9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Teyze onlardan çıkmıyor diyorsunuz, evlerine gitseler ne gitmeseler ne. Zaten ben sevgilinizin stratejisinin olabildiğince sizi götürmek olacağını düşünüyorum, sizin eve geliş kısmında zaten herkes çok hevesli olmaz. O tarz bir aile yemek yedirmek de ister sürekli çünkü.

Ama camdan baksa evde olup olmayacağınızı anlayacakları bir yerde oturmak da çok rahatsız edici. Yani hiçbir şey yapmasalar bile, diyelim ki çok hastalar ve evden çıkamıyorlar hiç, yine de rahatsız edici. Olur tarafı yok yani.

Bilmiyorum, belki de benim sevgililik ve evlilik ayrımı yapmamamdandır. Yani evlilik diye ailelerle çevrilmiş sıkıcı bir birliktelik gelmiyor benim aklıma. Gece yapılan çılgınlıklar, ani tatiller, kafaya esip oraya buraya gitmeler, evde başbaşa planlar, benim aklıma gelenler bunlar.

Ama aynı apartmanda o aileyle bunları yapabilmenin imkanı yok bana göre. Alt sokak bile o kadar farklı ki aynı apartmandan. Misafirinizi görürler, beyaz yalan bile söylenmez, burnunuz tıkansa fark edilir vs, tam bir kıyamet senaryosu benim için.

:KK9::KK9:

hayır velev ki dışarı çıktınız? ne olacak? ne yapacak yani? bu neden soruluyor? belki çok yorgunsunuz veya hastasınız uyudunuz neden uyandırılıyor? amaç nedir gerçekten anlamıyorum.
Oğlunu merak etmiş miş.
Biz üni. Beraber okuduk bazen sabahın 8 inden akşamın 11 ine kadar beraber olurduk. Anasıyla bi kez konuştuğunu görmedim. Evlendikten sonra günde 6-7 kere arıyodu kv. Eşim işteyken bir daha önemli bişey yoksa beni arama diye fırçaladı da aramayı kesti.
Felaket sinir oluyodum aklımda aynı sorular vardı hep. Ama hiç yorum yapmadım. Yapsam huzur kalmıcaktı çünkü.
Baktı oğlundan hayır yok kesti aramaları.
Evlenince niye kıymete biniyolar anlamam. Amaç ne onu hiç anlamadım...

en son tuzluçayır'da evleri varmış, orayı isteyeceğim o olacak. yiyorsa gelip karışsınlar.
ona da babam izin vermiyor. hof.

ya sorma. ordan vurdum zaten. acındırdım kendimi. yatak odasını nereye yapıcaz'dan girdim, teyzen mi duysun annen mi duysun bunu mu istiyorsun'la devam ettim, ayıp ya yemin ediyorum ayıp'la geliştirdim, savunmaya geçince de neden yalıtım yaptırmak istediğini babana nasıl açıklayacaksın'la konuyu kapattım.

ya olay komşu inlemesi falan değil bildiğin gerdek ya. bu adam bunu neden anlamıyor, hayır yani ben mi çok fesatım o mu çok salak nedir ben anlamadım. sinirden noktalama bile kullanmadım.

niye annesi benim her seviştiğimi bilsin ki? nihayetinde banyo havalandırmaları ortak. ya bi erkek gerçekten bu kadar düşüncesiz mi oluyor illa tek tek söylemek mi gerekiyor? bi de bana diyor ki duyulmuyor yani o evde dayımla yengem yıllardır yaşıyor üstelik teyzemler de onlarla kimse bi şey demedi.

ya gerizekalı onlar 16 yıldır evli. o kadın çocuk doğurmuş. 40 yaşındaki insanlardan farkımız olmayacaksa ay ben bilemedim gerçekten çok sinirlendim.

cinsellik konusunu bi daha açmayayım ben bildiğin delleniyorum çünkü.

:KK57: Direk otele gitmek varken o eve mi gidilir olacak iş değil

Oğlunu merak etmiş miş.
Biz üni. Beraber okuduk bazen sabahın 8 inden akşamın 11 ine kadar beraber olurduk. Anasıyla bi kez konuştuğunu görmedim. Evlendikten sonra günde 6-7 kere arıyodu kv. Eşim işteyken bir daha önemli bişey yoksa beni arama diye fırçaladı da aramayı kesti.
Felaket sinir oluyodum aklımda aynı sorular vardı hep. Ama hiç yorum yapmadım. Yapsam huzur kalmıcaktı çünkü.
Baktı oğlundan hayır yok kesti aramaları.
Evlenince niye kıymete biniyolar anlamam. Amaç ne onu hiç anlamadım...

aman allahtan ben o konuda rahatım, annesi zırt pırt arasa basar fırçayı çünkü. çalışırken benim telefonlarımı bile çok açamıyor, işi uygun değil öyle yani. bi de ben tutamam kendimi yorum da yaparım.

