9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

önceliklerini doğru ayarlayamadığını hep söyledim ona hiç dinlememiş demek ki.
kayınvalidemle o şekil bi araba yolculuğumuz olmadı.
Kv trip yapar gibi geldi kadından her seyi bekledigim için sanırım.neye alındıkları da hiç belli olmuyor.yarın iş yerinze gelecegini düsünüyorum ve aileye de söylediğini sanmıyorum

Kv trip yapar gibi geldi kadından her seyi bekledigim için sanırım.neye alındıkları da hiç belli olmuyor.yarın iş yerinze gelecegini düsünüyorum ve aileye de söylediğini sanmıyorum

aileye söyleme kısmını bilemem. gelir mi onu da bilemem. yetişemez zaten bence.

arabanın ön koltuğu neden bu kadar şey ben anlamıyorum. kayınvalide trip yapsa da haklı ayrıca, araba zaten onun. kız kardeşine teklif ettim bi kere, yanında kuzeni de vardı kabul etmedi. kuzeni olmasa ne olurdu bilemiyorum. annesiyle bindik daha önce ama üçümüz değildik arabada, ön koltuk bana o zaman da teklif edildi ben kabul etmedim.

Benim takıldıgım konular degil bence kimin oturdugu da önemli degil büyüklere yer vermek olarak bakılırsa siz oturun demek yanlıs olmaz ama bu birebir saygı göstergesi olarak da görmem cünkü saygıyı baska yerlerde arayan bir insanım..böyle bişi olup olmadıgını merak ettim cünkü ben hala sizin yemek yememe olayınızda verdikleri tepkiye anlam verebilmiş degilim böyle bir durumda kimbilir neler söyler diye merak ettim

Benim takıldıgım konular degil bence kimin oturdugu da önemli degil büyüklere yer vermek olarak bakılırsa siz oturun demek yanlıs olmaz ama bu birebir saygı göstergesi olarak da görmem cünkü saygıyı baska yerlerde arayan bir insanım..böyle bişi olup olmadıgını merak ettim cünkü ben hala sizin yemek yememe olayınızda verdikleri tepkiye anlam verebilmiş degilim böyle bir durumda kimbilir neler söyler diye merak ettim

öyle bi durumda neler söylerler ben de merak ettim ama kendi arabasında kadını arkaya oturtmak da bana yakışmaz ki.

Hayallere dalmissin pofuduk..sali günü gecti gitti..iyi bir yanini görüp sana yasattiklarini unutmayasin..
Saat kac oldu aradan bir gün gecti adamdan ses soluk yok..
Hem suclu hem güclü..hale bak :KK14:
Senin yerinde olsaydim o bohcayi ve yüzükleri yollardim. Söylediklerin yetmemis galiba..
Bu arada anne baban ne diyor ayrilma konusuna?

Hayallere dalmissin pofuduk..sali günü gecti gitti..iyi bir yanini görüp sana yasattiklarini unutmayasin..
Saat kac oldu aradan bir gün gecti adamdan ses soluk yok..
Hem suclu hem güclü..hale bak :KK14:
Senin yerinde olsaydim o bohcayi ve yüzükleri yollardim. Söylediklerin yetmemis galiba..
Bu arada anne baban ne diyor ayrilma konusuna?

unutmadım yaşadıklarımı da o konuyu buraya yazmadığım aklıma geldi ondan yazdım.

annem babam da pek bi şey demiyor açıkçası. inanmadılar sanırım. iki ay falan hiç görüşmezsek anca inanacaklar gibi geliyor bana. bohçayı nasıl yaparlar hiç bilmiyorum. onların bileceği iş o.

öyle olacak muhtemelen. benim kıstaslar şu an bi yükseldi çünkü. barışsak bile kan alırım kan, öyle önceki gibi yürümez. aşırının aşırısı zorlarım, istediğim gibi olmazsa da yine çeker giderim. aynı filmin daha kısa tekrarı olur yani.

Böyle hesaplara girme ya, barışsak bile vs. hadi bir çok şeyi geçiyorum ama "bu kadar kitap okumasaydın, daha mutlu olurdun." dememiş miydi bu? Yani bence şu cümle sevgilim kapanmamı istiyor, kv sülalesiyle bizde kalacaklarmış, kocam evlendikten sonra çok değişti dertleriyle hemen hemen aynı. İlk ortaya çıktığından beri kendi kendime baya bir kasıp evirip çeviriyorum hiç bir olumlu tarafını bulamıyorum. Neresinden tutsan elinden kalıyor, hatta işin özeti haline geliyor.

Böyle hesaplara girme ya, barışsak bile vs. hadi bir çok şeyi geçiyorum ama "bu kadar kitap okumasaydın, daha mutlu olurdun." dememiş miydi bu? Yani bence şu cümle sevgilim kapanmamı istiyor, kv sülalesiyle bizde kalacaklarmış, kocam evlendikten sonra çok değişti dertleriyle hemen hemen aynı. İlk ortaya çıktığından beri kendi kendime baya bir kasıp evirip çeviriyorum hiç bir olumlu tarafını bulamıyorum. Neresinden tutsan elinden kalıyor, hatta işin özeti haline geliyor.

işin özeti zaten. sen bu kadar zeki, düşünceli olmasaydın, ailemin hadsizliğini görmezdin. görebiliyorsun, çünkü pek çok konuda onlardan daha iyisin.

ben iltifat olarak aldım, teşekkür ettim.

