- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #3.301
Evlilik aşamasında sorunlar çıktı diye düşünüyor konu sahibi, ama zihniyet dönemsel bir problem değil ki.
Şimdi ailesinin hiç böyle istekleri olmayadabilirdi, bu durumda eş adayınız mükemmel mi davranacaktı?
Hayır, belki de sizi daha fazla ezdirecekti.
Ailem mükemmel, anlayışlı, sen niye onları 60 kere aramıyorsun? diyecekti.
Sonuçta sorun sevmemesi bana göre.
Bu aile-gelin çatışması veya kültür-gelenek farkı çatışması değil. Bu adam sizin yerinizde deli gibi sevdiği bir insan olsaydı daha farklı davranırdı bence.
O yüzden lütfen ya anlaşamadık, kültür farkı diyerek ''Severken ayrılan var mı?'' diye bana göre komik konular açanlar gibi olmayın.
O durum çok tehlikeli. Çok sevdik de, yanlış yerlerde doğduk, yanlış şeyler yaptık demek, pişmanlık doğurur.
Sizin şu an için tek pişmanlığınız daha önce ayrılmamak olmalı.
Yani 9 yılınız boşa gittiyse eğer, ayrıldığınız için değil, daha önce ayrılmadığınız için boşa gitti.
Bireysel olarak da tasvip edilmeyecek hareketlerini siz tasvip ettiğiniz için çok anlatmadığınızı düşünüyorum. Öyle mi?
belki de sevmiyordu ama ben görmedim, görmek istemedim. bilmiyorum.
severken ayrılma çerçevesinde de değiliz zaten şu an. beni önemsemediği için bitti. benimle konuşmak istemedi, benimle zaman geçirmek istemedi, bu adam kısaca beni istemedi.
daha önce ayrılsam pişman olurdum ama. şu an her şeyi sonuna kadar zorlamış durumdayım. yapabileceğim hiçbir şey kalmadı. benim hatam yok. acaba diye sormuyorum. keşke demiyorum. bitti.
bireysel olarak tasvip meselesi için bi şey diyemeyeceğim. herkesin kendi kıstası vardır. arkadaşlarıyla arasındaki samimiyeti de onaylamıyordum mesela ben zamanında, uygunsuz hareket var mıydı, bana göre vardı, size göre olmayabilir. bu kısım için bi şey diyemem o yüzden.