9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

daha mantikli.

Korkacak heyecanlandiracak hic bisey olmadi. Emzirmeyi biraktirmak mi agir geldi bilmiyorum. Esim de cok yogun bu ara. Babasina da duskun ikisi bir araya gelince etkilenmis olabilir diye dusunuyorum. Baska da rutin hayatimizda hic degisiklik yok.
Elime yuzume mi bulastirdim emzirme isini bilmiyorum.
Cok fazla tekrar ettigi icin konusmaktan cekindigini farkettim bu gun. Insallah gecicidur

genelde geçer. ama önemli olan dediğim gibi sebebinin travmatik olmaması.
özel değilse, emzirmeyi neden bıraktırdın ki?

genelde geçer. ama önemli olan dediğim gibi sebebinin travmatik olmaması.
özel değilse, emzirmeyi neden bıraktırdın ki?
26 aylik oldu biraktirmam lazimdi artik.
2aydir yavas yavas azaltarak biraktirdim. 5 gun oldu sanirim hic emmedi.
Surekli yanimda oldugu icin bisey olmadigina eminim. Sadece o gece uykusunda cok siddetli aglamisti. Sabaha kadar surekli agladi denilebilir. Kabus mu gordu acaba diye dusunuyorum ama tahminden oteye gitmiyo malesef.
Hala cok net cikariyo kelimeleri ama cumledeki ilk kelimenin ilk hecelerini tekrarliyo belki 10 kez. Cocugu incelemekten bi hal oldum

26 aylik oldu biraktirmam lazimdi artik.
2aydir yavas yavas azaltarak biraktirdim. 5 gun oldu sanirim hic emmedi.
Surekli yanimda oldugu icin bisey olmadigina eminim. Sadece o gece uykusunda cok siddetli aglamisti. Sabaha kadar surekli agladi denilebilir. Kabus mu gordu acaba diye dusunuyorum ama tahminden oteye gitmiyo malesef.
Hala cok net cikariyo kelimeleri ama cumledeki ilk kelimenin ilk hecelerini tekrarliyo belki 10 kez. Cocugu incelemekten bi hal oldum

ben de çok bilemiyorum ki ne desem yanlış olabilir. çabucak geçer inşallah.

Bizde 1 saat önce kusmayla uyandık, metecik kaşık kadar kaldı, Batman'da sıcaktan fayanslara yatıyodu ankaraya gelince de geçen gece fayansta yakaladım,olan soğuğu çekmiş tabi

Pazartesi krese başlayacaktık ama ertelicez artık

Bizde 1 saat önce kusmayla uyandık, metecik kaşık kadar kaldı, Batman'da sıcaktan fayanslara yatıyodu ankaraya gelince de geçen gece fayansta yakaladım,olan soğuğu çekmiş tabi

Pazartesi krese başlayacaktık ama ertelicez artık

aaa geldiniz mi hayırlı olsun çok sevindim.
mete'ye geçmiş olsun, umuyorum çabuk toparlar.

adamı resmen ifşa etmişsin.
adamın herşeyini öğrendik, tanımamak imkansız. memleketini, yaşadığı, yeri okuduğu okulu, isminin emre olduğunu. adamın resmini bile kaldırmamışsın, sayfada öyle duruyor.
biri haber verse okusalar başınız derde girer.
bu yaşımda öğrendiğim tek şey karşı tarafı da dinleyeceksin.
sayfalardır yazıyorsun, keşke şu adamın ailesi de gelip tek sayfa yazsa.
yeminle aşkınızı görünce aşktan soğudum. bir kadına aşk bu kadar mı yakışmaz.
herşeye bir bahaneniz var. ajitasyondan başka birşey yok.
emrenin annesi olsam siz beni daha ilk mesajınızla taciz ettiğinizde, sizden şikayetçi olurdum.
bu nedir ya.
insana hele ki kadına en çok yakışan gururdur onurdur.

adamı resmen ifşa etmişsin.
adamın herşeyini öğrendik, tanımamak imkansız. memleketini, yaşadığı, yeri okuduğu okulu, isminin emre olduğunu. adamın resmini bile kaldırmamışsın, sayfada öyle duruyor.
biri haber verse okusalar başınız derde girer.
bu yaşımda öğrendiğim tek şey karşı tarafı da dinleyeceksin.
sayfalardır yazıyorsun, keşke şu adamın ailesi de gelip tek sayfa yazsa.
yeminle aşkınızı görünce aşktan soğudum. bir kadına aşk bu kadar mı yakışmaz.
herşeye bir bahaneniz var. ajitasyondan başka birşey yok.
emrenin annesi olsam siz beni daha ilk mesajınızla taciz ettiğinizde, sizden şikayetçi olurdum.
bu nedir ya.
insana hele ki kadına en çok yakışan gururdur onurdur.

