9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

cok uzuldum adınıza ama suna cok ınanıyorum her şer de bır hayır vardır cok da denedım keske boyle olmasaydı dıye uzuldugum seylere sonra ıyıkı boyle olmus yoksa smdı boyle mutlu olmazdm dıye sevındgım zmnlar oldu

Ayrıca köken adet gelenek görenek töre v.s. farklarıda sorun yaratabiliyor.
misal bu dünyada hala alevi sunni bilmem ne ayırımı yapan insanlar var.
şaşıyorum yaaa sevginin aşkın aile kurmanın mezhebimi olurmuş

Ayrıca köken adet gelenek görenek töre v.s. farklarıda sorun yaratabiliyor.
misal bu dünyada hala alevi sunni bilmem ne ayırımı yapan insanlar var.
şaşıyorum yaaa sevginin aşkın aile kurmanın mezhebimi olurmuş

oluyor demek ki. kültür farkımız var bizim sadece ama o bile sorun.

babam diyor ki "ben kızımın arkasındayım, ne zaman isterse evime döner", adamlar diyor ki "anca kefeniyle döner".
ve çok ciddiyim, burası ankara'nın göbeği. sene 2015.

Tövbe yaaaa ;

saygının sevginin memleketi olmazki

bide abla herkes kaktırabildigine, benim kv de sabahın 9 unda eltimin evine gitmiş düğün ertesi, açıkça çarşaf sormaya gittim demiyo ama ne mantıkla gittin 1 gün önce evlenmiş çiftin evine diyince cevap yok, bizimde ankarada evimiz yoktu batmana geldik düğünden 3 gün sonra, benide kendi evinde gerdeğe girer diye beklemiş ama biz düğünden günler önce gittik otel ayarladık ne yapsam ne etsem diye sorsak ohooo bize ne planlar yapardı

Çoğu erkek ana kuzu gibi görünmesede ne yazık ki öyle.
Sevgilin seninle evlenmek istiyorsa, elini taşın altına koyacak.
Ailesine lafını geçirecek. Hiç kusura bakmasın.
Ezdirmeyin kendisinizi.

bide abla herkes kaktırabildigine, benim kv de sabahın 9 unda eltimin evine gitmiş düğün ertesi, açıkça çarşaf sormaya gittim demiyo ama ne mantıkla gittin 1 gün önce evlenmiş çiftin evine diyince cevap yok, bizimde ankarada evimiz yoktu batmana geldik düğünden 3 gün sonra, benide kendi evinde gerdeğe girer diye beklemiş ama biz düğünden günler önce gittik otel ayarladık ne yapsam ne etsem diye sorsak ohooo bize ne planlar yapardı

benimki gelmez, arar. sabaha kadar ölür çünkü meraktan.

Çoğu erkek ana kuzu gibi görünmesede ne yazık ki öyle.
Sevgilin seninle evlenmek istiyorsa, elini taşın altına koyacak.
Ailesine lafını geçirecek. Hiç kusura bakmasın.
Ezdirmeyin kendisinizi.

çok özür diliyorum da, o taşı bu saatten sonra kendine soksun. elini altına koyamadı çünkü.

oluyor demek ki. kültür farkımız var bizim sadece ama o bile sorun.

babam diyor ki "ben kızımın arkasındayım, ne zaman isterse evime döner", adamlar diyor ki "anca kefeniyle döner".
ve çok ciddiyim, burası ankara'nın göbeği. sene 2015.

senın baban çok delikanlı bir adammış.
helal olsun ona.
ama diğer beyefendi için aynı şeyleri söyliyemicem
çünki örümcek ağından adamın yüz hatlarını bile göremiyorum

kuzum ben şaşıyorum ya ;

evlatta olsa onun mahremi bu.

bakiredir değildir.bu senın eşini ilgilendiren bir durum.

yani bunu bilmek kaynanana ne sağlıcakki ?

pesssssss anammmmm pessssssss

cehalet çok zor bişey.

bişeyde yapamıyosun ya kendini paralasan nafile.

çok özür diliyorum da, o taşı bu saatten sonra kendine soksun. elini altına koyamadı çünkü.

Geçen nihat hocaya birisi sordu ben bir kızı seviyorum babam istemiyor napayım hocam

herkesin çok geri gördüğü ilkel dediği islamda bile

böyle bişey yok dedi hoca

sen istediğini alacaksın bu senın hakkın dedin.

ama gönül isterki güzellikle olsun dedi.

kimin haddine iki insan bir birini seviyorsa ( ama tekrar belirriyorum )

çok extrem bir durum olur adam evli olur

yada birisi hıv olur bilmem hırsız olur arsız olur o zaman evlat yanmasın die karşı çıkılır

ama canım çekmio o kızı demek çok büyük vebaldir.

sizin vebalinizi almışlar.

onlar düşünsün.

senın baban çok delikanlı bir adammış.
helal olsun ona.
ama diğer beyefendi için aynı şeyleri söyliyemicem
çünki örümcek ağından adamın yüz hatlarını bile göremiyorum

babam için teşekkürler de adamlar deyince şey olmuş o. kayınpeder değil o. anne ve teyzeler.

kayınpederin hakkını yiyemem. beni tek bir kez kırmadı. gözümün içine baktı. "sen benim kızımdan daha değerlisin, çünkü sen emanetsin" dedi. adama bi şey diyemem.

üzengi parası için kayınvalidem "koç gibi oğlan veriyorum daha ne istiyorsun" dediğinde, kayınpederim "alırım ne var, ne istiyorsan gel bana söyle" dedi.

babam için teşekkürler de adamlar deyince şey olmuş o. kayınpeder değil o. anne ve teyzeler.

kayınpederin hakkını yiyemem. beni tek bir kez kırmadı. gözümün içine baktı. "sen benim kızımdan daha değerlisin, çünkü sen emanetsin" dedi. adama bi şey diyemem.

üzengi parası için kayınvalidem "koç gibi oğlan veriyorum daha ne istiyorsun" dediğinde, kayınpederim "alırım ne var, ne istiyorsan gel bana söyle" dedi.

haaaa tahmin etmerm lazımdı yine kaygananın demiş olacagını.

ben inanırım benım arkadaşımı 2 cocukla boşattı kadının biri.

oğluna boşayacaksın dedi adam boşadı.

ben ne anneler görüyorum.

bir cocuğun bez bebekle oynaması giibi oğluyla hayatıyla oynayan anneler var.

Geçen nihat hocaya birisi sordu ben bir kızı seviyorum babam istemiyor napayım hocam

herkesin çok geri gördüğü ilkel dediği islamda bile

böyle bişey yok dedi hoca

sen istediğini alacaksın bu senın hakkın dedin.

ama gönül isterki güzellikle olsun dedi.

kimin haddine iki insan bir birini seviyorsa ( ama tekrar belirriyorum )

çok extrem bir durum olur adam evli olur

yada birisi hıv olur bilmem hırsız olur arsız olur o zaman evlat yanmasın die karşı çıkılır

ama canım çekmio o kızı demek çok büyük vebaldir.

sizin vebalinizi almışlar.

onlar düşünsün.

ben akraba değilim ya, çok çok büyük suç bu.

Çok değişik insanlar var Tokatlı tanıdığım yok ama acaba kendi kızını da verip unutacak mı

ben bana yaptıklarından sonra kızının gelin olduğunu görebileceğini sanmıyorum.
ha olsa nasıl olurdu? kızı aşık olamaz zaten, parasıyla itaat edecek içgüvey bulurlardı, mutlu mesut yaşarlardı.

haaaa tahmin etmerm lazımdı yine kaygananın demiş olacagını.

ben inanırım benım arkadaşımı 2 cocukla boşattı kadının biri.

oğluna boşayacaksın dedi adam boşadı.

ben ne anneler görüyorum.

bir cocuğun bez bebekle oynaması giibi oğluyla hayatıyla oynayan anneler var.

doğurup büyütüyorlar çünkü. evladın tek görevi anneyi memnun etmek. birey yerine koymuyorlar ki.

aslında kadın olarak bize çok şey düşüyor.

sağlam cocuk sağlam beyinli sağlam ruhlu anneler tarafından yetiştirilir.

ne olur cocuklarımızı sevgiyle yoğuralım.

çocuğum önce benim gibi düşünmek zorunda olmadığını veya benim her düşündüğümün doğru olmayabileceğini öğrenecek. ve benimle tartışmayı öğrenecek.

Back
X