9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

alakası yok. 8 senedir falan tanışıyoruz biz. çok zor zamanlarımda çok yardımını gördüm. kendi kuzenlerimden daha yakındı. bayram kandil doğum günü hiç atlamazdık. sözlenirken en çok yardım edendi. bilmiyorum teşekkür edemedim vedalaşamadım. hakkı çok bende helallik isteyemedim.

ben bu aralar her şeyi çok fazla düşünüyorum. düşünmek istemiyorum. olmuyor.
dün poyraz izledim daha da kötüye gittim. uyuşmadan olmuyor.

Yahu sen tahmin ettiğimden çok daha güzelsin, valla ne yalan söyleyim ben seni çok farklı canlandırmıştım gözümde. Süt gibi hatunsun neden kendine yaparsın bunu bilmem.

Twitlerini takip edip anlam yüklemeyi de bırak bence, belki dün maç vardır onu kaybetmişlerdir -_-

Hala kızını da geç içinden hakkını helal ettiysen tamamdır niye arıyorsun onlar seni arıyor mu :63:

aramıyor. kimse aramıyor.
hani bi laf var ya, adı kader olacağına kaderi kader olsun diye, o hesap. güzel olmuşum neye yaramış.

Karakteri ortada olduğu için hep dedim ki heralde über yakışıklı da ondan vazgeçilmiyo, karakter zayıf tip ortalamanın altında (bence) ne numarası var anlamadım

Anlayamayınca eskilerin sözü tam bu durumu karşılıyor dedim gönül bu işte söz geçmiyor demek ki

anlaşıyorduk.

poyraz gibi düşün, tam kavganın ortasında bi şey söyleyip güldürebiliyordu mesela, çok ciddi şeylerin komik basit yanlarını bulabiliyordu. kızamıyordum küsemiyordum.

izlerken komik tatlı falan ama yaşarken bi yerden sonra çok kırıcı oldu.

ben nasıl farklıyım?

Ben çok yakışıklı bi adam beklememiştim açıkcası. 1 buçuk sene önce çekilmiş fotoğraf ve adam hiç 29 yaşında adam gibi değil. Olgunlaimadığı yüzünden belli.

Bi kere konuşulan hiçbir kadına benzetemedim ben belki fotoğraftan,Hazal damla Burçin hepsi narin tini mini kızlar, yüzleri sivri hatlı senin yüzün yuvarlak,saçların hala böyleyse kahkül ya da perçem şart en azından ben öyle hayal etmiştim

Back
X