o olay bi 100 sayfa geride kaldı, bahsetmeseniz unutuluyordu.
ayrıca kendisinin durumdan haberi var.
onların bakış açısını da anlatmaya çalıştığımı düşünüyorum ben.
ayrıca ben olaydan önce de sonra da sordum, onlardan da dinlemek istedim, anlatmadılar.

isterseniz yönetime mail yazar kaldırtırsınız fotoyu. kimseyi ifşa etmeye hakkınız yok.
"bahsetmeseniz unutuluyordu" diye birşey söz konusu değil. 800 sayfadır bahsini geçiyorsunuz.
sürekli konuşuyorsunuz, sürekli konu güncelleniyor.
bırakın Allahaşkına o insanları biz anladık, sorun siz anlamıyorsunuz.
ayrıca fotoyu kaldırmıyorsunuz ama orada siz de varsınız ve konuyu okudukça itici gözüküyorsunuz.

isterseniz yönetime mail yazar kaldırtırsınız fotoyu. kimseyi ifşa etmeye hakkınız yok.
"bahsetmeseniz unutuluyordu" diye birşey söz konusu değil. 800 sayfadır bahsini geçiyorsunuz.
sürekli konuşuyorsunuz, sürekli konu güncelleniyor.
bırakın Allahaşkına o insanları biz anladık, sorun siz anlamıyorsunuz.
ayrıca fotoyu kaldırmıyorsunuz ama orada siz de varsınız ve konuyu okudukça itici gözüküyorsunuz.

yazdım, telefondan girdiğimde çok eriniyordum hatırlattığınız için teşekkürler.

Yaşanmış iyi ve kötü anılara veda etmen gerekiyor. Hepsini affedip arkanda bırakman gerekiyor pofuduk. Bunu sana aylar önce söyledim, yine söylüyorum. Affedemediğin sürece hep içinde kalacak ve unutman zorlaşacak. Ben,hepimiz hayatımızı anlattık burada sana. Bazımız nişanlıydı,bazımız eşinden ayrılıyor,bazımız aynı evde yaşadı. Bizim sevgilimiz de seninki gibi değil miydi sanıyorsun? Yıllarca bize kötü davrandı da öyle mi ayrıldık sanıyorsun? Hayatımda bana değer veren tek insanı kaybettim ben. Birdaha kimse onun gibi beni sevmez. Yeni birileriyle konuşurken bunun farkına varıyorum. Eski sevgilim daha 2 gün önce beni aradı. Aşağı in konuşalım dedi. İnmedim pofuduk. Neden biliyor musun? Suyu tekrar bulandırmanın anlamı yok. Beni ne kadar üzdüğünü, ne kadar ağlattığını unutamam ben. Bana yine bakarken heyecandan kirpiklerine kadar titrese bile ayrıldıktan sonra beni ne kadar üzdüğünü unutamam. Aylarca yastıkta doğru düzgün yatamadım. Çünkü ben iki yıl boyunca onun kollarında uyudum pofuduk. Hepimiz arkamızda iyi kötü bir şekilde bıraktık. Muhabbeti kesmen lazım artık. Kendine yazık ediyorsun böyle. İyi anılara tutunarak da unutamazsın kendine acı çekmekten başka bir şey yapamazsın. Ayrıca iki yıllık konuşmayı sevgili bile değilken tutmak ne kadar sağlıklı bilemiyorum.

Burada herkes sabırla sana destek olmaya çalışıyor. Suçu günahı olmayan insanları terslemeye başladın artık. Böyle giderse -bundan birkaç ay sonrası için diyorum- burada derdini anlatabileceğin kimse de kalmayacak pofuduk. Lütfen toparlan ve kendine gel artık. Tahlil sonuçların da temizse temizdir. Tekrar tekrar yeniletmenin bir anlamı yok. Hastalık arayıp durma kendinde.