öyle olacak muhtemelen. benim kıstaslar şu an bi yükseldi çünkü. barışsak bile kan alırım kan, öyle önceki gibi yürümez. aşırının aşırısı zorlarım, istediğim gibi olmazsa da yine çeker giderim. aynı filmin daha kısa tekrarı olur yani.

barissak bile..dedigine göre daha hicbirsey bitmemis..o da bunu biliyor o yüzden mi bu suskunlugu acaba ?
aslinda tamamen resti cekseydin yüzükleri verseydin ozaman ne yapacakti diye merak ediyorum..
böyle belli belirsiz kaldi hersey sanki.
yani suan nasilolsa pofuduk döner barisiriz diye düsünüyor olabilir ki ailende öyle düsünüyor .. ama o gercekten seni kaybettigine inansa ne yapar asil önemli olan orasi.. bu kaybetme korkusunu ona hissettiremedin yeterince galiba

barissak bile..dedigine göre daha hicbirsey bitmemis..o da bunu biliyor o yüzden mi bu suskunlugu acaba ?
aslinda tamamen resti cekseydin yüzükleri verseydin ozaman ne yapacakti diye merak ediyorum..
böyle belli belirsiz kaldi hersey sanki.
yani suan nasilolsa pofuduk döner barisiriz diye düsünüyor olabilir ki ailende öyle düsünüyor .. ama o gercekten seni kaybettigine inansa ne yapar asil önemli olan orasi.. bu kaybetme korkusunu ona hissettiremedin yeterince galiba

arayıp sormayınca anlar galiba.

işin özeti zaten. sen bu kadar zeki, düşünceli olmasaydın, ailemin hadsizliğini görmezdin. görebiliyorsun, çünkü pek çok konuda onlardan daha iyisin.

ben iltifat olarak aldım, teşekkür ettim.

Bu iltifat değil yalnız.

Okumasan bu kadar gözün açık olmazdı, anneme hizmet eder yaşardın diyor.

Temelde hakaret içeriyor.

Ayrıca biraz da cehalet tabi. Ne alakası var kitap okumakla? Kitap okumayanlar da böyle bir rezilliği kabul etmez artık.

Zihniyeti böyle bu insanın. Kitap okumasaymışsın. Ailesine gidip keşke siz biraz kitap okusaydınız desin onun yerine.

Bu iltifat değil yalnız.

Ayrıca biraz da cehalet tabi. Ne alakası var kitap okumakla? Kitap okumayanlar da böyle bir rezilliği kabul etmez artık.

Zihniyeti böyle bu insanın. Kitap okumasaymışsın. Ailesine gidip keşke siz biraz kitap okusaydınız desin onun yerine.

gözün açık kısmı da bana hakaret değil bence.

ailesine bi şey diyebiliyor olsa zaten evliydik. diyemediği için bu kadar sorun olmadı mı?

gözün açık kısmı da bana hakaret değil bence.

ailesine bi şey diyebiliyor olsa zaten evliydik. diyemediği için bu kadar sorun olmadı mı?

Diyebiliyor olsa bile, sizinle görüşmek istememesi ve sizi umursamaması baki kalacaktı.

Yani size uyanık diyor kendi kafasına göre, ailesi saf, siz uyanık. Yerseniz.

Diyebiliyor olsa bile, sizinle görüşmek istememesi ve sizi umursamaması baki kalacaktı.

Yani size uyanık diyor kendi kafasına göre, ailesi saf, siz uyanık. Yerseniz.

ailesiyle sorunlar olmadan önce beni bu şekilde unutmaları yoktu ki. onu kastettim. ve ben onu gerçekten o şekilde hakaret olarak algılamadım. dün yeri geldiğinde "benim ailemin saygısı terbiyesi o kadar, size kendilerince saygılı, iyi davranmaya çalışıyorlar ama o kadar işte" de dedi.

ailesiyle sorunlar olmadan önce beni bu şekilde unutmaları yoktu ki. onu kastettim. ve ben onu gerçekten o şekilde hakaret olarak algılamadım. dün yeri geldiğinde "benim ailemin saygısı terbiyesi o kadar, size kendilerince saygılı, iyi davranmaya çalışıyorlar ama o kadar işte" de dedi.

Yani sizi unutmalarının ailesi ile sorunlar nedeniyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? (Olabilir.)

Tamam işte saf demiş ailesine. Yani bilmiyorlar, etmiyorlar ondan böyle yapıyorlar gibi. Halbuki alakası yok.

Yani sizi unutmalarının ailesi ile sorunlar nedeniyle olduğunu mu düşünüyorsunuz? (Olabilir.)

