9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Mesele o zaten,evde oturup sürekli onunla ilgili ihtimallerde boğulmaman...olur ya da olmaz orasını bilemem ama hayat çok kısa kimseyi beklemeye değmeyecek kadar kısa

o gerizekalıya da söyle bunu. hayat sırf başkaları mutlu olur umuduyla çırpınmak için fazla kısa. olmuyorlar da üstelik.

valla çok düşündüm acaba görmek istediğimi mi görüyorum diye, yok. dönüyorum tekrar tekrar okuyorum tekrar tekrar bakıyorum yine aynı.

beni engellemesi mesela... ben ona söverken iyiydi. anan yüzünden derken iyiydi. beni sevmedin kullandın derken iyiydi. hayır öyle değildi olmadı sadece diyordu. seni seviyorum bana nasıl baktığını gördüm sen de seviyorsun ben tekrar denemek istiyorum dedim çat engeli koydu. ay ben nasıl aptalmışım ay.

Aklin yolu bir iste.
Herkesin hatasi var. Kimse masum degil. Hic bisey yapmadiysan bile seni bu kadar uzmelerine izin verdigin icin hatalisin herseyden cok.
Ama dedigin gibi oldu bitti artik gecmisi degistirmek gibi bir sansin yok ve hayat kendine aciman icin cok kisa.
Yine uzul yine kiz ama hayatina devam et..

aynen öyle. oldu bitti. öyle oldu. yapabileceğim bi şey yoktu. ama sevilmiyor değildim. sadece gücümüz yetmedi beceremedik adı her neyse. ama yapacak bi şey yok.

şu an var ya çığlık çığlığa saçımı başımı yolasım var. çok mu değersizim neyim ben eşşek başı mıyım? niye kimse beni adam yerine koymuyor niye kimse bi kere olsun beni korumuyor beni düşünmüyor? cinnete çok yakınım çok az kaldı.

Hayirdir?

Snape istedigi kadar sevsin cok bi onemi yok. Kabaca derler ya sen elmayi seviyosun diye elma da seni sevmek zorunda mi?

Sahi duydun mu j.k. yeni bi kitap cikarmis. Harrylerin cocuklarinin yasadigi seyeleri anlatiyo. Tam kitap degil de tiyatro mu muzikal mi oyle birsey olacakmis.
Ozetini okudum fena degil

duydum da pek beğenilmemiş. harry'nin oğlu mcgonagall'a minerva demiş kitap benim için bitmiştir.

snape'in sevmesinin bi önemi yok da adamı kimse anlamadı be. korkak dediler voldemort'un köpeği dediler adam asla hak ettiği saygıyı görmedi.

kız gitmiyor dolapları boşalttılar tezgahı yığdılar gitmiyor yiyip içip yatıyorlar ben deliricem. 1 haftalık yemeğimi az önce yediler evde yiyecek hiçbir şey kalmadı çıldırıcam.

Salak rolu yaparsan salak gorunursun. O da o rolu secti.

Bi cinnet isi cozer aslinda. 1 gun bile tahammul edemezdim.

hiçbir şeye güvenmiyorum. cinnet işi çözmez yine gitmez. kimse benim arkamda değil ki. neye güvenip cinnet çıkarayım? kendimi kapının önünde bulma ihtimalim var. evet ben bu evde bu kadar değersizim.

Ben olsam o kizin kafasinda kirardim. Kardesiminde. Benim evim orasi kimsenin arkamda durmasina gerek yok ki.

Bu konu niye bukadar uzadi ?Niye bukadar populer oldu ?,Bizim basimiz kel mi?Biri bana aciklayabilir mi?:)

konu geyiğe taşınınca gözüne gözüne vurdum çünkü başka konu açmaya gerek görmedim bütün derdimi sıkıntımı döktüm. bu başlıkta hamile kalıp doğuranlar oldu be hey yavrum hey.

al işte bana patladı. olay döndü dolaştı bana geldi. ben onlara laf etmeden önce kendi yanlışlarıma bakacakmışım ben çok mu düzgünmüşüm çok mu hatasızmışım. annem dedi bunu ya. annem. bana dedi. ben de patladım çok fena tartıştık yine ben suçlu oldum. yeter. ben elimden geleni yaptım yapmadım mı? onlar olmasa kırk kere intihar ederdim ben ne için yaşıyorum ki o zaman? hiç kimseye hiçbir şeye değmiyor değmedi.

pofuduk senin aile de bir tuhaf bacım, cidden bak, sen bi yere kapağı atıp o evden de bilimum sülalenden de epey bir müddet uzak kalmadıkça ne kendini toparlayabilirsin ne de bi arpa boyu yol gidebilirsin, diyeceğim budur

dedim ya taşınmak zorundayım diye. ben şehzadeye asıl bu yüzden kızgınım herkesin ağzına laf verdi diye.

dedim ya taşınmak zorundayım diye. ben şehzadeye asıl bu yüzden kızgınım herkesin ağzına laf verdi diye.

o herkesin içinde ailen olmamalıydı ama, herkesten bikaç tık ötede oldukları için aile değil midir onlar, her olayda önüne mi gelecek bu mesele, ne alaka bide

Back
X