Mabbel ne güzel anlatmışsın..
Teşekkür ederim :) Konuyu bir yıldır sürekli takip ediyorum. O zamanlar erkek arkadaşımla sevgiliydim. 'Yeter oku oku bitiremedin yahu' derdi hep. Bir yıl içinde erkek arkadaşımdan ayrıldım, sevgilim oldu ondan da ayrıldım başka aşkın acısını çektim :) Yani hayat biz istediğimiz sürece devam ediyor. 'Ama biz 9 sene çıktık, Ailesi yüzünden ayrıldık, Gelinlik giyecektim ben' sürekli bunları söylüyor pofuduk. Ve söylenilen her şeye de bir cevabı var. Aşk acısını da geçti artık gerçekten bambaşka bir şey bu. Artık pofuduğa cevap vermeye bile çekiniyor insan çünkü söylenilenleri kabullenemeyince çıkışmaya başlıyor. Çıkışması gereken insanlara çıkışmadığı için oluyor zaten bunlar. Ha bunlar adamın ailesi ya da adam değil kesinlikle. Aşması lazım onları. Ama bakalım ya daha dibe batacak, ya da toparlayıp sapasağlam bir dönüş yapacak. Ortalar pek yok pofudukta.

21 yaşımı bitirdim. Sizin yaşınıza göre ergen sayılırım. Aşk acısını üst noktada yaşamam gerek. Geçen sene ağlaya ağlaya eşyalarımı toplayıp evi terkettiğimi biliyorum. Karanlıktan korkarım ben onsuz kaldığım ilk gün elektriğin kesildiğini de bilirim. Hiçbirimiz kolay şeyler atlatmamışızdır elbet. Bunlar en basit örnekler. En azından ailesi var anne babası yan yana. Keşke hiç sevgilim olmasa ama aile nedir onu bilseydim diyorum hep. İnsan özlemini çektiği şeyi istiyor işte.

Namusa laf eden insanlar olayına gelirsekte: 2 yıl sevgilimle birlikte yaşadım. Okulumdaki herkesin haberi vardı. Çekinmedim ben söyledim zaten ayıp bir şey değil bu. Sonradan lafımı edeni çok duydum evet, ama yüzüme gelip söyleyecek kadar cesareti bile olmayan insanları takıp kendimi üzemezdim. Ya da sevgilimle aynı evde yaşadım diye benimle kimse sevgili olmayacak diye bir şey de yok. Kafada bitiyor her şey

Teşekkür ederim :) Konuyu bir yıldır sürekli takip ediyorum. O zamanlar erkek arkadaşımla sevgiliydim. 'Yeter oku oku bitiremedin yahu' derdi hep. Bir yıl içinde erkek arkadaşımdan ayrıldım, sevgilim oldu ondan da ayrıldım başka aşkın acısını çektim :) Yani hayat biz istediğimiz sürece devam ediyor. 'Ama biz 9 sene çıktık, Ailesi yüzünden ayrıldık, Gelinlik giyecektim ben' sürekli bunları söylüyor pofuduk. Ve söylenilen her şeye de bir cevabı var. Aşk acısını da geçti artık gerçekten bambaşka bir şey bu. Artık pofuduğa cevap vermeye bile çekiniyor insan çünkü söylenilenleri kabullenemeyince çıkışmaya başlıyor. Çıkışması gereken insanlara çıkışmadığı için oluyor zaten bunlar. Ha bunlar adamın ailesi ya da adam değil kesinlikle. Aşması lazım onları. Ama bakalım ya daha dibe batacak, ya da toparlayıp sapasağlam bir dönüş yapacak. Ortalar pek yok pofudukta.

21 yaşımı bitirdim. Sizin yaşınıza göre ergen sayılırım. Aşk acısını üst noktada yaşamam gerek. Geçen sene ağlaya ağlaya eşyalarımı toplayıp evi terkettiğimi biliyorum. Karanlıktan korkarım ben onsuz kaldığım ilk gün elektriğin kesildiğini de bilirim. Hiçbirimiz kolay şeyler atlatmamışızdır elbet. Bunlar en basit örnekler. En azından ailesi var anne babası yan yana. Keşke hiç sevgilim olmasa ama aile nedir onu bilseydim diyorum hep. İnsan özlemini çektiği şeyi istiyor işte.

