9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Ya işte sizden beklenmeyecek birşey yapın ki etkisi olsun diyoruz ya...
Emanet falan etmiyorsunuz rest çekeceksiniz, ya hep ya hiç diyeceksiniz. Anlamadınız mı??

anladım da rest çekeceksem bunu alyansı vererek yapmayacağımı bilir diyorum. alyans yalama oldu zaten. diğeri daha etkili olur diyorum. diğerinin babamda olduğunu biliyor, onu verdiğimde babamın da haberi olduğunu bilecek.

valla teklifiniz aslında çok cazip görünebiliyor da hafta sonu çalışıyorum şu an için öyle telefon kapatıp kaçıp gidemem.

ama yarın evi basabilirim. yani evi dediğim mesaiye gitmeden sevgilimi yakalayabilirim.

bi de az önce sigara içmeye çıktım, ayıptır söylemesi sigara içerken kafam dehşet çalışıyor.

şimdi durum şu ki, hadi dedikleri gibi hiç müdahale etmeseler bile, ben o evde gelin olmak istemiyorum. kayınvalideme de söyledim. 2 yıllık falan evli olsam tamam oraya gireyim de orda evlenmem. son teklifim, 1 yıllığına kiraya çıkmak olur. yani kurulu düzenle kayınvalideyle teyzeyle aynı binaya girmek başka, direk orda evlenmek başka. ben düzenimi kurduktan sonra, benim kocam evini sorumluluğunu bildikten sonra, ben aileyle mesafemi ayarladıktan sonra aynı bina bana koymaz. 1 yıllığına kiraya çıkalım, düzenimizi kuralım, hem maddi sıkıntı da var evin tadilatını da seneye yaptırsınlar, 2016 yaz sonu falan gibi taşınalım.

bunu düşünmüştüm ben de az önce. teklif etmeli miyim, etmeliysem kime etmeliyim onu düşünüyordum.

Sizin bu dediğinize Ölümden korkup sıtmaya Razı olmak diyorlar biliyor musunuz? Şimdi karşı taraf anlaşmak açısından bir çaba gösterse, onlar da kendi isteklerinin bir kısmından sadece siz istediğiniz diye vazgeçse, fedakarlık yapsa belki diyeceğim ama, o halde bile olmaz bence. Siz bu konuda kararlı olun. Yüzyılların tecrübesi gelinle kaynananın aynı evde olmaması yönünde, sizin farklı olacağınızı düşünmek en hafifinden saflık olur. 1 yıl başka evde yaşamanız sadece kaçınılmaz sonu geciktirir. Ayrıca onlar da yeni evlilerin taşınmasına izin vermez, bir kere o kadar para verilecek eşyalara yazık olur. Siz planlarınızı uzun vadeli yapın, yapın ki 2 sene sonra en iyi ihtimalle tekrar taşınmak zorunda kalmayın. Kötü ihtimali ise düşünmek bile istemiyorum, sadece denemiş olmak için bu kadar risk Göze alınmamalı bence.

yarın çalışmıyorum evdeyim bütün gün. o yüzden ben onun iş yerine gideyim diye düşündüm önce, iş yeri olmaz hem daha hiç gitmedim hem de iş yerinde çok durmuyor zaten bütün gün uğramayabilir bile. o yüzden evdeyken yakalamak en mantıklısı gibi geldi.
Nerdeyseniz ayağınıza gelsin, onu düşünmekten vazgeçin. Nasıl geliyorsa gelsin, izin alsın, takla atsın ne bileyim ...
Şu adamın ayağına gitmeyin, çağırın gelsin. Herzaman yaptığınızdan farklı olsun.

Sizin bu dediğinize Ölümden korkup sıtmaya Razı olmak diyorlar biliyor musunuz? Şimdi karşı taraf anlaşmak açısından bir çaba gösterse, onlar da kendi isteklerinin bir kısmından sadece siz istediğiniz diye vazgeçse, fedakarlık yapsa belki diyeceğim ama, o halde bile olmaz bence. Siz bu konuda kararlı olun. Yüzyılların tecrübesi gelinle kaynananın aynı evde olmaması yönünde, sizin farklı olacağınızı düşünmek en hafifinden saflık olur. 1 yıl başka evde yaşamanız sadece kaçınılmaz sonu geciktirir. Ayrıca onlar da yeni evlilerin taşınmasına izin vermez, bir kere o kadar para verilecek eşyalara yazık olur. Siz planlarınızı uzun vadeli yapın, yapın ki 2 sene sonra en iyi ihtimalle tekrar taşınmak zorunda kalmayın. Kötü ihtimali ise düşünmek bile istemiyorum, sadece denemiş olmak için bu kadar risk Göze alınmamalı bence.

onlar sırf ben istedim diye nişan alışverişine gelmiyorlar. bana göre olması gereken evet ama onlara göre çok büyük fedakarlık.

o evde bizim ikimizin aile olması mümkün değil zaten onu görüyorum. yok yani imkanı yok. hiçbir türlü oluru yok. anca belki düzen tuttuktan sonra. o da belki.

pff tek taşı versem olmaz mı alyansım bana lazım. çalışıyorum hafta sonu bi de onu açıklayamam şimdiye kadar hiç takmadığım olmadı. tek taş da babamda yarın sabah nerden bulucam of.

