valla teklifiniz aslında çok cazip görünebiliyor da hafta sonu çalışıyorum şu an için öyle telefon kapatıp kaçıp gidemem.
ama yarın evi basabilirim. yani evi dediğim mesaiye gitmeden sevgilimi yakalayabilirim.
bi de az önce sigara içmeye çıktım, ayıptır söylemesi sigara içerken kafam dehşet çalışıyor.
şimdi durum şu ki, hadi dedikleri gibi hiç müdahale etmeseler bile, ben o evde gelin olmak istemiyorum. kayınvalideme de söyledim. 2 yıllık falan evli olsam tamam oraya gireyim de orda evlenmem. son teklifim, 1 yıllığına kiraya çıkmak olur. yani kurulu düzenle kayınvalideyle teyzeyle aynı binaya girmek başka, direk orda evlenmek başka. ben düzenimi kurduktan sonra, benim kocam evini sorumluluğunu bildikten sonra, ben aileyle mesafemi ayarladıktan sonra aynı bina bana koymaz. 1 yıllığına kiraya çıkalım, düzenimizi kuralım, hem maddi sıkıntı da var evin tadilatını da seneye yaptırsınlar, 2016 yaz sonu falan gibi taşınalım.
bunu düşünmüştüm ben de az önce. teklif etmeli miyim, etmeliysem kime etmeliyim onu düşünüyordum.