ben şunu istiyorum ya da istemiyorum demek neden aileye rest olsun onu da anlamıyorum sevgilin de sen de hep bunları söylüyorsunuz, sen mesela istemeden kına gecesi yapacaksın annen istiyo hevesi var, kendi ailene durumu izah edemezken karşı taraftan zaten aileni ikna et beklentisine giremezsin ki, onun anasının da geliniyle altlı üstlü oturma hevesi var demek ki
benim sevdicek polis okulunu bitirdi geldi ankaraya ailesiyle yaşamaya kaldığı yerden devam etti, her ay maaşından 500 600 eve destek oldu ki çok normal o evde yaşıyo evin kredisi ödeniyor, ama ne zaman biz nişanlandık anne baba artık atıyorum 600 değil 200 vericem dedi, ailesi biz evlenmeden kredi çektirmek istediler Hayır ben evleniyorum kendim için de çekmem gerekebilir hem özlem ne der dedi, ailesiyle küs falan değil yani bu yüzden, biz de aile olma yolundaydık çünkü, ikimizin ailesi de şarka mümkün mertebe geç gidin taraftarı idi, istemiyolardı tabi doğuya g.doğuya gitmemizi, hayır dedik bu şark görevi eninde sonunda yapılacak evi direk oraya kurup bebe belik yokken gidip gelicez, bitti nokta net. karar verirsin yaparsın evleniyoruz demek biz kendimize yetmeye muktediriz demektir bi yerde