelim kadının günü var e hadi pofuduk gel dedi, gidip bulaşık mı yıkıcaksın çünkü gelin yıkıyo onlarda, ne verirsen onu beklicek insanlar o yüzden yarın öf dicen şeyler için şimdi çok hevesli görünme, başta o eve misafir gibi gidiyodun şimdi baya evin kızı oldun ve memnunsun bu durumdan sevgilin arada yanınıza geliyo falan, değişik geliyo bana
ben misafir gibi gidip gelirken de bulaşığı hallediyordum ki? ben otururken kayınvalidem yapsa rahatsız olurum.
yarın öbür gün evlendiğimde de bulaşığa yardım ederim zaten. o konuda sıkıntı yapmam.
günü falan zaten olmuyor da olsa da gitmem. o kadar değil.
bi de zaten yemeği pastayı böreği hazırlama işine pek girmiyorum zaten, girmem de. o konuda biraz değişiğim. ellemem yani gerekmedikçe.