9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Şu forumda tanımak istediklerimin listesine 2 numaradan giriş yaptın pofuduk :)

Bitti mi? Yazacak mısın?

Olmaz demedi mi? Gitme demedi mi? Bırakmam demedi mi?
Bu saatte servisle mi gönderdi seni eve?

Defol demiş yahu.

Adam öyle aktif direktiflerle tanışık değildir.

''Sen zoru görünce kaçıyorsun, halbuki dayım...'' diyordur.

Bırakmam dese zaten inanmazdım. Şimdi saplantılı bir kız gelse 3 ay sonra onunla evlenir bu adam.

Bunu da bi de "biliyorsunuz, o hanım evladı gibi yetişmişliğinden yapıyor, sıkıntıya gelemiyor, bizim gibi değil de ondan. :KK16:" suratıyla yapıyordur kesin. Hak hukuk işlerine girersek adamın layığı tam rencide etmeli terketme, daha azı kurtarmaz.

Tabi, özerkliğini ilan etmesine 2 yüzyıl kalmış adamın sonuçta. Fedakar, çileli, ''kültürlü değil ama vicdanlı'' ailesi ile konu sahibinin işkencelerine katlanıyor.

Hayret bir şey.

Defol demiş yahu.

Adam öyle aktif direktiflerle tanışık değildir.

''Sen zoru görünce kaçıyorsun, halbuki dayım...'' diyordur.

Bırakmam dese zaten inanmazdım. Şimdi saplantılı bir kız gelse 3 ay sonra onunla evlenir bu adam.

Pofuduğun canını yakmak için demiştir belki diyecem de daha ne kadar yakabilir.

Gelin adayı hazır diye düşünüyorum.

Siz ailenize olayları tam yansıtmıyorsunuz (elbette normali budur, yalnız siz normal bir durumda değilsiniz)

Onlar da sürekli sözlünüzü savunuyorlar.

Sizin restinizin açıkta kalmaması için (çünkü yüzükler sizde değil), ailenizin en sert tepkilerini vermeleri gerek.

Zaten bu noktadan sonra bu olay dönse de kötüye döner. Yani evlenseniz dahi bir uydu tabiatındaki eşiniz nedeniyle bu evlilik olmaz.

Bitti mi? Yazacak mısın?

Olmaz demedi mi? Gitme demedi mi? Bırakmam demedi mi?
Bu saatte servisle mi gönderdi seni eve?
Bunları ben de o kadar merak ediyorum ki.
Adam öyle bir görüyor ki olayı, pofuduk kesinlikle suçlu gözünde, ailesinin gözünde de tabiki.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, pofuduk o yüzükleri geri taktığında gram değer bulmayacak kimseden.

Bence her şeyin açıklaması pofuduk un bir Durusu olmadı hiçbir olayda.hep sonradan düşüncelerini bir şekilde değiştirdi.evlerinden kovuldu iyi niyet aradı şimdi de defol Denmis ben bunu da bir süre sonra savunacağını düşünüyorum..arkasında durmadı.bugün bile o yüzükleri verememiş.söyleceklerIni söylüyor ama tavrı net degil.

Yüzüğünü çıkardığınız ve size haketmediğiniz onca şeyi yaşatan adama sesinizi duymayı bile çok görmeliydiniz.
Ne bileyim ben öyle hisseder düşünürdüm. Haddini bilmiyorsa bildireceksiniz. Siz de bir can taşıyorsunuz, o kim de sizi bu denli yıpratıyor. Onca yaşatılandan sonra sizin ayaklarınıza kapansın demiyorum ama hassas ve seven adam gibi davranması gerekirdi.

konuşmadık zaten. mesaj attı. "o yüzükler benim için çok önemli" diyor.

Bunu da bi de "biliyorsunuz, o hanım evladı gibi yetişmişliğinden yapıyor, sıkıntıya gelemiyor, bizim gibi değil de ondan. :KK16:" suratıyla yapıyordur kesin. Hak hukuk işlerine girersek adamın layığı tam rencide etmeli terketme, daha azı kurtarmaz.

terk ederken rencide edemem. onu seven benim sonuçta. o benim seçimim. ona ettiğim her hakareti kendime etmişim gibi geliyor.

