9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

pigme pofuduk pigme pofuduk ' u merak ediyorum açıkçası.

Ben bu işler bu kadar nasıl uzar onu merak ediyorum 2 aile bir araya gelip konuşur dicem de kendi ailesi de kızım o evde otur diyosa ne konuşulacak herkes bi tuhaf hangi aile kendi çocuğundan önce başkasını düşünür yorgundur vs diye, bi yorumda yazmıştı ailesinin arkadaşları falan da yıllarca sormuş düğün ne zaman diye şimdi kendi ailesi de ele güne tabiri caizse rezil olmasın diye bu kadar uzatıyor olabilir

ne el günmüş

pofuduk babası içinde sert dedi ama ben sertlik görmüyorum zerre çekince yok ailede de sevgilide de, pofuduğun ailesine söz vermemiş miydi bu adam, noldu, babası illa kibi yerden sonra tepki verecektir şiddeti ne olur bilmem ama o tepki verilecek yer neresi, ne olursa verilecek daha ne olsun

Ben bu işler bu kadar nasıl uzar onu merak ediyorum 2 aile bir araya gelip konuşur dicem de kendi ailesi de kızım o evde otur diyosa ne konuşulacak herkes bi tuhaf hangi aile kendi çocuğundan önce başkasını düşünür yorgundur vs diye, bi yorumda yazmıştı ailesinin arkadaşları falan da yıllarca sormuş düğün ne zaman diye şimdi kendi ailesi de ele güne tabiri caizse rezil olmasın diye bu kadar uzatıyor olabilir

ne el günmüş
Bilemiyorum, ailesi niye bu kadar anlayışlı anlamış da değilim.
Pofuduk onsuz da mutsuzum demişti acaba bu mu onların çıkış noktası?

Nişanlının ailesi tenezzül edip daha önce konuşmamış aileyle, kızı sorgguya çekmişler. Şimdi de böyle bir girişimleri olacağını düşünmüyorum.

pofuduk babası içinde sert dedi ama ben sertlik görmüyorum zerre çekince yok ailede de sevgilide de, pofuduğun ailesine söz vermemiş miydi bu adam, noldu, babası illa kibi yerden sonra tepki verecektir şiddeti ne olur bilmem ama o tepki verilecek yer neresi, ne olursa verilecek daha ne olsun
Evet daha ne olmalı tepki vermek için acaba?
Erkek tarafı bizim gibi hali vaktinde aileyi bulmuşlar ağzımızın içine bakmalılar modundalar. Pofuduk ve ailesi mumla arasa bizi bulamazdı, işte oğlumuz istedi ne yapalım havasındalar yani.

ev veriyodunuz noldu bana öyle söz verdiniz demedi mi mesela babası, ne ara kızım aslında o evde de otursan olur noktasına gelindi, hani istenirken babaya verilen söz öne sürülen ev olmadı diye söz zaten bozulmuştu bunların açıklaması oldu mu ben mi okumadım atladım çünkü bazı sayfaları

ev veriyodunuz noldu bana öyle söz verdiniz demedi mi mesela babası, ne ara kızım aslında o evde de otursan olur noktasına gelindi, hani istenirken babaya verilen söz öne sürülen ev olmadı diye söz zaten bozulmuştu bunların açıklaması oldu mu ben mi okumadım atladım çünkü bazı sayfaları
Yok bunun açıklaması olmadı. Dememiş babası da böyle söz verdiniz diye.
Neyin anlayışı bilmiyorum.

Yok bunun açıklaması olmadı. Dememiş babası da böyle söz verdiniz diye.
Neyin anlayışı bilmiyorum.

diyorum ya aklıma el gün geliyo pofuduk yazdı annemin babamın eşi dostu akrabaları soruyordu diye, demek çekiniyolar 9 sene kızımız bu adamla birlikte idi şimdi evlilik olmazsa ne deriz diyolar

ne kadar modern olursa olsun Türkiye burası

Ben manyağı oda nikahı olacak diye aileler gelmesin demiştim eşim de artık nasıl olduysa gelmemeye ikna etmişti sonra bizimkiler gelelim dedi tamam dedim aileler gelsin

iyiki de gelmişler babamın nikahımda resmi var bari

Ay Pofuduk aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Dün adamın sesi telefonda kötü diye uğradınız öyle mi??
Eee bu adamın totosu kalkmasın da ne yapsın. Bacım, ederinden fazla değer verince bu modeller böyle. Bilmem kaçıncı kez yazıyorum.
Sizin erkek versiyonunuzdan varsa istiyorum bir zahmet.

