- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #2.001
Aslında benim kastettiğim bu değildi. Tecrübeli insanlar olarak iyi bakarlar muhtemelen. Ama uygulama konusunda senin doğrularınla kv nin hatta seni yetiştiren annenin doğruları bile çatışıyo.
Mesela çocuğun sarılık olur sen günümüz tıbbının söylediği üzere sıksık emzirmenin en iyi tedavi yöntemi olduğunu düşünür onu uygulamak istersin. Kv den ve ya annen şekerli su iyi gelir içirelim der, soda içirmeye kalkarlar. Çocuk için zararlı yapmayın dersin ben 3 çocuğumu böyle büyüttüm hepsi sapasağlam dersanki sen çocuğumu öldürme demişsin gibi
Küçük bir örnek sadece. Birde lohusalığın verdiği hormonal değişimle çok akıllıca davranamıyo insan.
Tek oğlan olunca üstelik birde ilk torun olunca aşırı seviyolar. Çok güzel bişey ama senin heveslerini kendi heveslerine kapılıp göremiyorlar malesef.
Ben hamileyken son anlarıma kadar planım 1.5 2 yaşına kadar ben evde bakıcam çocuğuma sonra kv kreş dönüşümlü olucaktı. Olanlardan sonra vazgeçtim çalışmıcam çocuğun tüm gün okula gidene kadar:))
Daha evlilik bile olmadan bunu konuşmakta saçma ama evimiz ilk zamanlardaki gibi yakın olsaydı eğer daha sık görüşür çok daha fazla çatışırdık çocuk bakımı konusunda. Bu konudada herkesin doğrusu farklı oluyo malesef...
anladım demek istediğini. annem o konuda beni anlar ve kayınvalidem doğum evinden yeni emekli oldu. ikisi de sağlık meslek lisesi çıkışlı bi de, bu tip şeyleri benden daha iyi bilirler gibi geliyor bana. istemezsem de kovarım dediğim gibi, suçu da hormonlara atarım.
Son düzenleme: