9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ona göre hastalık falan değil ama, konuşmak için çağırıyorum ve cumartesi beni işten alınca daha rahat daha uzun konuşuruz. adamın huyunu biliyorum. hasta olsam gelir herhalde öyle bi durumda hiç çağırmadım.
askerden geldiğinden beri başbaşa kalamadığımızı yazmıştım zaten. adamı anca anasının yanında görebiliyorum. dedim ki bunu. konuşamıyoruz buluşamıyoruz dedim. kaç aydır böyle. askere bi daha gitsin olmadı bu.

Ya gerçekten ne desem bilmiyorum.

Siz bu adamda ne buluyorsunuz allah aşkına? 9 yıl dışında?

Ya gerçekten ne desem bilmiyorum.

Siz bu adamda ne buluyorsunuz allah aşkına? 9 yıl dışında?

ekimden beri inanın ben de düşünüyorum.

ya bu adam beni severdi ya. şiir falan okurdu bana. adımı çok güzel söylerdi. her şeyi konuşurduk ama yeri gelince de beraber çok güzel susardık biz, susarken bile birbirimizi anlardık. ne zaman kızdığımı neye kızdığımı bilirdi. ben de aynı şekilde tabi.

sorumluluk sahibiydi bi kere yani aile içinde öyle her şeye banane deyip geçmiyordu. ben bilemedim sadece aile içiymiş o. babaannesine baktı her gece merhametliydi mesela. moralim bozukken sabaha kadar telefonda beni beklediği de oldu. ben ağlayınca beni güldürmek için kendini paralardı. sarhoş olunca arar beni ne kadar sevdiğinden beni ihmal ettiğinden ama evlenince asla öyle yapmayacağından falan bahsederdi.

bu adam sırf benimle bi an önce evlenebilmek için tecil bozdurdu askere gitti ya. evlenecek olmasa gitmezdi.

daha ne anlatayım neyden bahsedeyim bilemedim ki.

ekimden beri inanın ben de düşünüyorum.

ya bu adam beni severdi ya. şiir falan okurdu bana. adımı çok güzel söylerdi. her şeyi konuşurduk ama yeri gelince de beraber çok güzel susardık biz, susarken bile birbirimizi anlardık. ne zaman kızdığımı neye kızdığımı bilirdi. ben de aynı şekilde tabi.

sorumluluk sahibiydi bi kere yani aile içinde öyle her şeye banane deyip geçmiyordu. ben bilemedim sadece aile içiymiş o. babaannesine baktı her gece merhametliydi mesela. moralim bozukken sabaha kadar telefonda beni beklediği de oldu. ben ağlayınca beni güldürmek için kendini paralardı. sarhoş olunca arar beni ne kadar sevdiğinden beni ihmal ettiğinden ama evlenince asla öyle yapmayacağından falan bahsederdi.

bu adam sırf benimle bi an önce evlenebilmek için tecil bozdurdu askere gitti ya. evlenecek olmasa gitmezdi.

daha ne anlatayım neyden bahsedeyim bilemedim ki.

Elbette güzel anılarınız olmuştur.

Ama sizi yaptıkları nasıl itmiyor, o kısmı anlayamıyorum.

Aylardır görüşemiyoruz diyorsunuz. Eskiden böyle yapıyordu diyorsunuz.

Aklıma sizden soğuduğu dışında çok bir şey gelmiyor.

Bu konuyu okuyan kimse sevgilinizin sizi çok sevdiğine inanmıyor bence.

Sevse bile, böyle göstermesi kendini yeterince kötü değil mi?

O yüzükleri kararlı bir şekilde verin. Artık gider mi verirsiniz, gelir mi verirsiniz bilemem.

Ama hesap sormayın. Tartışmayın. Ağlamayın.

Beyanınızı yapın ve çekin gelin.

Elbette güzel anılarınız olmuştur.

Ama sizi yaptıkları nasıl itmiyor, o kısmı anlayamıyorum.

Aylardır görüşemiyoruz diyorsunuz. Eskiden böyle yapıyordu diyorsunuz.

Aklıma sizden soğuduğu dışında çok bir şey gelmiyor.

Bu konuyu okuyan kimse sevgilinizin sizi çok sevdiğine inanmıyor bence.

Sevse bile, böyle göstermesi kendini yeterince kötü değil mi?

O yüzükleri kararlı bir şekilde verin. Artık gider mi verirsiniz, gelir mi verirsiniz bilemem.

Ama hesap sormayın. Tartışmayın. Ağlamayın.

Beyanınızı yapın ve çekin gelin.

hesap sormama, tartışmama, ağlamama, yüzük verme, beyan etme ve çekip gitme kısmında hemfikirim.

bazen ben de askerden geldiğinden beri yaptıklarına bakınca soğuduğunu düşünüyorum ama benim yanımdayken de asla soğumuş gibi değil.

gerçekten bilemiyorum. soğusa anlardım. evet zaman bulamıyoruz buluşmaya ama buluştuğumuzda normal yani.

Pofuduk umarım iki yüzüğü birden vermeye karar vermişsinizdir.

Ayrıca sevgilinizin işten çıkamadığı, sevgilisi "Ya şimdi gel ya da bir daha hiç gelme" dediği hâlde izin alamadığı, hep yorgun olduğu, çok koşturduğu işini de merak ediyorum. İnşaatçı, şantiyeye gidiyor diye düşünmüştüm ama şantiyede mühendisi bir saat idare ederler normalde.

O yüzüğün şimdiye kadar değişmemesi zaten hata da alyansın sembolik bir Değeri var bence siz onu da verin, biri sorarsa "ayyy evde lavabonun kenarında kalmış falan"bir şey dersiniz artık. Şimdi alyansı vermezseniz durumun ciddiyetini anlayamaz bence. Her şeyi verin tüm iletişimi de kopartın "Şimdi onlar düşünsün"

ağzına sağlık
baştan beri dediğim bu, rest rest rest
bohçaları gönder dedim yok dedi pofuduk babam söyle böyle bi daha olmaz o iş bohçalar giderse vs dedi, yani daha rest kelimesi konuşulurken bile ya bu iş olmazsa diye korkan gene kendisi idi
halbuki restin anlamı bi yerde risk almak, blöfü at ortaya neler olacak gör

onun alyansını alırım daha iyi. alyansımı asla ona emanet etmeyeceğimi biliyor. ayrılsak da vermeyeceğimi biliyor. onunkini alacağımı biliyor yani kendiminkini vermem olmaz gibi geldi.

Alyansımı vermem onunkini alırım ne demek anlamadım ayrılırken erkeğin eline yüzük tutuşturulur genelde

ki ayrılık falan olmaz

ben şunu istiyorum ya da istemiyorum demek neden aileye rest olsun onu da anlamıyorum sevgilin de sen de hep bunları söylüyorsunuz, sen mesela istemeden kına gecesi yapacaksın annen istiyo hevesi var, kendi ailene durumu izah edemezken karşı taraftan zaten aileni ikna et beklentisine giremezsin ki, onun anasının da geliniyle altlı üstlü oturma hevesi var demek ki

benim sevdicek polis okulunu bitirdi geldi ankaraya ailesiyle yaşamaya kaldığı yerden devam etti, her ay maaşından 500 600 eve destek oldu ki çok normal o evde yaşıyo evin kredisi ödeniyor, ama ne zaman biz nişanlandık anne baba artık atıyorum 600 değil 200 vericem dedi, ailesi biz evlenmeden kredi çektirmek istediler Hayır ben evleniyorum kendim için de çekmem gerekebilir hem özlem ne der dedi, ailesiyle küs falan değil yani bu yüzden, biz de aile olma yolundaydık çünkü, ikimizin ailesi de şarka mümkün mertebe geç gidin taraftarı idi, istemiyolardı tabi doğuya g.doğuya gitmemizi, hayır dedik bu şark görevi eninde sonunda yapılacak evi direk oraya kurup bebe belik yokken gidip gelicez, bitti nokta net. karar verirsin yaparsın evleniyoruz demek biz kendimize yetmeye muktediriz demektir bi yerde

ben şunu istiyorum ya da istemiyorum demek neden aileye rest olsun onu da anlamıyorum sevgilin de sen de hep bunları söylüyorsunuz, sen mesela istemeden kına gecesi yapacaksın annen istiyo hevesi var, kendi ailene durumu izah edemezken karşı taraftan zaten aileni ikna et beklentisine giremezsin ki, onun anasının da geliniyle altlı üstlü oturma hevesi var demek ki

benim sevdicek polis okulunu bitirdi geldi ankaraya ailesiyle yaşamaya kaldığı yerden devam etti, her ay maaşından 500 600 eve destek oldu ki çok normal o evde yaşıyo evin kredisi ödeniyor, ama ne zaman biz nişanlandık anne baba artık atıyorum 600 değil 200 vericem dedi, ailesi biz evlenmeden kredi çektirmek istediler Hayır ben evleniyorum kendim için de çekmem gerekebilir hem özlem ne der dedi, ailesiyle küs falan değil yani bu yüzden, biz de aile olma yolundaydık çünkü, ikimizin ailesi de şarka mümkün mertebe geç gidin taraftarı idi, istemiyolardı tabi doğuya g.doğuya gitmemizi, hayır dedik bu şark görevi eninde sonunda yapılacak evi direk oraya kurup bebe belik yokken gidip gelicez, bitti nokta net. karar verirsin yaparsın evleniyoruz demek biz kendimize yetmeye muktediriz demektir bi yerde

katılıyorum,
ancak kınayı kabul ederse bütün hayatlarını etkileyecek birsey degil, olsa olsa beraber alışverişe cıkmayla kıyaslanabilir, o yüzden evle bir tutmamak gerektigini düsünüyorum, belirtmek istedim.
çünkü konu sahibi karsı tarafı haklı bulacak nedenlere sarılarak ayrılmamaya, her seyi kabullenmeye cok meyilli bir imaj ciziyor bence.

