9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

öldüm gel diyecek olsan adam cenazeye anca gelecek demek ki lütfederse, kızlar dediği kim hani hastaydı onlara nasıl vakit buluyo

peki kv bu süre zarfında aramadı mı hiç

kız kardeşiyle küçük teyzesinin kızı. kızın babası da varmış galiba. kayınvalidem bu süre zarfında neden arasın?

yüzük konusuna açıklık getireyim madem.

bırakıp gitmiştim, gelmese bırakacaktım. koltuğun üstünde öyle görünce bırakamadım. sözde yüzük takmayı ben istemiştim çünkü. onun öyle hevesleri yoktu. hatta ilk başta sözden falan çok önce yani, yüzük istemiyordu, çalışınca takamayacağını düşünüyordu. ama ben istedim diye aldık. ve çalışırken taktı. yüksek voltajda çalışıyor, birkaç kere de çarpılmış ama çıkarmıyor. yüzüğü isteyen bendim, onda o ana olduktan sonra da yüzüklerin çöpe gideceğini düşündüm. altıma batınca baktım koltukta duruyor, elime aldım bırakmadım. o da umursuyor gibi değildi. ama 1 saat arabada yüzük aradı. onun için çok önemliymiş çünkü, öyle diyor.

Annesi şeytanın vücut bulmuş hali dahi olsa, bir insanın kendisi izin vermedikten sonra söz yüzükleri çöpe gidemez.

Bakın 292. sayfadayız, ben ilk yorumumla aynı minvalde şeyler yazıyorum hala.

Annesi ile alakası yok. Her şey olup bittikten sonra şov peşinde hep adam.

Yüzük çok önemliyse o kişi nedeniyle önemli, o kişiye değer vermesi lazım başta.

Yüzük kafasına atıldıysa boynuna mı bağlar ne yapar bilmiyorum, sahip çıkması lazım.

Yani şimdi yüzükler için ağlasa dahi çok saçma gözüküyor. ''Defol, yüzükler nerde? Benim için çok önemli.''

Siz bu adamla nasıl iletişimi koparmıyorsunuz sinirden, ona şaşırıyorum ben.

"orda beklemiş geri gelirim diye." ciddiye alınmamanın bu kadarı... peşinizden bile gelmemiş, ne gelmesi "defol" demiş. keşke aramasaydınız, arabasına binmeseydiniz. bir de çok darlıyorsun(!) diye telefona bakmadığını (sallamadığını) itiraf ettiği halde af dileyip seni sakinleştirmeye çalışacağı yerde "defol" diye bağırmış. bu kadar olmaz. adamda hala kaybetme korkusu yok. af dileme, alttan alma, hak verme, kendine gelme yok. acizce seni suçluyor. bitecek diye korkmuyor, ama sebep olan olmak istemiyor çünkü, o sorumluluğu alabilecek kadar yürekli değil. siz umrunda bile değilsiniz.

ayrılabileceğimi, çekip gidebileceğimi hiç düşünmemiş bence.

Allah aşkına çığrınızdan çıkın artık, o yüzükleri de savurun gitsin.
Gerisini o düşünsün, nişan alışverişine ailesi gelmeyecekti değil mi?
Ondan unutma süsü verip gelmedi, telefonlarınızı da açmadı. Onların izni olmadan tuvalete çıkamayacak ya, değmez buna malesef.

yok bu o değil. bohça alışverişi bu. ailesine sormadım bile. ona pantolon kazak falan alınacak. elbise değil ama ona da gelmeyeceklerdi.

Bende suan saskinlik icerisindeyim.
Cok sogukkanli bir haliniz var..
Ayrilmak istiyormusunuz siz gercekten?
Sanki her an sözlümle evlenirim o evde de otururum diyeceksiniz gibi geliyor bana.
Ki isterseniz evlenin o evde de oturun. Sizin hayatiniz sonucta.
Ama basinizdan gecen olaylarin farkindamisiniz? Sözlünüzün sevgisinden emin misiniz?

Bende suan saskinlik icerisindeyim.
Cok sogukkanli bir haliniz var..
Ayrilmak istiyormusunuz siz gercekten?
Sanki her an sözlümle evlenirim o evde de otururum diyeceksiniz gibi geliyor bana.
Ki isterseniz evlenin o evde de oturun. Sizin hayatiniz sonucta.
Ama basinizdan gecen olaylarin farkindamisiniz? Sözlünüzün sevgisinden emin misiniz?

ayrılmak istemesem ne olacak? tek başıma mı evleneceğim? o evde otursam ne olacak? ben neden o evde oturayım? kimin için? ne için? siz gerçekten annesiyle altlı üstlü oturunca uykusu gelmeden eve gelebileceğine ihtimal veriyor musunuz? aha ayrıldım koca yok, evlensem yine yok. bi de neden üstüne o eve girip kendimi şey yaptırıp dünyanın parasını ödeyeyim? sözlümün yüzünü babamın evindeyken gördüğümden daha fazla göreceğimi düşünmüyorum o eve girince. deli mi kovaladı beni?

