- 9 Kasım 2013
- 1.723
- 1.763
- 208
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.201
Adamin öyle birsey diyecegini sanmiyorum. Pofuduk net cevap duysaydi bu adamdan en basindan beri, istemiyorum seni artik diye ozaman bu durumlara düsmezdi sanirim. Neye ugradigini sasirdi bence böyle...cok saf ve asosyal yetistin galiba. Öyle dümdüz kimse seni istemiyorum demez cunku.. bunu bekleyemezsin kimseden..yani dememeye calisirlar farkli yollardan anlarsin anlatirlar.
Bu adam seni ariyorsa vicdanini rahatlatmak icin ariyordur artik.
Cunku adama sorurlar 9 yil boyunca anlamadin mi hic bu kizla evlenmek istemedigini diye.. anlamamis meger öylesine takilmis..gerci sana etrafindan söylemisler bu cocuk seni onca yil bekletiyor evlenmek istemiyor birak diye. Insanlarin elbet görmüs oldugu birsey vardir senin göremedigin.
Aldatan erkeklerde karilarina cok iyi davranmaya basliyor.. icten ice vicdanlarini rahatlatmak adina yapiyorlar bunu tabi vicdanen rahatsiz olanlar, yoksa durumu cakmasin süphelenmesin diye degil
Bu adam seni ariyorsa vicdanini rahatlatmak icin ariyordur artik.
Cunku adama sorurlar 9 yil boyunca anlamadin mi hic bu kizla evlenmek istemedigini diye.. anlamamis meger öylesine takilmis..gerci sana etrafindan söylemisler bu cocuk seni onca yil bekletiyor evlenmek istemiyor birak diye. Insanlarin elbet görmüs oldugu birsey vardir senin göremedigin.
Aldatan erkeklerde karilarina cok iyi davranmaya basliyor.. icten ice vicdanlarini rahatlatmak adina yapiyorlar bunu tabi vicdanen rahatsiz olanlar, yoksa durumu cakmasin süphelenmesin diye degil