Tamam işte saf demiş ailesine. Yani bilmiyorlar, etmiyorlar ondan böyle yapıyorlar gibi. Halbuki alakası yok.

ben onu da ailesine saf demek yerine "senin kadar saygı terbiye bilmiyorlar" olarak algılamıştım.

askerdeyken düşünüyorum, günde kırk kere mesajlaşırdık. uyumadan ve uyanınca konuşurduk. bazen hafta sonları uyanınca konuşmazdık, o da direk kahvaltıya falan indiğinden. konuşmadan uyuduğu çok nadirdi. televizyon izlerken uyuyakalmışsa falan ancak. askere gitmeden önce de öyle. askerden döndükten sonra zaten ailesiyle gelip konuşmalarının arası çok az. ki biz tatildeydik, sonra onlar memlekete gitti araya kurban girdi, o ara ben çok hasta oldum yattım görüşemedik buluşamadık pek, sonra devreye ailesi girdi, sıkıntılar ortaya çıktı ve biz görüş(e)memeye başladık.

Anlasa bile pek birsey degisecegini sanmiyorum gerci.. onun fikirleri degismis ailesine uygun bir es istiyor bence.
Ancak sen uyum saglayacaksan o aileye ozaman memnun kalir ve evlenme islemlerine baslanilir..
Belki ailesi öyle baski yapiyordur bak bu kiz bize uygun degil oglum diyerek..oda tabi ayni kafa yapisina musait oldugu icin ailesine hak veriyordur muhtemelen.
Eger sizi seviyorsa cidden ozaman anca saglam bir rest cekme kendine getirir onu napiyorum der belki ama orasida belli degil ... ah icim daraldi bu konunun en basindan beri tahminler yürütüldü sonuc hep koca bir hic.

Aslinda birak düsünme bile..asil o defolsun gitsin.
Zaten nasibinde olsaydi suan coktan ilerleme olmustu.. olmuyorsa olmuyor bazen zorlamamak gerek.
Senin icin ayrilmaniz cok cok hayirli.. ister inan ister inanma..ileride anlayacaksin.

Bu iltifat değil yalnız.

Bence de hakaret, ilk okuduğumdan beri öyle yani, biri bana "cehalet mutluluktur." derse belki ortama göre gülerim ama bunu cidden kastediyorsa "ne işim var yahu bununla?" diye bir sorarım kendime.

Denileni doğru kabul edersem bundan sonrası için bildiklerimi de unutmam lazım, hem en baştan beri öğrendiklerime yazık, hem de beni ben yapan şeyler onlar?

misafir agırlamakla mesguldum, ohooo ben gelene kadar ne olaylar olmus,
uzulmus olsanız da bizim sayfalarca yazdıklarımızı daha da gec olmadan -yasayarak da olsa- gormeniz iyi birsey.

kendinizi suclamayın demisler ama bence suclayın;
nasıl bu kadar körlesebildim?
ne yaptım da ardı arkası kesilmeyecek taleplerini sıralamaya cüret edebildiler?
anlayıs adı altında ben neleri normallestirdim, kabullenmeye razı geldim? sorularınız bitmesin.
bu, onun neden aramadıgını düsünürken -umursamazlık, sevgisizlik nasıl adlandırırsanız adlandırın- tek bir degiskene baglı olmadıgını ve artık ofkenizi aileyle sınırlamayıp eski sozlunuze de yoneltirken onun herhangi bir girisimi olursa mevcut sacmalıkları da daha net gormenizi saglar.

Anlasa bile pek birsey degisecegini sanmiyorum gerci.. onun fikirleri degismis ailesine uygun bir es istiyor bence.
Ancak sen uyum saglayacaksan o aileye ozaman memnun kalir ve evlenme islemlerine baslanilir..
Belki ailesi öyle baski yapiyordur bak bu kiz bize uygun degil oglum diyerek..oda tabi ayni kafa yapisina musait oldugu icin ailesine hak veriyordur muhtemelen.
Eger sizi seviyorsa cidden ozaman anca saglam bir rest cekme kendine getirir onu napiyorum der belki ama orasida belli degil ... ah icim daraldi bu konunun en basindan beri tahminler yürütüldü sonuc hep koca bir hic.

Aslinda birak düsünme bile..asil o defolsun gitsin.
Zaten nasibinde olsaydi suan coktan ilerleme olmustu.. olmuyorsa olmuyor bazen zorlamamak gerek.
Senin icin ayrilmaniz cok cok hayirli.. ister inan ister inanma..ileride anlayacaksin.

hayırlısı olsun ne diyeyim. yaşarken görülmüyor neyin hayırlı olduğu.

neden böyle yaptığını da bilemem. anlatsaydı bilirdim. anlatmadı bilmiyorum yani.

hiçbir şey olmuyor. hiçbir gelişme ilerleme yok. gerçekten belirsizlikten de çok sıkıldım. olacak olsa şimdiye çoktan olurdu olmuyor işte.

benim de yapabileceğim daha fazla bi şey yok zaten.

Back
X