1. kim merak ettim.

Bunları ben de o kadar merak ediyorum ki.
Adam öyle bir görüyor ki olayı, pofuduk kesinlikle suçlu gözünde, ailesinin gözünde de tabiki.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, pofuduk o yüzükleri geri taktığında gram değer bulmayacak kimseden.

Görünen tek bir değer var, o da pofudugun sözlüsüne gösterdiği.
Pofuduk ne yaparsa yapsın hiç bir zaman değer görmeyecek. Sözlüsü pofuduğu yeterince aşağı çekiyor.
"Kendi geldi" diyecekler. Ailede bu potansiyel hayli yüksek. Sözlüsü de buna canak tutuyor zaten.

neden götürmeyeceğini düşünüyorsunuz? sizce bizi neden alt katta istiyorlar?

Tamam, ben de öyle diyorum.

Her saniye götüremeyeceği bir yerde oturmak istemiyor. Aileyi bir unutun. Sizi neden alt katta istediklerini de unutun.

Bence aileden fazla sözlünüz istiyor orada oturmayı. Oraya buraya götürmeyi.

konuşmadık zaten. mesaj attı. "o yüzükler benim için çok önemli" diyor.

terk ederken rencide edemem. onu seven benim sonuçta. o benim seçimim. ona ettiğim her hakareti kendime etmişim gibi geliyor.

1. kim merak ettim.

Siz kendinize hakaret etmek istemiyorsanız o yüzüğü bir daha parmağınıza takmayın, yeter.

Pofuduk, dostum sen hiç bir kişiyi saçma sapan hareketleri yüzünden terk ettin mi? Hayır; etmedin, tecrübe konuşuyor o yüzden. Geçen yorumlarımdan birinde yazmıştım senin saydığın iyi özelliklere sahip olanları neden terkettiğimi. Bu konuda eksiğin var ama tamamlayabilirsin, onun eksikleri zaten kapanacak gibi değil, yazık kimin çocuğuysa.

yüzük konusuna açıklık getireyim madem.

bırakıp gitmiştim, gelmese bırakacaktım. koltuğun üstünde öyle görünce bırakamadım. sözde yüzük takmayı ben istemiştim çünkü. onun öyle hevesleri yoktu. hatta ilk başta sözden falan çok önce yani, yüzük istemiyordu, çalışınca takamayacağını düşünüyordu. ama ben istedim diye aldık. ve çalışırken taktı. yüksek voltajda çalışıyor, birkaç kere de çarpılmış ama çıkarmıyor. yüzüğü isteyen bendim, onda o ana olduktan sonra da yüzüklerin çöpe gideceğini düşündüm. altıma batınca baktım koltukta duruyor, elime aldım bırakmadım. o da umursuyor gibi değildi. ama 1 saat arabada yüzük aradı. onun için çok önemliymiş çünkü, öyle diyor.

hepsini saydım döktüm yüzüğünü de verdim bastım gittim. orda beklemiş geri gelirim diye, hıncımı alamadım aradım biraz daha saydım. peşimden geldi araya iki durak koymuşum. otobüs gelene kadar da arabada saydım. altıma bi şey battı yüzükler koltuktaymış. o sinirle tek taşın kutusuyla telefonu yere düştü aldım koydum falan otobüs gelince indim otobüse bindim muavine para diye elimdeki alyansları verirken fark ettim. eve gidiyorum şimdi.

"orda beklemiş geri gelirim diye." ciddiye alınmamanın bu kadarı... peşinizden bile gelmemiş, ne gelmesi "defol" demiş. keşke aramasaydınız, arabasına binmeseydiniz. bir de çok darlıyorsun(!) diye telefona bakmadığını (sallamadığını) itiraf ettiği halde af dileyip seni sakinleştirmeye çalışacağı yerde "defol" diye bağırmış. bu kadar olmaz. adamda hala kaybetme korkusu yok. af dileme, alttan alma, hak verme, kendine gelme yok. acizce seni suçluyor. bitecek diye korkmuyor, ama sebep olan olmak istemiyor çünkü, o sorumluluğu alabilecek kadar yürekli değil. siz umrunda bile değilsiniz.

Back
X