- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.141
Hatırlamıyo dedin diye sorduk yaşı gereği demans nadir görülür çünkü, ayrıca anal seks hazırlıksız yapılmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlamıyo dedin diye sorduk yaşı gereği demans nadir görülür çünkü, ayrıca anal seks hazırlıksız yapılmaz
Boyle pislik, cahil, kadin dusmani, insanlik disi bir insanin su an en onemsiz problemi baskalariyla yatmis olmasi.
Uzmanlik alanimi biliyorsunuz zannediyorum, oldukca yanlis seyler yazmissiniz ama bence yanlis oldugunu da biliyorsunuz o yuzden duzeltmeyecegim.
Tecavuz sayilir mi? Rizanizin olmadigi yerde tecavuz baslar, ne anda oldugu onemli degil. Sizin anal iliskiye rizaniz var miydi?
Bunun disinda anal iliskiye rahatca girememeyi anormal bulan cahil ve serefsiz bir insan icin bu kadar harf harcadigima uzuluyorum. Siz uzulmuyor musunuz?
Durması gerektiği yer neresiydi, siz önceden beri anal ilişki mi yaşıyorsunuz, sorma sebebim şu: süzme salak değilse hiçbir erkek hazırlıksız giriştiği bi anal ilişkide üstelik ilk olacaksa burası neden dar niye girmiyo kendini kasiyosun demez
ben neden cinsel hayatımı döküyorum buraya bilmiyorum, hazırlık olurdu ama o kadarla kalırdı. bi yere kadar uyarması hoşuma giderdi, zor uyarılıyorum çünkü, ama hiç... ben mi istedim yani bunu mu demeye çalışıyorsun?
Hayır anlamaya çalışıyorum sadece, son 6 7 sayfadaki yorumlarını bi okusan sende hak verirsin sanırım,dar demesi saçma yani, düzenli anal ilişki olmuyorsa anüs elbette dar olacak
Hayır anlamaya çalışıyorum sadece, son 6 7 sayfadaki yorumlarını bi okusan sende hak verirsin sanırım,dar demesi saçma yani, düzenli anal ilişki olmuyorsa anüs elbette dar olacak
dar demedi, "niye girmiyo" dedi, "istemiyosun" dedi, "kasıyosun" dedi, ittirince haliyle ben de ileri gitmişim kaçıyorum diye de dövdü. hepsi aynı yere çıkıyor. dar çünkü.
adam alacağını aldı gitti aramıyor zaten. ben de konuşmuyorum zaten. bitti diyorum yok artık.
Alacağını aldıdan benim anladığım isteğin dışında birleşme yaşandığı ve bence şikayet etmelisim
birleşmeye kadar olan kısmına rızam vardı.
İstediğini alamaması da bişey
anlamadım?
niye isteyeyim? dar olduğum için dövdü beni. üstüne bi de beni suçladı. ne diyeyim ki ben ona?
E be pofuduk hadi iliskiniz devam ederken anladik. Sizin tercihiniz. Simdi iliski var mi yok mu devam ediyo mu etmiyo mu belli degil. Isin icine cinsellik girecek kadar yakinlasmak nasil bir durumdur. Aklim almiyo. Birlesme olsun olmasin.
Nasil boyle biseyin olacagi bi ortama girilebiliyo.
Neyse ne diyim bilemiyorum. Bitti diyosan bitmistir de insallah bitmistir.
Bi de hatirlamiyomus yersen tabi.
Azicik yaptiginin arkasinda dur da kendimi kaybettim bari de. Adam adam olsa zaten isler bu noktaya gelmez
Birleşme olmamış ya onu diyorum bir de öyle bişey olsa daha travmatikti, anal bide öğhh
En başından beri hiçbişey dememen lazımdı, ama sen hep bişeyler dedin. Bu sefer kararlı olursan onu yok edersen artık hepimiz mutlu olacaz sanırım.