Tabiki en güzeli kendi eviniz. Bu kadar özel bir konu hassasiyet gerektirir.
Yalniz diyelim ki o evi kabuk etseydin seni oraya mi götürecekti? Yok artık.

ya nereye götürecekti? hayır yani gençliğimizin ortasında, hormonların zirve yaptığı dönemde, en çılgın zamanlarımızda niye gözümüzü karatıp "hadi" demedik o zaman? biz 9 sene kuzeninin altındaki oda için mi bekledik? otel istemedik, onların evini istemedik, babamların evini istemedik, "bizim yatağımız" için bekledik, bu mudur yatak? bunun için miydi onca şey yani? hiç başbaşa kalmamış değiliz, takdir edersiniz ki uzun ilişki yaşamış o yaştaki insanların kendini tutması da kolay bi şey değil, benim şu an yapabileceğimize dair de şüphelerim var üstelik. ve teyzesiyle annesinin altı. evet çok güzel. bunun için mi bekledim ben?

ya nereye götürecekti? hayır yani gençliğimizin ortasında, hormonların zirve yaptığı dönemde, en çılgın zamanlarımızda niye gözümüzü karatıp "hadi" demedik o zaman? biz 9 sene kuzeninin altındaki oda için mi bekledik? otel istemedik, onların evini istemedik, babamların evini istemedik, "bizim yatağımız" için bekledik, bu mudur yatak? bunun için miydi onca şey yani? hiç başbaşa kalmamış değiliz, takdir edersiniz ki uzun ilişki yaşamış o yaştaki insanların kendini tutması da kolay bi şey değil, benim şu an yapabileceğimize dair de şüphelerim var üstelik. ve teyzesiyle annesinin altı. evet çok güzel. bunun için mi bekledim ben?

Sakin lütfen.
Haklısın, sonuna kadar. Ayrıca helal olsun.
Normal olanı bu zaten. En doğal hakkın bunu istemek, herkes gibi.

Sakin lütfen.
Haklısın, sonuna kadar. Ayrıca helal olsun.
Normal olanı bu zaten. En doğal hakkın bunu istemek, herkes gibi.

gerçekten bana bunu teklif ederken nasıl bi kafa yaşıyordu ben merak ediyorum. olayın bu boyutundan hiç vurmadım, cinselliği genel anlamda söyledim.

ama o tek gece bile benim o evi reddetmeme yeter.

ayrıca teşekkür ediyorum.

gerçekten bana bunu teklif ederken nasıl bi kafa yaşıyordu ben merak ediyorum. olayın bu boyutundan hiç vurmadım, cinselliği genel anlamda söyledim.

ama o tek gece bile benim o evi reddetmeme yeter.

ayrıca teşekkür ediyorum.

Rica ederim. Yalniz ben burda bi düşündüm. o_O

Senin kadar ince düşünemiyor malesef. Şu durumda ben de çıldırirdim.

9 yıl boyunca konuşulmus olması gerek hani, ne biliyim. Tuhaf geldi.

Rica ederim. Yalniz ben burda bi düşündüm. o_O

Senin kadar ince düşünemiyor malesef. Şu durumda ben de çıldırirdim.

9 yıl boyunca konuşulmus olması gerek hani, ne biliyim. Tuhaf geldi.

9 yıl boyunca "kendi evimizde, kendi yatağımızda olsun" dedik. o evin teyzesinin altı olmaması gerektiği konuşulmadı ki. yani nerden aklımıza gelsin ki. ben bile bu konu üstüne ciddi ciddi şu an düşündüm ilk defa. "lan ben niye bekledim o zaman" moduna şu an girdim. işin bu kısmı bende de anca basıyor yani. "o ev olmaz, otele de gidemeyiz, o yüzden başka ev olsun" dedim önceden de, "bu salak otel olamayacağını biliyor, ne cesaret bana o evi teklif ediyor" kısmına şimdi geldim.

9 yıl boyunca "kendi evimizde, kendi yatağımızda olsun" dedik. o evin teyzesinin altı olmaması gerektiği konuşulmadı ki. yani nerden aklımıza gelsin ki. ben bile bu konu üstüne ciddi ciddi şu an düşündüm ilk defa. "lan ben niye bekledim o zaman" moduna şu an girdim. işin bu kısmı bende de anca basıyor yani. "o ev olmaz, otele de gidemeyiz, o yüzden başka ev olsun" dedim önceden de, "bu salak otel olamayacağını biliyor, ne cesaret bana o evi teklif ediyor" kısmına şimdi geldim.

