- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Yahu sallayan kim o ve sülalesini, sana göre çevrendekilere göre işi kim bozduysa o bozmuştur. Bundan 3 ay sonra yaa kadın haklıydı düğünümün tarihine tabii ki oğlunun mürüveti için o karar verecekti, keşke sussaydım da düğünüm yazın ortasında olsaydı mı dicen? Bunu diyecek kadar düşmezsin la.
Cevap veremeyecek tabii, ne diyebilir ki?
Ama dede muhabbetini bilemiyorum, bazı erkekler bu konularda çok dangalak gerçekten, hasta, yaşlı, bakıma muhtaç vs. kişilerin durumları söz konusu olduğunda mağaradan çıkmış gibi davranıyorlar, senin kastettiğin şeyi anlayabileceğini hiç sanmıyorum, ama orada da bir çapanoğlu istersen bulursun, gitmemen senin ileride de "bakmayacağın" olarak algılanmış olabilir bu da köle izaura gelin hanene eksi olarak yazılmıştır.
ben demem, ama onlar "aramıyor, istemiyor, bize uyum sağlayamadı, gelip özür dilemedi" diyor.
gitmemem "dedemin elini öpmek istemiyor, ailemi benimsemiyor" olarak algılandı. "annen baban aynı durumda olur, bakarım ama gelinim damadım görsün istemem" dedim, mahremiyet duygusu gram gelişmediği için anlayamadı.