Kendinize birazcık suç yüklemeye kalkmayın , suçlu hissetmeyin.
Anasının korkusundan yüzüğe bile dokunamamış adamdan ne bekleyeceksiniz.
Aramasın yüzükleri niye arıyor, siz çantada kekliksiniz de ondan arıyor. Biliyor adam geri takacaksınız.
Bir de kendinizde suç payı çıkarın tam ballı kaymak.

o yüzüğü de konuştuk arabada. "neden takamıyorum ben bunu" dedim, "sana kırk kere dedim götürelim yaptıralım değiştirelim ben elinde görmek istiyorum dedim sendeki nasıl inatsa istemedin sen o yüzüğü" dedi. "onca lafın üstüne bi de takacak mıydım, bana onları söylemek senin annenin ne haddine, sen o gün annene gidip de benim karım olacak kadınla sen böyle konuşamazsın deseydin böyle olmayacaktık" dedim.

Bana bu konuyla ilgili her bildirim geldiğinde gelişmeleri olabildiğince takip ediyorum.
Bugün yüzükleri vermeye gideceğiniz zaman kendimce anlık bi senaryo dönmüştü kafamda. Yazacaklarınızın şöyle olacağını düşünmüştüm: sevgilinizin onu bırakmamanız için yalvarma moduna gireceği, duygusallaşacağı, sizin de böyle bi psikolojik baskı altında kalmış bi şekilde buraya yazacağınızı tahmin etmiştim.
Şu yazılanları görünce çok çok şaşırdım.
Sanki ayrılmayı bekliyormuş ama mecburi tepki vermesi de gerekirmişçesine suni tepkiler vermiş sevgiliniz. Dırdırcılık filan sizin yaşadığınız şu sorunların yanında devede kulak bile değil; ayrıca dırdır yaptıysanız bile telefonu uzun tuttuysanız bile bu başlıca bir sorun değil 'onun ürettiği sorunların' yansıma biçimi, sizin bu sorunlar üzerinde gösterdiğiniz ufak tefek tepkiniz yani.

valla onu da dedim. "normal bi dönemde miyiz gerizekalı, ayrılmak üzereyiz idrak edemiyor musun, senin telefona yapışık yaşaman gerekiyor sen ne cesaretle ne hakla odanda bırakabiliyorsun" dedim.

ayrılabileceğimi, çekip gidebileceğimi hiç düşünmemiş bence.
bu kadar sorunlu bi ilişkide-süreçte ve zahmet edip telefonlarına bakmazken, seni böyle yalnız bırakırken mi düşünmemiş? bu kadar küçümsenmeyi hazmedebiliyor musun peki?

valla onu da dedim. "normal bi dönemde miyiz gerizekalı, ayrılmak üzereyiz idrak edemiyor musun, senin telefona yapışık yaşaman gerekiyor sen ne cesaretle ne hakla odanda bırakabiliyorsun" dedim.

Standart bi yaşama tutunmuş kendi çapında, kaptırmış gidiyo
Ha senle ha sensiz

Pofuduğun canını yakmak için demiştir belki diyecem de daha ne kadar yakabilir.

Gelin adayı hazır diye düşünüyorum.

gelin adayını ben de öyle düşünüyorum da bilemem sonuçta.

canımı yakmaktan ziyade canı yandığı için demiş gibi geldi bana. sen bana bunu nasıl yaparsın der gibiydi.

bu kadar sorunlu bi ilişkide-süreçte ve zahmet edip telefonlarına bakmazken, seni böyle yalnız bırakırken mi düşünmemiş? bu kadar küçümsenmeyi hazmedebiliyor musun peki?

küçümsüyor mu çok mu emin bilemedim. bu kadar güvenilmek güzel de küçümsenmekten ziyade önemsenmediğimi hissediyorum.

Ne cevap verdi pofuduğum?

valla ağır saçmaladı yazmasam daha iyi. söylediği en mantıklı sebep dün bütün gün berabermişiz, bugün buluşmayız diye konuşmuşuz, bana da bugün için dinleneceğini söylemiş, ondan odasında bırakmış.

ve evet dün konuşmuştuk ayrıca. bugün buluşmayacaktık, bütün gün yatıp dinleneceğini de biliyordum. ama insan 8 saat ölse açar telefonu. 8 saat ne ya?

"o telefonu açsan, yorgunum yatıyorum başka zaman gidelim desen ben yine anlayış gösterirdim, 8 saat nasıl ortadan kaybolursun, nasıl yaparsın" dedim.

Back
X