konu hakkında da "bize söz düsmedi" , sevgili bile ortada yokken "ailesinin cıkardıgı sorunlardan bıktım" ve sanki sevgiliyle ailelere karşı bu konuda cok büyük badireler atlatmıslar gibi "mücadele edecek gücüm kalmadı" cümlelerinden sonra ne yazsam dönüp dolasıp yine aynı seyleri tartısıyor olacagımızı düsündügümden yazmadım.

yüzükleri verecegini de sanmıyorum,
ayrılırız dersem ciddiye alması icin birkac gün konusmamam mı gerekecek diye düsünmesini bile şaşkınlıkla okudum.
rest çekecek olan cok önceden yapardı,
hala alyansımı verdigimde baskası denerse ne yaparım diyordu konu sahibi...
gercekten anlayamıyorum.

katılıyorum,
ancak kınayı kabul ederse bütün hayatlarını etkileyecek birsey degil, olsa olsa beraber alışverişe cıkmayla kıyaslanabilir, o yüzden evle bir tutmamak gerektigini düsünüyorum, belirtmek istedim.
çünkü konu sahibi karsı tarafı haklı bulacak nedenlere sarılarak ayrılmamaya, her seyi kabullenmeye cok meyilli bir imaj ciziyor bence.

konu hakkında da "bize söz düsmedi" , sevgili bile ortada yokken "ailesinin cıkardıgı sorunlardan bıktım" ve sanki sevgiliyle ailelere karşı bu konuda cok büyük badireler atlatmıslar gibi "mücadele edecek gücüm kalmadı" cümlelerinden sonra ne yazsam dönüp dolasıp yine aynı seyleri tartısıyor olacagımızı düsündügümden yazmadım.

yüzükleri verecegini de sanmıyorum,
ayrılırız dersem ciddiye alması icin birkac gün konusmamam mı gerekecek diye düsünmesini bile şaşkınlıkla okudum.
rest çekecek olan cok önceden yapardı,
hala alyansımı verdigimde baskası denerse ne yaparım diyordu konu sahibi...
gercekten anlayamıyorum.

kaybetme korkusu. ..
Halbuki bence makbul olan erkeğin her zaman bir tık daha fazla sevmesi kaybetmekten korkması, kaybetmekten korkmak erkekleri biçok şey için frenliyo çünkü

kaybetme korkusu. ..
Halbuki bence makbul olan erkeğin her zaman bir tık daha fazla sevmesi kaybetmekten korkması, kaybetmekten korkmak erkekleri biçok şey için frenliyo çünkü

neyi kaybedecek ki?
ahmeti, mehmeti kaybettik, ya benligimiz?
gelecekteki hayatımız?

sevdigi icin mücadele etmeyi anlarım,
olumsuz özelliklerine ragmen veya istemedigimiz seylerle karsılasmamıza ragmen bunları karsılıklı olarak degistirmek icin çaba sarfetmeyi de.
fakat konuda -sayfalarca yazılan eve gidip gelme vs o ugrası gozardı ediyorum gibi anlasılmasın- istenmeyen onca şeye ragmen mücadele edilen bir durum da yok, hatta hic olmadı bence.

yapılan yorumlar genelde haklı yorumlar.
henüz bi iey yapmadım, zaten gece geç yattım daha yeni kalktım, şimdilik bi şey yok aramayı da düşünmüyorum.
gelişme olursa yazarım.
görüşme durumu olursa yüzüklerin ikisini de vereceğim evet.

yapılan yorumlar genelde haklı yorumlar.
henüz bi iey yapmadım, zaten gece geç yattım daha yeni kalktım, şimdilik bi şey yok aramayı da düşünmüyorum.
gelişme olursa yazarım.
görüşme durumu olursa yüzüklerin ikisini de vereceğim evet.
O sizi aramış mı? Dün aramıştınız ya.

yani nasıl işmiş neymiş ben anlamadım, 6 7 ekim kobani olaylarında eşim batmanda görevdeydi ben ankaradaydım ohal ilan edildi batmanda ötesi var mı, gece 2 3 e kadar çalışıp sabah 8 de görev alıyolardı 10 gün falan böyle devam etti, her aradığımda ulaştım mesaj whatsup hak getire zaten, ki burdaki arkadaş evlilik arifesinde olduğu kız arkadaşı ile ocaktan beri ayrılık muhabbeti yapan, 9 senedir tanıdığı sevdiği kadının gözlerindeki mutsuzluğu görmesi gereken bir erkek

Back
X