- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #2.361
Pofuduk siz 9 senedir tanıdığınız adamla evlenme durumundan çok aileyle evlenme konumundasınız.
Ve sanmayın ki o adamı da tanımışsınız, içindeki ortaya çıkmış olabilir. Sizin ondan vazgeçmeyeceğinizi de biliyor. Daha ne olsun. Bir taraf hep daha fazla sever, siz bunu dibine kadar yaşamayın. En çok güvendiği vurabilir insanı sırtından, en çok canını acıtabilen olabilir.
İzin vermeyin, bu denli umursamayın.
Lütfen, istediğiniz gibi yaşamayacaksanız bazı şeyleri gözden çıkarabileceğinizi de belli edin. Hayatınızın iplerini birilerine bırakıp durmayın. Karar alma yetinizi kullanın zira kullanamayacaksınız hiçbir zaman.
aileme bitirmek istediğimi söyledim, şu an empati yapmaktan geberiyorlar.
çocuk hastaymış belki uyuyor olabilirmiş de ben çok üsteliyormuşum da karar vermek için çok acele ediyormuşum da zaten evde sıkıntıları varmış bi rahat bırakayımmış da falan filan.
gerçekten bilmiyorum şu an. onlara göre onların istekleri çok normal, kendi gördüklerini uyguluyorlar beni çok acayip buluyorlar. kötü niyet var diyemiyorum ama kendimi evleniyormuş değil de evlatlık gidiyormuş gibi hissediyorum. ama babamın evinin şartları daha iyi yani niye gideyim?