Yani.
o evi istemedigini de biliyor. Bu ne pekmez ne lahana turşusu.
Çok saçma gerçekten. Böyle bir şeyi nasıl düşünür?

Çok gelenekciler. Ille de o binaya o eve girilecek. Fikir sahibi misin bilmiyorum?

Nasıl oluyor onlarda bu iş? Şahit oldun mu?

En son kaynım evlendi. Ikisi de başka şehirde çalıştığı için ev oraya döşendi doğal olarak. Salondan direk otele, otelden de balayına gittiler.

Yani.
o evi istemedigini de biliyor. Bu ne pekmez ne lahana turşusu.
Çok saçma gerçekten. Böyle bir şeyi nasıl düşünür?

Çok gelenekciler. Ille de o binaya o eve girilecek. Fikir sahibi misin bilmiyorum?

Nasıl oluyor onlarda bu iş? Şahit oldun mu?

En son kaynım evlendi. Ikisi de başka şehirde çalıştığı için ev oraya döşendi doğal olarak. Salondan direk otele, otelden de balayına gittiler.

onlarda nasıl oluyor hiç şahit olmadım. ama bildiğim kadarıyla salondan kayınvalidenin evine gidiliyor, kapıya yağ bal sürülüyor testi kırılıyor. gelin bi şeyler yiyip kendi evine geçiyor. ben onu gelin almadan sonra yapmayı önericem sanırım, çünkü bizde üzengi parası var. gelin annesinin evinden çıkıp kayınvalidesinin evine gider, hediyesini alır önce. salona sonra gidilir. salondan da herkes evine gider.

o binaya girmem. ev alsınlar. çünkü son anda kazık atma ihtimalleri de var gibi geliyor bana. o kadar güvenmiyorum. belki günahlarını alıyorum ama öyle. arkamdan banyo fayanslarını kırdırmaya kadar planlıyorlar ama beni bilgilendirmiyorlar. fikir sormak akıllarına bile gelmiyor, onu geçtim. alsınlar ev.

onlarda nasıl oluyor hiç şahit olmadım. ama bildiğim kadarıyla salondan kayınvalidenin evine gidiliyor, kapıya yağ bal sürülüyor testi kırılıyor. gelin bi şeyler yiyip kendi evine geçiyor. ben onu gelin almadan sonra yapmayı önericem sanırım, çünkü bizde üzengi parası var. gelin annesinin evinden çıkıp kayınvalidesinin evine gider, hediyesini alır önce. salona sonra gidilir. salondan da herkes evine gider.

o binaya girmem. ev alsınlar. çünkü son anda kazık atma ihtimalleri de var gibi geliyor bana. o kadar güvenmiyorum. belki günahlarını alıyorum ama öyle. arkamdan banyo fayanslarını kırdırmaya kadar planlıyorlar ama beni bilgilendirmiyorlar. fikir sormak akıllarına bile gelmiyor, onu geçtim. alsınlar ev.

Valla bunlar bildiğin size ev hazırlığında.
Emrivaki yapacaklar gibi görünüyor. Tek oğlan, uzağa göndermeye niyetleri yok.

Ve yine msj yazmada aynı sorun deli olacağım. :mad:

Valla bunlar bildiğin size ev hazırlığında.
Emrivaki yapacaklar gibi görünüyor. Tek oğlan, uzağa göndermeye niyetleri yok.

Ve yine msj yazmada aynı sorun deli olacağım. :mad:

internette sıkıntı var demek ki.

hazırlık yapıyorlar zaten onu duydum da bana ne zaman soracaklar onu bilmiyorum. mesaj attım. "konuşup o evi istemediğimize karar verdiğimizi söyle konuyu kapat ev bakalım baban istersem alacağını söylüyordu istiyorum alsın" dedim.

evde ısrar ederlerse gerçekten biter. bu sefer uğraşmam.

internette sıkıntı var demek ki.

hazırlık yapıyorlar zaten onu duydum da bana ne zaman soracaklar onu bilmiyorum. mesaj attım. "konuşup o evi istemediğimize karar verdiğimizi söyle konuyu kapat ev bakalım baban istersem alacağını söylüyordu istiyorum alsın" dedim.

evde ısrar ederlerse gerçekten biter. bu sefer uğraşmam.

Evet kısa ve net. Alsınlar görelim. :KK14:

Bilmiyorum ki yazarken haydaaa siteden çıkmış. :63:

Son düzenleme:
Back
X