- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.881
Valla bilmiyorum ama şikayetçi de değilim :) Resmen sizi tanıyorum artık :)
Kız kocamla yazışmam toplasan 700 sayfa sürmez baya hakimim ben de size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmiyorum ama şikayetçi de değilim :) Resmen sizi tanıyorum artık :)
Zehir zıkkım olsunTatildeymiş şu an soyka
AdAm_OLaCaK_KIZ bi şey sorucam, sen şehzadenin tatile beraber gittiği arkadaşlarını da tanıyor musun?
Tanımıyorum galiba, yani bakmadım kim kiminle nerdeymiş
Çarşaf çarşaf paylaşıyo demek bide zırtapozlar
Tatillerin kötü yanı 3 5 10 bilemedin 15 gün sonra bitecek olması...gene başlar yazmaya kafanı karıştırmaya
Ben takıntılı bir insanım. Birisinin bir şeyini merak ettiysem inciğine cıncığına kadar araştırırım. Sizin konunuzu görünce de öyle oldu. 700 sayfa boyunca sizin olan yorumların hepsini okuyup konunuza hakim olmak istedim. Biraz okudum, sonra ağustostaki konunuza baktım. O kadar kinlendim ki. Sanki tanıdığımmışsınız gibi o adama, ailesine, size öyle saçma sapan yorumlar yapan herkese kinlendim. Ben yazılarınızın tamamını istesem de okuyamam bu ara. Bir gün deli zamanlarıma gelecek ve tüm yorumlarınızı okuyacağım, bunu biliyorum. Umarım bitirdiğimde son gelişmelerde artık çok mutlu olmuş olursunuz.
yok ben dayanamadım 2 saattir bu konuyu okuyorum.AdAm_OLaCaK_KIZ ın yorumlarına hayran kaldım. hepsini teker teker beğenesim var ama bir gecede milyonlarca bildirim göndermeyeyim diye tuttum kendimi, beğenmedim hiçbirini
Hemde ukraynada vay yavrum
yaaa demesene öyle. yok cidden ukraynasında değilim de sence de garip değil mi?
Bilmem ki...Bunların habitatı için cidden tuhaf aslında,uçlarda yaşayan bu aile malumumuz
Yalan söylüyo olabilir mi tatildeyim diye