Ayy bende bende :KK45:

Yaptığı gerçekten çok saçma ama pofuduk çok seviyor belli ki ya uyanık şehzade de kullanıyor bu durumu işte tanımıyorum ama sabahtan beri suratım asık hiç keyfim yok aklım hep pofudukta

Evet aynen benim de. Sanki arkadaşımmış gibi üzülüyorum.
Bir sürü işim var ve ben napti acaba diye burdayım.
Kıyamam ya çok seviyor çok.
Şehzadenin kafasına tavayla vurmasını öneriyorum.
Ayyy sen nasıl kiyiyorsun bu kıza, densiz ayol.
Bi kımılda bi kalk öfffffff

ya ne bileyim, yine kira sayılacak barınma bedeli vardı, evet fatura yoktu ama yeme içme vardı, borç kısmını da bilmiyorum ama birikmiş orda. ben de öğrenciyken evde tek kaldım ev çevirdim de onu da saymıyorum. burda da yalnız kaldığım oluyor ama evi çeviriyorum da kuruş ödemiyorum o yüzden bunu da saymıyorum.

zor vallahi zor. askerden gelince eve çık dedim çıksa böyle olmazdık.

Zor tabi ki geçim derdi ama biliyorsan, tecrübe etmişsen daha kolay o tecrübeyi ne kadar kasarsan kas parayla şıp satın alamazsın. Evlenmeden önce her kafadan bir ses çıkıyor sonuçta, benim etraf gelenekselciydi sonuçta, nerede bunun evi? Evi olmadan evlenmeye mi çıkmış diye bakıyolardı olaya, ben de kendi evi yok ama sorumluk sahibi diye cevap veriyordum, birisi neden evi yok? Evlilikte sıkıntı çekersin dediği zaman, evi olup sorumluğu olmasaydı daha kötü, ben kabul ettim, sen babasından evi olanla evlendin de ne oldu, şikayetlerinden başka bir şey mi anlattın senelerce? diye karşılığını veriyordum. Onlar bana acıyordu, ben onlara :D

Geçenlerde forumda bir yorum vardı "Parayı yalnız kazanırsın ama harcarken herkes karışır." diye aynen öyle hayat. O yüzden karışan ne kadar az kişi olursa o kadar iyi.

Seninki eve çıksa babası eşyaları düzer annesi temizliği yemeği yapmaya gelirdi, bu da oww çalışıyorum yalnız yaşıyorum ben olgunum artık diye ortada dolanırdı. Nerden biliyorum erkek kardeşimden :) Hadi şu işi beraber yapalım desem, parasını vereyim ama beni sıkıntıya sokma der rahat rahat kanal değiştirir. Garip anam, cefakar babam diye gezer madem öyle; artık olmasınlar demez, neden desin? Ben çağırsam annemi, bana elin kolun tutmuyor mu, yap da öğren der, ona bugün ne vereyim oğluma? Gelmiş bir de saf saf soruyordu ya seninki neden sofraya yardım etti şimdi? Ben varım diye rol mu kesiyor, söyle de yapmasın o yapınca ben de yapmak zorunda kalıyorum, yemeği yiyip neden oturamıyorum evinizde, çok mağdurum :(

Evet aynen benim de. Sanki arkadaşımmış gibi üzülüyorum.
Bir sürü işim var ve ben napti acaba diye burdayım.
Kıyamam ya çok seviyor çok.
Şehzadenin kafasına tavayla vurmasını öneriyorum.
Ayyy sen nasıl kiyiyorsun bu kıza, densiz ayol.
Bi kımılda bi kalk öfffffff
Evet ben de arkadaşım gibi üzülüyorum.
İş güç bekliyor, gelişme var mı diye buraya bakıyorum.

Back
X