9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

İlle ilişki anlamında biriyle görüşmekte şart değil ki. Arkadaş edinip yeni bi ortam kurmak en mantıklı hareket olur.

hiç bilemiyorum ki.
bana bitmemiş bitmeyecekmiş gibi geliyor. ya kafayı yedim ya da gerçekten bitmedi. hiçbir şey bilmiyorum.

Iyice arabeske bağlama pofuduk. Senin bu adamdan başka sosyal hayatın yokmuş sen onsuz bir birey değilmişsin ayakları üstünde durabilen kadınlardan hiç değilmişsin. Sen bu yüzden toparlanamıyosun. Bir silkelen diyeceğim ama yapamazsın. Annesiyle bir yere gidince sen sor ben soramam diyen utangaç çocuklar gibisin aynı

öyle değil.
çok güçlüymüş gibi görünmekten yoruldum sadece. herkes atlattım sanıyor. bi buraya yazabiliyorum.

iş var aslına sadece şu an çalışamıyorum, arkadaş mevzusunda da aynısı geçerli. benim kanka ankarada olmadığından...

Tamam yani şu an iş yok aynı şey

İlle kankan olmasi gerekmez ki çıkıp bi sinemaya gidecek geyik yapacak aylak aylak gezecek arkadaş da mı yok, bu olaylari anlatacak samimiyette olmayan ama iyi vakit geçirilecek? Anlatma zaten bu işleri

var ama ben geyik yapacak modda değilim ki.

çalışırken mesela, ofiste bi çocuk vardı, adı ali olsun.

bi gün sigara molasına çıktık, çakmağını bulamadı bu, ben kendi sigaramı yaktıktan sonra çakmağı buna uzatıp çaktım.

şimdi sana durduk yere yemek borçlanmanın gereği yok dedi.

şehzadenin dediğinin aynısı. ben orda oturup ağladım. sonra pazar günü bunu ona anlattım o da ağladı.

ali neden ağladığımı anlamadı anlayamaz. delirdiğimi düşündü muhtemelen.

her şeye ağlıyorum yani son zamanlarda. olmaz o yüzden.

hiç bilemiyorum ki.
bana bitmemiş bitmeyecekmiş gibi geliyor. ya kafayı yedim ya da gerçekten bitmedi. hiçbir şey bilmiyorum.

bitirmek istemedigin icin öyle geliyor olmasin...
Bitirip bitirmemen senin elinde. Sehzadenin seninle iletisim yollarini kapatmasini mi bekliyorsun neyi bekliyorsun ?
Icindeki umutlara tutunma. Mantikli düsün. Onca sey yasandi cirkinlesti..sakiz gibi uzadi. Bundan sonra olsa ne olur yahu..ayni heyecanla evlenirmiyidin onunla yine.. evlenirim diye kendini kandirma. Cunku mumkun degill..cok sey koptu gitti ve eskisi gibi olamaz.

Sanırım benim kardeşim ve kız arkadaşı da böyle, türlü rezillik oldu aileleri onlar ısrarla işin içine soktular şimdi gene ayaklanacaklar evlenelime diye,biz istemiyoruz çünkü kardeşime güvenemiyoruz ve mutlu olacaklarını düşünmüyoruz, birsey desek bizim için söylenecek olan da bize kıydılar...o yüzden artık aileye birsey demek istemiyorum onların bakış açısı nedir hiç dinlemedik çünkü

Benim tanidigim da ayni durumda sayilir. Hatte gecenlerde de aklima gelmisti. Unutmusum yazmaya..
Erkek tarafi onu istemiyor. Cocuk da "pasif" ayni sehzade gibi. Kendi dügününe misafir olarak gidecek gibi bir hali var okadar isteksiz. Iki tarafi taniyorum aileleri dahil.
Kiz zorlasa cocuk anca ozaman evlenecek..biraksa cocuk icin hava hos. Ama cocugun ailesi zorluk cikariyor. Cocuk bunu kiza yansitiyor haliyle cunku kendisi de bayilmiyor evlenmek icin yoksa yansitmaz hatta arayi bulurdu. Ben yillar önce sorurdum sakayla karisik nezaman evleniyorsunuz diye cocuk güler ve evlenmek istemiyorum derdi.
Aileler arasi da gerginlik cirkinlik oldu coktan.
Bunlarin arasinda cinsellik yasandigi icin kiz evlenmek istiyor..evlenirse temizlendigini düsünecek galiba :KK53:..hatta pofuduk gibi elalemi bile kafayi takiyor :KK70:yillardir herkes biliyormus da birlikte olduklarini ..hep soruyorlarmis da evlilik nezaman vs diye.. sanki milletin cok umrunda.. laf torba olsun diye sorurlar.
Nisan salonu da tuttular ikinciye iptal oldu. Engeller cikti.. zaten kizin kendisi ugrasiyor heryere kosturuyor cocugun kafasina taktigi bile yok birseyi. Suan ki durumlarini bilmiyorum. Ama kiz en son nikah yapalim ailen kabul eder demis cocuga ama cocuk yanasmiyor. Ama ben cocugun ailesini taniyorum..cocuk ailesinden gizli bu kizla evlense ailesi ilk önce kizar ama sonra olay kapanir hatta dügün de yaparlar millete rezil olmamak icin. Benim bunlarda gördügüm sey birbirlerine asik olmadiklari.
Kiz namusu pesinde. Cocuk da askindan ölmüyor daha 10 yil bu kizla takilsa umrunda olmaz. Ta ki bu cocuk baskasina asik olur anca ozaman bu kizi birakir ve evlenir. Zaten evlenmek istemeyen erkegi evlilige zorlayamazsin. Evlenmek istemeyen erkek sevmeyen erkektir bence.
Eee neyse sonuc olarak evleneceklerini sanmiyorum.. evlenseler de mutlu olacaklarini sanmiyorum ne yazikki. Zaten bir seyi yapmak istedigin zaman önüne engel cikarsa zorlamiyacaksin. Herseyin bir hayiri vardir.
Hayat senin iyiligini istiyorken niye bu israr bu isyan. Ama söyleyince kötü oluyorsun iste. En iyisi kimin ne hali varsa görsün. Bir musibet bin nasihattan iyidir.

Son düzenleme:
Bi laf vardir ya. Karsindakine ondan vazgecilmez oldugunu hissettirdiginde ronu kaybetmissin demektir. Insanin icinde her daim bi kaybetme korkusu olmali.
Konusurken tartisirken dokunurken hep bi temkinli olmali. Nasilsa gitmez bu diyr dusununce futursuzca hareket ediyo insan. Saygi gidiyo. O olmayincada hic biseyin onemi kalmiyo zaten.
Kimseyi hayatinin en onemli yerine koymayacaksin.

Bi laf vardir ya. Karsindakine ondan vazgecilmez oldugunu hissettirdiginde ronu kaybetmissin demektir. Insanin icinde her daim bi kaybetme korkusu olmali.
Konusurken tartisirken dokunurken hep bi temkinli olmali. Nasilsa gitmez bu diyr dusununce futursuzca hareket ediyo insan. Saygi gidiyo. O olmayincada hic biseyin onemi kalmiyo zaten.
Kimseyi hayatinin en onemli yerine koymayacaksin.

Kesinlikle,ağızların ayarları kaçıyo önce sonrası da geliyo

Back
X