9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

o zaman niye bana başından beri hastaymışım muamelesi yaptınız ki?

Cunku hastaliginiz hastalik hastasi olmak, sordugunuz icin soyluyorum bunu.

Yani fiziksel veya kalitimsal bir rahatsizliginiz yok konu ile alakali, sadece duygu, dusunce, durum ve davranis bozukluklariniz var.

Fikrimi soruyorsaniz suregelen takinti durumunuz tetikliyor bunu, ancak bu takintiyi da dram seven karakteriniz yaratiyor. Uzmanlik alanim degil, daha kesin konusmak bana yakismayacaktir.

Bu bahsettiklerin hastalik gibi gorunmuyo cunku.
Ama su konunun basindan beri verdigin verdigin tepkilerin bir cogu fazlaydi. Ustelik uzerinden bu kadar vakit gecmisken

o zaman niye bana başından beri hastaymışım muamelesi yaptınız ki?
Vallahi ben en başından iyi bir psikologdan alacağın yardımının kısa sürede durumu çözeceğini söylüyordum, hatta ilk söylediğimde beğenmemiştin cevabımı.

Yine tıbbi konularda yanlış şeyler konuşmak istemiyorum, eğer öyleyse düzeltin beni, hasta insanlar gerçekten biyolojik olarak hasta oluyorlar yani vücutlarında beyinlerinde bazı şeyler yanlış ve eksik çalışıyor, bir sürü ilaç tedavisi ve terapi alıyorlar. Kimi insanlar ise davranışsal bozuklularını ya da bilişsel çarpıtmalarını hastalık sanıyor. İki grupta da tanıdığım insanlar oluyor. Sen ikinci gruptasın mesela, bir zamanlar ben de öyleydim.

Gene sandık dicem ama nişan bozulmasın evden çıkmasın diye büyük sandık almışlar evden nasıl çıkacak diye başlayan tepkiler silsilesi bilmem dünya üzerinde kaç insanın vereceği tepki, benim için konunun en can alıcı kısmı mesela

bildiğin çıkrıkçılardaki kadife kaplı sandıklardan. ne zaman gel al dediysem arabama sığmaz babamın arabası da müsait değil dedi. ben de sinirden öyle dedim.

bildiğin çıkrıkçılardaki kadife kaplı sandıklardan. ne zaman gel al dediysem arabama sığmaz babamın arabası da müsait değil dedi. ben de sinirden öyle dedim.

E standart sandık işte, sen de dedin o zaman sığmaz diye ama, taksi tut dedik sığmaz dedin kamyon falan demiştik en son, baya büyük dedin, sinirden değil baya mevzu oldu o zaman kafamda sandık değil 3 kapılı dolap canlanmıştı

gitmeden şunu da belirteyim de sigaraya öyle gideyim. bohçayı biz götüremeyiz. kaynanam bana öyle bi sandık almış ki biz götüremeyiz onu. sevgilim de gelip alamaz. kayınpederimin gelip alması gerekiyor. o yüzden götüremiyoruz da gelin alın diyoruz.

Sandık dediğin çeyiz sandığı değil mi feriştahı olsa büyük taksilerin arkasına sığar, millet tabut taşıyor la. Kp gelip sandık falan almaz sen o işi şimdiden unut. İşin tabiatına ters.

Sevgilim benden ayrılcak gel bir de zamanında aldığın hediyeyi evimden al diyecek üstüne? Gülmekten cevap verebilirsem sen ne saçmalıyorsun derim.

sığmıyor bi de ona araba mı tutalım?

Aha konuşmalar bunlar

Kadın bana öyle bu sandık almış ko Sandığı sandıkmıs işte, onlarda sığar araba arkasına olmadı tüpsüz bir bagaja

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko cook eskilerden yorumumu begenmissin yine gucumun eksildigi bi donemde okumami sagladin kendime inancimi yineledim :) tesekkur ederim
Güzel yorumdu ama, ne mutlu sana güzel işler yapmışsın ben de ilham aldım bulunduğum ildeki aile bakanlığı il müdürlüğünün adresine baktım gideceğim inşallah.

Güzel yorumdu ama, ne mutlu sana güzel işler yapmışsın ben de ilham aldım bulunduğum ildeki aile bakanlığı il müdürlüğünün adresine baktım gideceğim inşallah.
Tesekkur ederim
Ilham verebildiysem ne mutlu bana :)
Sivil toplum kuruluslarinda devlet kurumlarina gore dahaaktif gorev alabilirsiniz. Devlet kurumlarinda prosedur ve formaliteler cok oluyor asil aktif ve etkin projeler stk lardan cikiyor..
Kolay gelsin simdiden

ben bildirim geliyor sanmıştım Acizane kul Acizane kul
hepimiz yorgunuz ki ne diyeyim.
şehzade aynı şehzade. yazsam cevap verir ara desem arar ama kendiliğinden yazmaz aramaz. ve artık çok umurumda da değil.

ben bildirim geliyor sanmıştım Acizane kul Acizane kul
hepimiz yorgunuz ki ne diyeyim.
şehzade aynı şehzade. yazsam cevap verir ara desem arar ama kendiliğinden yazmaz aramaz. ve artık çok umurumda da değil.
en güzeli sen de arama yazma. o ya da bu şekilde unutuluyor

Back
X