- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.261
cinsellik konusunda sınırlarımı bilmiyormuşum bak. lafa bak. ne biliyorsun da neyi yargılıyorsun?
anlattığıma lanet olsun ya. şuraya iki satır yazdığıma lanet olsun. sevgilimin ailesiyle tanıştıktan sonra olan sorunları yazdım, konuyu 1.5 sene önce açtım, burayı okuyup şak diye hastalık yapıştıranlara ne diyeyim ki? 28 yaşındayım ben, sen benim 26 yaşımdan önceki hayatımı biliyor musun acaba? veya sevgilim hariç insan ilişkilerimi biliyor musun? bugün çok mutluydum onu hiç düşünmedim gezdim eğlendim mi yazayım buraya ben? günlük mü bu? madde madde yazmış bi de.
ayıp falan değil, herkes hasta olabilir, ama sırf burayı okuyup ya neyse bi şey demiyorum.
Bu yazdığın şeyden bile anlaşılıyor. Böyle bir travmadan sonra eğlenmek. Duygularının ucları olmaması, hissettiklerinin denge halinde olmaması.. Cinsellik konusunda da yazdığın şey için demedim. Yargılamak, yadırgamak bana mı düşmüş. Ama şöyle bir olay var, evet, normal olanı bu kadar kötü bir ayrılıktan sonra sürekli olarak cinsel ilişkiye girmek kişiye zarar verecektir. Çünkü bunu sadece 'seks' olarak görmeyecektir. Duygusal olarak yıpranmış bir haldeyken bu olay kişiyi daha kötü hale getirecektir. sınırdan kastım bu. Kırdıysam tekrar özür dilerim. amacım asla değil, amacım sadece biraz iyi olman.