9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Çarşaf çarşaf paylaşıyo demek bide zırtapozlar

valla bilmiyorum hiçbiriyle arkadaş değilim. sosyal medya hesabım da yok zaten.
şehzade uzun süredir çılgınlar gibi eğleniyorum mesajları vermeye çabalıyor, yemiyorum. asıl dağıtan oymuş, ben daha kendi halimde takılmışım aslında. insan sabah akşam instagrama fotoğraf atmaz ki.

Tatillerin kötü yanı 3 5 10 bilemedin 15 gün sonra bitecek olması...gene başlar yazmaya kafanı karıştırmaya

Tatillerin kötü yanı 3 5 10 bilemedin 15 gün sonra bitecek olması...gene başlar yazmaya kafanı karıştırmaya

mesele yazıp yazmaması değil. kendini kandırması.

hani çok klasik hikaye vardır ya, uzun süreli bi ilişki biter, biri içine kapanır diğeri resmen çok mutluyum der gibi davranır her gece ayrı mekanda gezer eğlenir falan, sürtük olur, işte o sürtük olan şehzade. ben götü başı dağıttım zannediyordum da dağıtan oymuş ben edebimle oturup yas tutmuşum.

Ben takıntılı bir insanım. Birisinin bir şeyini merak ettiysem inciğine cıncığına kadar araştırırım. Sizin konunuzu görünce de öyle oldu. 700 sayfa boyunca sizin olan yorumların hepsini okuyup konunuza hakim olmak istedim. Biraz okudum, sonra ağustostaki konunuza baktım. O kadar kinlendim ki. Sanki tanıdığımmışsınız gibi o adama, ailesine, size öyle saçma sapan yorumlar yapan herkese kinlendim. Ben yazılarınızın tamamını istesem de okuyamam bu ara. Bir gün deli zamanlarıma gelecek ve tüm yorumlarınızı okuyacağım, bunu biliyorum. Umarım bitirdiğimde son gelişmelerde artık çok mutlu olmuş olursunuz.

Ben takıntılı bir insanım. Birisinin bir şeyini merak ettiysem inciğine cıncığına kadar araştırırım. Sizin konunuzu görünce de öyle oldu. 700 sayfa boyunca sizin olan yorumların hepsini okuyup konunuza hakim olmak istedim. Biraz okudum, sonra ağustostaki konunuza baktım. O kadar kinlendim ki. Sanki tanıdığımmışsınız gibi o adama, ailesine, size öyle saçma sapan yorumlar yapan herkese kinlendim. Ben yazılarınızın tamamını istesem de okuyamam bu ara. Bir gün deli zamanlarıma gelecek ve tüm yorumlarınızı okuyacağım, bunu biliyorum. Umarım bitirdiğimde son gelişmelerde artık çok mutlu olmuş olursunuz.

site dev bir whatsapp kız grubu oldu benim için. herkes eski sevgilimden nefret ediyor herkes.

yok ben dayanamadım 2 saattir bu konuyu okuyorum. AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ın yorumlarına hayran kaldım. hepsini teker teker beğenesim var ama bir gecede milyonlarca bildirim göndermeyeyim diye tuttum kendimi, beğenmedim hiçbirini

yok ben dayanamadım 2 saattir bu konuyu okuyorum. AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ın yorumlarına hayran kaldım. hepsini teker teker beğenesim var ama bir gecede milyonlarca bildirim göndermeyeyim diye tuttum kendimi, beğenmedim hiçbirini

Eksik olma, bu konuda yorum yapan kadınların tamamı ayrıca bi aklı başında sanki, cok inanarak yorumladık konuyu, atarımız da çok oldu

bi şey söyleyeceğim, bu normal değil.

kurban bayramı bak, babası kıyameti koparır, adam ukrayna'da ya. dedesinin 40ı çıkana kadar evden kimse çıkmadı, bayram gibi zamanda, hele ki erkek gücü lazım olan zamanda, yok mümkün değil. bayramda babasının burda olması ayrıca normak değil.
hadi onu bi geç, bana yazmıyor olması hiç normal değil.

bi şey var anlamadım.

Back
X