herkese merhabalar.
öncelikle, doux hayırlı uğurlu olsun demek istiyorum, umarım bi sorun yoktur.
adam olacak kız sen ne yaptın nasılsın? umuyorum ki sende de bi sorun yoktur. aklım sendeydi merak ettim.
etiketlemeyi denedim ama olmadı neden bilmiyorum.
aptalaşık veya aptalinsan tekrar karşılaşmak güzel. hoşgeldiniz. hemen üzmüşler sizi ama gördüğüme sevindim.
bana gelince, iyiyim. kalp ilacının dozu yarıya indi, antidepresanı bıraktım. tezimi sundum düzeltmeleri yapıp teslim ettikten sonra her şey istediğim gibi olacak inşallah, alanı seviyorum çünkü. yüksek lisans sınavına da bakmam gerekiyor.
eskisi kadar yorgun depresif hissetmiyorum. aynalardan kaçmıyorum hatta aylar sonra güzel olduğumu bile düşünüyorum.
borderline denmiş. çok bilgim yok ama anladığım kadarıyla süregelen anksiyete gibi. kronik.
bi kadını hayatının en buhranlı zamanlarında tanıyıp da böyle bi yargıya varmak ne kadar doğru bilemiyorum.
ha illa bi hastalık yakıştırılacaksa bana, fikrimi sorarsanız asperger derim.
teşhis konulacak yaştayken yeni yeni alanyazına giriyordu ve dehb ile karıştırılıyordu. dehb teşhisim var zaten. ama bu yaştan sonra asperger teşhisi konması çok zor diye biliyorum.
kimseyi kırmak incitmek istemiyorum, o yüzden alınan olduysa kusura bakmasın.
büyü var yok konusuna girmiyorum. sonuç olarak yapıldığı tarihten önce burada yazmıyordum, o dönemlerimi bilmiyorsunuz.
iyiyim yani. daha da iyi olacağımı umuyorum, mutlu günler diliyorum.
doux ve özlemden de iyi haberler bekliyorum.