Teyze onlardan çıkmıyor diyorsunuz, evlerine gitseler ne gitmeseler ne. Zaten ben sevgilinizin stratejisinin olabildiğince sizi götürmek olacağını düşünüyorum, sizin eve geliş kısmında zaten herkes çok hevesli olmaz. O tarz bir aile yemek yedirmek de ister sürekli çünkü.
Ama camdan baksa evde olup olmayacağınızı anlayacakları bir yerde oturmak da çok rahatsız edici. Yani hiçbir şey yapmasalar bile, diyelim ki çok hastalar ve evden çıkamıyorlar hiç, yine de rahatsız edici. Olur tarafı yok yani.
Bilmiyorum, belki de benim sevgililik ve evlilik ayrımı yapmamamdandır. Yani evlilik diye ailelerle çevrilmiş sıkıcı bir birliktelik gelmiyor benim aklıma. Gece yapılan çılgınlıklar, ani tatiller, kafaya esip oraya buraya gitmeler, evde başbaşa planlar, benim aklıma gelenler bunlar.
Ama aynı apartmanda o aileyle bunları yapabilmenin imkanı yok bana göre. Alt sokak bile o kadar farklı ki aynı apartmandan. Misafirinizi görürler, beyaz yalan bile söylenmez, burnunuz tıkansa fark edilir vs, tam bir kıyamet senaryosu benim için.