9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

artık mesaj atma, konuşma diyorlar. onlar başından beri görüşmeyi kesmemi söylüyor. seviyorsa gelir diyorlar.

doğru diyolar çıkıp evinize gelse tek başına, belki sağlıklı bi konuşma ortamı olabilir ailen varken o da sen de yükselemezsiniz hem de o deplasmanda olup bide ordan bakar olaya

artık mesaj atma, konuşma diyorlar. onlar başından beri görüşmeyi kesmemi söylüyor. seviyorsa gelir diyorlar.
kesinlikle pigme.
bırak biraz büyüsün, yoksa evlenip çoluk çocuğa karışmadan çocuk büyüteceksin. bu ne ya. affedersin kazık kadar adam anası işeme dese işemeyecek. bu adam mı koca olacak çoluk çocuk bakacak.
biraz seksist bir yaklaşım olacak ama bırak biraz erkek olsun, anasının eteğinin altından çıksın. bu kadarına anamköylü derler bizim buralarda.
tamam anaya babaya saygı önemlidir, hepimiz bir ananın evladıyız ama o da anasının memesinde bebek değil, az düşsün anasının eteğinden.

kesinlikle pigme.
bırak biraz büyüsün, yoksa evlenip çoluk çocuğa karışmadan çocuk büyüteceksin. bu ne ya. affedersin kazık kadar adam anası işeme dese işemeyecek. bu adam mı koca olacak çoluk çocuk bakacak.
biraz seksist bir yaklaşım olacak ama bırak biraz erkek olsun, anasının eteğinin altından çıksın. bu kadarına anamköylü derler bizim buralarda.
tamam anaya babaya saygı önemlidir, hepimiz bir ananın evladıyız ama o da anasının memesinde bebek değil, az düşsün anasının eteğinden.

sülalenin bütün erkekleri öyleymiş ki, ben bunu yeni anladım.

TE="pigme pofuduk, post: 39363939, member: 633480"]hanımlar, şimdi ne yapmam gerektiğiyle ilgili fikri, tecrübesi olan var mı?[/QUOTE]
Kesin bitti diyorsan aileninde bilgisi varsa sana sözde ne aldilarsa yüzük küpe vs ne varsa toplayın baban götürüp versin Allah sizede hayirlisini versin bizede desin gelsin sen hiç muhatap olma

kesinlikle pigme.

bazı erkekler plasentadan kopamıyo

annesine göre hayırlı evlat. ben anneme "yok anne ya onu öyle yapmasak da şöyle mi yapsak" diyebildiğim için çok saygısızım.
anlattiklarfina gore, annesi sunepe yetistirmis.
Kizi aslanlar gibi sere serpe yatarken, diyer cocuguna, yani senin eski sevgiline kizina hizmet ettirmis.
Kizi oglaninda deyilim, bence herkes ustune duseni yapmali, ama isin garibi senin sevgili bu durumu cok normal goruyor.

Benim defterimde buna sunepelik deniyor.
Deyisecegini bekleme.
Kendine yogunlasip bir sekilde sakinles.
Bu isten bir cacik olmaz.
Umit besleme bence.
Eyer hata yapipta evlenirsen de mutlu olacagini hic ama hic zannetmiyorum.

Kesin bitti diyorsan aileninde bilgisi varsa sana sözde ne aldilarsa yüzük küpe vs ne varsa toplayın baban götürüp versin Allah sizede hayirlisini versin bizede desin gelsin sen hiç muhatap olma

babamı o kadar hakaret edilen yere tekrar göndermem. gelin alın diyecek. gelip almazlarsa götürürüm diyor. kalsın almazlarsa, gitmeyeceksin dedim. atarım dedim. kabul etmiyor. oraya gitmesini istemiyorum.

bazı erkekler plasentadan kopamıyo
hayır bir de maazallah dilin dolanır da erkekliklerine laf etsen aslan kesilirler. oğlum sen önce annenin eteğinin altından çık ondan sonra bana laf söyle diyemezsin tabi ortalık o kadar kızışmışken. hayır bir başkasının lafından sözünden çıkmamayı gururlarına nasıl yediriyorlar ben asıl onu anlamıyorum.

anladım
gelir dediğim konuşmaya neticeye vardırmaya gelir ille anam diyosa gene desin sizin açınızdan olayı görmesiçin deplasmanda olması lazım belkide

belki doğru olan odur ama ne bileyim benimkiler öyle yüzgöz olmak istemez sanırım. hiç çağır gelsin konuşalım demediler.

hayır bir de maazallah dilin dolanır da erkekliklerine laf etsen aslan kesilirler. oğlum sen önce annenin eteğinin altından çık ondan sonra bana laf söyle diyemezsin tabi ortalık o kadar kızışmışken. hayır bir başkasının lafından sözünden çıkmamayı gururlarına nasıl yediriyorlar ben asıl onu anlamıyorum.

öyle görmüşler. onlarda normali o. anlatamıyorsun ki. "anaya ataya saygı".

Back
X