Bence ikisini de götürün.

Normal bir yüzüğünüzü de elinize takın, sorana diğeri küçültmede falan dersiniz.

Nerdeyseniz ayağınıza gelsin, onu düşünmekten vazgeçin. Nasıl geliyorsa gelsin, izin alsın, takla atsın ne bileyim ...
Şu adamın ayağına gitmeyin, çağırın gelsin. Herzaman yaptığınızdan farklı olsun.

gelemez. net. iş durumu belli olmaz, öğle arası yok. iş saati esnek kaçta biteceği belli değil, o saatte de buraya gelemez. beklerken ben sinirlenirim zaten. sabahtan gidip halledersem kafam rahat eder en azından bekleme derdi çekmem.

gelemez. net. iş durumu belli olmaz, öğle arası yok. iş saati esnek kaçta biteceği belli değil, o saatte de buraya gelemez. beklerken ben sinirlenirim zaten. sabahtan gidip halledersem kafam rahat eder en azından bekleme derdi çekmem.
Nasıl geleceğinin hesabını siz değil o yapsın.
Ne demek gelemez, hemen burdasın hayat memat meselesi çok acil. dediğinizde gelmeyen adamı sallamayın zaten.

bilmiyorum ya vermek istemiyorum alyansı. gerçekten istemiyorum. bulurlar denerler çıldırırım çünkü. ve evet bulurlar.

Size gelmesi fikrini ben de çok beğendim. O saatte niye gelemiyor adam, gelir elbette. Önemli bir durum bu.

Valla bir uyarısıyla sözlüsünü fizandan getirtemeyecek tek kişi olarak tarihe geçersiniz.

Alyansı nereye buluyorlar, bu nasıl bir adam ya. Hiçbir şeyine sahip çıkamıyor.

bilmiyorum ya vermek istemiyorum alyansı. gerçekten istemiyorum. bulurlar denerler çıldırırım çünkü. ve evet bulurlar.
Pofuduk şaka mı yapıyorsunuz???????
Bakın ya hep ya hiçten bahsediyoruz, adam sizden vazgeçecekse yüzüğü de alıp ne halleri varsa görsünler ya.

onlar sırf ben istedim diye nişan alışverişine gelmiyorlar. bana göre olması gereken evet ama onlara göre çok büyük fedakarlık.

o evde bizim ikimizin aile olması mümkün değil zaten onu görüyorum. yok yani imkanı yok. hiçbir türlü oluru yok. anca belki düzen tuttuktan sonra. o da belki.

Onların o alışverişe gelmemesi onların hayatını ne kada etkiler, sizin o evde yaşamayı kabul etmeniz sizin hayatınızı nasıl etkiler bunlar düşünülmesi gereken konular. Fedakarlık açısından bakılırsa siz kendinizi aştınız bence.

Ve o belki malesef ki çok büyük bir belki.

Ama bence sizin şu aşamada bunu değil sevgilinizi düşünmeniz lazım. Siz yarın uyanın sevgiliniz arayın, bu gibi bi ses tonuyla bugün çok acil görüşmemiz lazım diyin Kapatın, ona da iki Yüzüğü de verin, Söylemek istediğiniz her şeyi de söyleyin. Ve kendinizi beklemeye alın. Aramadan sormadan ne yaptın demeden bekleyin, bakalım ben o evde yaşamam diyince ve bunun için resti çekince o ne yapıyor? O size nasıl bir Teklifle geliyor? O bu sorunun Çözümü için ne yapıyor? Siz durum artık o düşünsün.

Bir de madem alyans bir kere çıktı/ çıkıyor, sevgilinize söyleyin yeni bir başlangıç yaparken tek Taşla birlikte onu da değiştirsin, siz de her şeye yeniden ve umarım ki tüm sorunlarınızı geriye bırakarak başlayın.

Ama temel nokta artık siz düşünmeyi bırakın, biraz da o düşünsün. Bu sadece sizin sorununuz değil.

Size gelmesi fikrini ben de çok beğendim. O saatte niye gelemiyor adam, gelir elbette. Önemli bir durum bu.

Valla bir uyarısıyla sözlüsünü fizandan getirtemeyecek tek kişi olarak tarihe geçersiniz.

Alyansı nereye buluyorlar, bu nasıl bir adam ya. Hiçbir şeyine sahip çıkamıyor.

anası manyak çünkü. ortada bulduğu her pantolonu ceplerini boşaltıp yıkıyor, kafasına esince çekmeceleri boşaltıp temizliyor falan.

anası manyak çünkü. ortada bulduğu her pantolonu ceplerini boşaltıp yıkıyor, kafasına esince çekmeceleri boşaltıp temizliyor falan.

Ya bu adam kendi odasına eşyalarını karıştırtmamayı becerememiş, size eve karışamazlar diye zırvalıyor.

6 yaşında sanki.

Back
X