Namusa laf eden insanlar olayına gelirsekte: 2 yıl sevgilimle birlikte yaşadım. Okulumdaki herkesin haberi vardı. Çekinmedim ben söyledim zaten ayıp bir şey değil bu. Sonradan lafımı edeni çok duydum evet, ama yüzüme gelip söyleyecek kadar cesareti bile olmayan insanları takıp kendimi üzemezdim. Ya da sevgilimle aynı evde yaşadım diye benimle kimse sevgili olmayacak diye bir şey de yok. Kafada bitiyor her şey
21 yaşında olmana rağmen çok aklı başındasın.Verilmesi gereken en güzel cevabı da vermissin.Keşke Herkez siyaj yada beyaz olabilse..

Bu konu kamu spotu gibi oldu artik.

Konu sahibi disinda herkese yardim edebilir. Siz siz olun, bu duruma dusmeyin.

Konu sahibine uzun uzun yazilar geliyor, anlamli, ozenli. Empati kuruluyor, anilar anlatiliyor.

Ama bu ulkede fahise denilmeyen kadin olmadigini kabul etmek istemeyen birine ne anlatiyorsunuz?

Konu sahibi eger bir sey yasiyorsa yalnizca o yasiyordur. Onunki dayanilmaz, anlatilmaz bir asktir, acidir.

Halbuki konu sahibinin bayildigi orneklere bakalim. Severus Snape kendini bu duruma dusurmus mudur?

Size Rus edebiyatindan eserler daha uygun olur. Kendine guvenmedigi icin buhranlar geciren, herkesin sirt cevirdigi, odasinda o soguk geceleri tasvir eden bencil adamlar.

Aski bile kendi acisi uzerinden yasayan bas karakterler.

Avam eski sevgilinizi bile anlayabiliyorum. Surekli tenkit pesinde olan, gercekleri kabul etmek istemeyen, oyuncagiymis gibi kendisine saran birine bazen gercekleri gostermeye calisiyor, bazen basiretsiz oldugu icin o da ayak uyduruyor.

Konu sahibine gore yorum yazan sizler onun kadar hassas, onun kadar fedakar ve onun kadar mazlum degilsiniz. Onun icin boyle rahat rahat konusuyorsunuz.

Gecmis olsun konu sahibi. Ama acisi gecmeyen tek sey kendine acimaktir. Bunu size yillar ogretecek.

Size Rus edebiyatindan eserler daha uygun olur. Kendine guvenmedigi icin buhranlar geciren, herkesin sirt cevirdigi, odasinda o soguk geceleri tasvir eden bencil adamlar.

Aski bile kendi acisi uzerinden yasayan bas karakterler.

Gecmis olsun konu sahibi. Ama acisi gecmeyen tek sey kendine acimaktir. Bunu size yillar ogretecek.
Efenim rusları arabesk deyip harcamayalım, bir mihail zoscenko da rus edebiyatına aittir ki pek severim :) soyumu kırdıkları için her ne kadar genlerimde rus karşıtlığı olsa da adamlar çok iyi edebiyatçı, acıyı da güzel tarif ediyorlar mizahı da iyi beceriyorlar.

Acı demişken, acıya büyük saygı duyarım ama insan kendine acıyınca iticileşiyor.

Efenim rusları arabesk deyip harcamayalım, bir mihail zoscenko da rus edebiyatına aittir ki pek severim :) soyumu kırdıkları için her ne kadar genlerimde rus karşıtlığı olsa da adamlar çok iyi edebiyatçı, acıyı da güzel tarif ediyorlar mizahı da iyi beceriyorlar.

Acı demişken, acıya büyük saygı duyarım ama insan kendine acıyınca iticileşiyor.

Mihail Zoscenko yeterince eski ve buhranli bir anlatici degil, ama elbette Rus Edebiyatini inkar edersem kucuk duruma duserim.

Konu sahibine o nedenle tavsiye ettim. Kendisine daha uygun ve o tarzin en iyisi elbette.

Konu sahibi de iticilestigi icin arkadaslari bu olaylardan sonra yuz cevirmistir zaten. Yoksa neden yuz cevirsinler? Soz atti diye degil tabi ki.

Sana sadexe sadece sunu soyleyecegim ac benim.konularımı oku son actigim konu haric ana baba kuzusu olanlar nasil oluyor gor. Ne olur bunun için uzulme sevin evlenmeden coluk cocuga karismadan "KURTULDUN" . eger bu kadar ana duskunuyse cok canin yanacaktı! Anne babaya tabiki deger verilmeli, kirilmamali, uzulmemeli ama bir yere kadar.

Back
X