9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

hayır bak senin dediğinde mutlu olma yöntemi gösteriyor, yine yardımcı olmaya çalışıyor; benim dediğimde yine bi yargılama var.

ya hayır ben haklıyım sen bilmiyosun işte. :KK14:

Bak yine ayrıntılıyo takılıyo, valla bu kıza ne desem boş dostlar, canım benim böyle çok çabuk yaşlanırsın. :KK19:

safkelebek safkelebek sen bilirsin sana sorayım. şimdi benim bu cici kaynanam bugün dönüyor ama muhtemelen akşam 8-9 gibi falan. orda olmam gerekir mi?

hmmm, günlük hayat bilgimle cevap vereyim yoldan gelecekler, yatsıdan sonra bence pek işin yok orada, 9 gibi telefon et, geldiniz mi? Nasılsınız, bir ihtiyacınız var mı? diye araman daha iyi olur. Yani şu an tahmin yürütüyorum dedenin odasına girip bir yıkılma daha orada yaşanır, kayıpları için alan açmak lazım, oğlu böyleyse cici ana da derbederken gözükmek istemez. Gidersen sabahtan gidersin.

hmmm, günlük hayat bilgimle cevap vereyim yoldan gelecekler, yatsıdan sonra bence pek işin yok orada, 9 gibi telefon et, geldiniz mi? Nasılsınız, bir ihtiyacınız var mı? diye araman daha iyi olur. Yani şu an tahmin yürütüyorum dedenin odasına girip bir yıkılma daha orada yaşanır, kayıpları için alan açmak lazım, oğlu böyleyse cici ana da derbederken gözükmek istemez. Gidersen sabahtan gidersin.

yarın akşam hep beraber gideceğiz büyük ihtimalle. ama bilemedim ya bugün geldiğinde evde olayım ister belki. ne isteyeceğini çok kestiremiyorum çünkü. ama gitmem muhtemelen. kuzeni yola çıkınca haber vereceğini söyledi zaten. bakarız duruma göre. kayınpeder dönüşte kökleyip 5te de gelebilir adamın işi belli olmuyor, yarına da kalabilirler.

anasıyla oğlunun ortak noktası beni görünce dağılmaları sanırım. ama oğlu bunu gizli yapıyor, anası çekinmiyor.
bi de beni görünce kadın tekrar başa dönüyor. anneannede öyle oldu. ben ilk gittiğimde iyiydi, beni görünce sarılıp ağlamaya başladı. bunu annemin babamın yanında yapsa daha kötü olur sanki bilemedim.

safkelebek e katılıyorum araman yeter zaten ailenle gideceksin, bide niye kasıyorsun ne isteyeceğini kestiremiyorum diye, bu kadar tetikte olma sana da yazık azda onlar trip atmamayı o küçük kusuruna bakılmaz demeyi öğrensinler

safkelebek e katılıyorum araman yeter zaten ailenle gideceksin, bide niye kasıyorsun ne isteyeceğini kestiremiyorum diye, bu kadar tetikte olma sana da yazık azda onlar trip atmamayı o küçük kusuruna bakılmaz demeyi öğrensinler

ikiniz de haklısınız da dedim ya beni görünce sarılıp ağlamaya başlayacak. annemin babamın yanında ne kadar doğru olur kestiremedim.

annen baban taziyeye gidiyo ve taziye evinde olur ağlama, düğüne gider oynarsın cenazeye gider ağlarsın, hem onlar çabuk kaynaşmak isteyen insanlar annene ıhlamur bal teklif eden bi kadın neden çekinsin aglamaktan

ağlamaktan çekinmesini demiyorum ki. yani sadece ağlamıyor. "pofuduğum, kızım, yavrum, annem" diye olacak. hani bu ne perhiz bu ne turşu. "kızımı görünce böyle davranacaktın 2.5 aydır niye umursamadın" konusu.

ağlamaktan çekinmesini demiyorum ki. yani sadece ağlamıyor. "pofuduğum, kızım, yavrum, annem" diye olacak. hani bu ne perhiz bu ne turşu. "kızımı görünce böyle davranacaktın 2.5 aydır niye umursamadın" konusu.

ama başka görüşmelerde de annecim vs diye konuşacak burda da hep öyle yazdın ailen yine aynısını düşünebilir

gitmek istiyosan git yine de

ama başka görüşmelerde de annecim vs diye konuşacak burda da hep öyle yazdın ailen yine aynısını düşünebilir

gitmek istiyosan git yine de

gitmek istiyorum değil de hani beni gördüğü için ağlıyor olacak ilk seferde. ondan çekindim biraz. mesela annem babam yalnız gitse o kadar ağlamaz. beni 2. görüşü olsa yine daha sakin karşılar. sıkıntı hitabette değil yani.

pofuduk çok ince düşünüyosun bide kendime gamlı baykus derdim sana nazaran gamsızım baya ben, bırak nasıl ağlarsa ağlasın ki şu an konuştuğumuz şey ya ağlarsa, belkide sakinleştirici falan vermişlerdir 3 gün pespembe gezer dediğim. gibi aglasada sana sarılsa annem kuzum artık her neyse dese de sıkıntı yok

pofuduk çok ince düşünüyosun bide kendime gamlı baykus derdim sana nazaran gamsızım baya ben, bırak nasıl ağlarsa ağlasın ki şu an konuştuğumuz şey ya ağlarsa, belkide sakinleştirici falan vermişlerdir 3 gün pespembe gezer dediğim. gibi aglasada sana sarılsa annem kuzum artık her neyse dese de sıkıntı yok

ay ben gitmiyim ya annemlerle gideyim evet. salı falan tek gidicem zaten. öyle yapiyim ben. ay bi rahatlama geldi resmen.
valla o söz konusu olunca bilemiyorum ne yapacağımı.

ay ben gitmiyim ya annemlerle gideyim evet. salı falan tek gidicem zaten. öyle yapiyim ben. ay bi rahatlama geldi resmen.
valla o söz konusu olunca bilemiyorum ne yapacağımı.

bak acı yaşayan biri olarak söylüyorum cenaze olup bitip eve dönüş daha sancılı eşyalarını çıkarıyosun tek tek ihtiyacı olanlara dağıtıyosun hatıra kalacak bişey olsun istiyosun gömleği mi hırkası mı derken farkediyosun ki hişeyini vermek istemiyosun aslında, aile kalabalık diyosun gelen giden zaten çok olur kafaları allak bullaktır

Back
X