9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

kızın ailesi de bizimkiler gibi memlekete gidiyor arada geliyor. kız abisiyle yaşıyor. abisine de işte arkadaşımda kalıyorum falan diyor muhtemelen bilmiyorum o kadarını.

Yok arkadaş öyle de olsa mantıklı değil, abi demez mi kim bu arkadaş günlerce ne misafirliği bu, değişik ya da ben geri kafaliyım

Yok arkadaş öyle de olsa mantıklı değil, abi demez mi kim bu arkadaş günlerce ne misafirliği bu, değişik ya da ben geri kafaliyım

ne bileyim, bi değişikler zaten. tamam üniversitede hepimiz arkadaşlarımızda kaldık zaman zaman ama benimkiler bilirdi ya. al dün gitmişler yoklar kimbilir nerde kalıyorlar şimdi de. nikah dedi ya.

işte nasılsa kıza biz bakıyoruz bari resmiyet olsun. umarım mecaz yapmıyorsundur ciddi ciddi açıkladım çünkü.
Mecaz yaptim ama ciddi ciddi okurkende beynim sulandi resmen.
Nazli ogullari evden kacip gitmesin diye seslerini cikartmiyolar. Bi de nufusa alacaklar zina olmasin diye.
Kizin ailesi de cikar biz telli duvakli dugun isteriz derse sasmam.

Sizinkiler açısından bakıyorum, bu kız kimdir necidir ne işi var bizim evde anası babası yok mu demiyorlar mı?
Kızın ailesi açısından bakıyorum, bizim kız nerede kimlerde kalıyor diye sorarım.
Hep bizde bari nikah olsun diye şey olur mu yahu valla benim de beynim yandı. Yıkama şu şımarıkların bulaşıklarını falan da. İnşallah en kısa zamanda bir iş bulur kendi düzenini kurarsın bu ne arkadaş.

Sizinkiler açısından bakıyorum, bu kız kimdir necidir ne işi var bizim evde anası babası yok mu demiyorlar mı?
Kızın ailesi açısından bakıyorum, bizim kız nerede kimlerde kalıyor diye sorarım.
Hep bizde bari nikah olsun diye şey olur mu yahu valla benim de beynim yandı. Yıkama şu şımarıkların bulaşıklarını falan da. İnşallah en kısa zamanda bir iş bulur kendi düzenini kurarsın bu ne arkadaş.

bulaşığı yıkamasam nolucak? evde yiyecek bi şey kalmadı temiz bardak kalmadı çektiler gittiler.

valla annem açısından bakıyorum kadın da haklı. 3 çocuk bakıyor resmen, bari gelinim derim diyor.

insan bazen yemek yaparken tencere başında dalıp gidebiliyor.

yıldız tilbe'nin bi videosu vardı, "bazı nüanslar vardı" diyordu, "bazı köşeleri kaçırdı" diyordu. evet bazı nüanslar vardı ve ben o köşeleri kaçırdım.

beklentilerim çok fazla değildi veya çok fazlaydı, ama beklentilerim vardı. beni sevdiğini görmek için yapmasını istediğim şeyler vardı, ben onları yapsın diye beklerken bazı köşeleri kaçırdım.

şimdi görüyorum. bunun pişmanlığı o kadar koyu ki... herkes kendine göre seviyor, ben istedim ki benim sevdiğim gibi sevsin. ben istedim ki benim için dünyayı yaksın. belki haklıydım, ama benim haksız olduğum yer, benim için dünyayı yakmayınca "sen beni sevmiyorsun" diye zırlamam oldu. bu onu o kadar çok yaralamış ki onun yarasını şimdi görüyorum. bi süre sonra da vazgeçmiş yetemediğini asla yetemeyeceğini düşünmüş. ben de sevmedin kullandın beni demişim daha çok yaralanmış.

ben bi şeyler yaptım, gittim sıkıştırdım birkaç kere. pişman değilim yine sıkıştırırım. bi şeyler oldu. yani hani çok küçük şeyler ama bana tokat gibi vurdu.

oturduk kahve içtik mesela bi yerde, gitmesi gerekiyordu, masadan kalktı ben hala oturuyordum, vedalaşıyoruz gibi bi şey oldu yani, tuttu yanağımı sıktı. konuştuk sonra biraz daha öyle, giderken öptüm ben, "öp" dedim, söylendi öptü, "sen beni böyle öpmezsin düzgün öp" dedim, güldü söylendi ama öptü.
o kadar aptalım ki bak, o kendiliğinden yanağımı sıkması öpmesinden daha büyük sevgi gösterisiydi aslında. hep daha fazlasını bekledim hep daha fazlasını istedim onun yaptıklarını ben hiç görmedim.

başka şeyler de var ama özel anlatmak istemiyorum o yüzden, ama o da vurdu. ben hayatım boyunca tek bi adamla seviştiğim için, sevişmek derken ön sevişme mi diyeyim ne diyeyim nasıl anlatayım bilmiyorum ama tam anlamıyla cinsel ilişki değil, işte bu şeyleri hep onunla yaşadığım için, hiç kıyaslama imkanım olmadı. bana ne kadar nazik, ne kadar ince davrandığını hiç anlamadım hiç bilemedim ben.
18 yaşındaydık, ben anlamayacak kadar aptaldım ama o yine de ince davranmış. 10 sene hiç oturup düşünmemişim ben bunun üzerine.

evet ailesiyle aramda denge sağlayamadı, evet cesur davranmadı, evet bazı yapması gerekenleri yapmadı biz uçurumdan yuvarlandık. ama ben bazı köşeleri kaçırmışım.

konuşmamız gerekiyor ama konuşamıyoruz. bi sebebi yok. "ya bak sana ne anlatıcam" derken derken biz konuşmamız gerekeni konuşamıyoruz. milyon tane şey olmuş birbirimize anlatmamışız.

bilmiyorum. sadece onu görmek istedim, görmek istediğimden çok daha fazlasını gördüm. ben hiç onun da sevdiğini, onun da paramparça olduğunu düşünmedim anlamadım inanılmaz bencildim.

işte bunun pişmanlığı çok ağır şu an.

bu yazı da burda dursun arada okumam gerekir.

Haticeye değil neticeye bakacaksın.
Bu adam 15 aydır yanında mi? Değil.
Arkasında durabiliyor mu sevdasının? Hayır. Senin için herkesi karşısına alabildi mi? Hayir. Sen alır mıydın? Evet.
Gel dese her şeyi bırakıp ona gider misin? Evet.
Su an bu adam ya- nin- da- mı? Hayır.
Böyle aşkın izdirabini.. demelik bir sevgi onunki.
Yetmeyeceğini dusunmus. Ne neden ama.

Haticeye değil neticeye bakacaksın.
Bu adam 15 aydır yanında mi? Değil.
Arkasında durabiliyor mu sevdasının? Hayır. Senin için herkesi karşısına alabildi mi? Hayir. Sen alır mıydın? Evet.
Gel dese her şeyi bırakıp ona gider misin? Evet.
Su an bu adam ya- nin- da- mı? Hayır.
Böyle aşkın izdirabini.. demelik bir sevgi onunki.
Yetmeyeceğini dusunmus. Ne neden ama.

bunların farkındayım, ama kendi hatalarımı görmeme engel olmuyor. özeleştiri de önemli.

Back
X