9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Çok çok üzüldüm gerçekten:43:
Tarihe baktım şimdi 1 ay olmuş konuyu açalı en kötü günleri atlatmış olmanıza sevindim..
Bu günleri atlattıysan geriside gelicektir..
Allah yardımcınız olsun..

ruyamda onu gordum yaaa:43: bilincaltim bana oyun oynuyor yeminle. moralim bozuk degil ama iyiyim. sadece onunla uyandim o kadar:50:

onu unutmak ya da alışmak için çabaladıkça olur bunlar. çünkü sen henüz tam olarak unutmaya hazır değilsin kendini zorluyorsun. oturup ciddi şekilde ilişkinizi, onu,kendini ve ayrılığınızı düşünüp, tamam artık onu da affettim ben de değerliyim hadi herşeye eyvallah diyebilidğin zaman rüyalarında da görmüyorsun. şimdi kendini zorlayarak aslında tam olarak istemeden ve inanmadan hayatına devam etmeye çalıştığın için rüyalarında bastırılmış duygularını, bilinçaltına atılan isteklerini görebilrsin.

ben de ilk zamanlar böyleydim. ama ne zaman kabullendim görmemey başladım :34:

Çok çok üzüldüm gerçekten:43:
Tarihe baktım şimdi 1 ay olmuş konuyu açalı en kötü günleri atlatmış olmanıza sevindim..
Bu günleri atlattıysan geriside gelicektir..
Allah yardımcınız olsun..

evet hatta bir aydan bile çok çok fazla oldu.düğün günümü bile atlattım çok şükür....

siz sabredeip, niyet edince unutmaya, alışmaya gerisi daha kolay geliyor. ama unuttum mu tam olarak,hayır.... ve unutamam da ömrüm boyunca. hala acı çekiyorum ama eskisi kadar acımı hayatıma yansıtmıyorum...:14:

çok teşekkür ederim... inşallah herşey daha güzel olacak :61:

Helal olsun elifzeynep!!!
Çok daha güzel günler yakın bana inan.
Ben kendimi hep bu cümlelerle avuturum seni de güçlü görüyorum ya daha mutluyum.
Sürekli yazmasam da peşindeyim unutma.
Rabbim yardımcın olsun inşallah!

Helal olsun elifzeynep!!!
Çok daha güzel günler yakın bana inan.
Ben kendimi hep bu cümlelerle avuturum seni de güçlü görüyorum ya daha mutluyum.
Sürekli yazmasam da peşindeyim unutma.
Rabbim yardımcın olsun inşallah!

çok çok teşekkür ederim...:16:zaten buradaki arkadaşların duaları ve iyi dilekleri de kabul oldu biliyorum ben....

inşallah yakındıro günler ... öyle çok mutlu olayım falan istemiyorum. sadece sakin ve huzurlu bir hayat istiyroum....

ama şunu da öğrendim bu yaşa kadar,hangi acıyı hangi derdi atlatırsanız atlatın devamındaki güzel günler çok az oluyor,çünkü hayatın dinamiği bu malaesef....atlatma hediyeniz mutlaka daha büyük bir sıkıntı oluyor..... madem hayatta dertler daha fazla bende bunlara daha dirayetli durayım ki, eskisi kadar acı çekmeyeyim istiyorum.gelecek sıkıntılara daha hazırlıklı olmak için dirayetli durmaya çalışıyorum....

amin inşallah,Rabbim kimin ne derdi varsa tez zamanda ona dermanını versin...

Son düzenleme:
onu unutmak ya da alışmak için çabaladıkça olur bunlar. çünkü sen henüz tam olarak unutmaya hazır değilsin kendini zorluyorsun. oturup ciddi şekilde ilişkinizi, onu,kendini ve ayrılığınızı düşünüp, tamam artık onu da affettim ben de değerliyim hadi herşeye eyvallah diyebilidğin zaman rüyalarında da görmüyorsun. şimdi kendini zorlayarak aslında tam olarak istemeden ve inanmadan hayatına devam etmeye çalıştığın için rüyalarında bastırılmış duygularını, bilinçaltına atılan isteklerini görebilrsin.

ben de ilk zamanlar böyleydim. ama ne zaman kabullendim görmemey başladım :34:

Dogru soyluyosun aklima gelince hemen silmeye calisiyorum kafamdan hep bi korku var yine uzulucem aklima gelicek aglicam diye. izin vermiyorum kendime. sinavimda cok yakin onla ugrasamam diyorum bu sefer de uykumda ugrasiyorum:9::9: zamanla silinicek izleri ins:31:

Bence dönecek..Bunca yıl geçmiş.O sensiz yapamaz artık..Birşey de dememiş zaten.Muhakak onunda içinden çıkamadığı açıklayamadığı bir neden vardır.Sizi seviyor..Bence bekelyin sabredin biraz ..Güzel haberlerinizi alacağız:))

canım üzülme nolur.ilk mesajını okudum sadece, arada yazılanları okuyamadım. Herşeyin hayırlısı olsun.
O kafasına koyduysa ve artık bittiyse bikaç ay sonra duyacaksın zaten neden böyle davrandığını.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Hiç sıkma bol bol dua et belkide hayırlısı buydu..

adriana ben de ilk zamanlarda korkunç rüyalar görüyordum.. öyle etkileniyordum ki anlıyorum seni.. ama zeynebin dediği gibi üzerine git.. uyanıkken otur ve sadece düşün.. arındır kendini.. inan bana ihanet ettiğini bile öğrendikten sonra rüyamda hiç ama hiç görmedim ! çok güzel rengarenk rüyalar görüyorum hatta.. ama bunun için çabala.. otur aç güzel bi müzik ve yaşananları düşün.. sonra tebessümle ardında bırak.. zor değil inan yaparsın..

Dogru soyluyosun aklima gelince hemen silmeye calisiyorum kafamdan hep bi korku var yine uzulucem aklima gelicek aglicam diye. izin vermiyorum kendime. sinavimda cok yakin onla ugrasamam diyorum bu sefer de uykumda ugrasiyorum:9::9: zamanla silinicek izleri ins:31:

inşallah!!! ama daha iyisin eskisine göre değil mi? bir de şu var, sınav stresinde bu konu üzerinden de patlak veriyor olabilir. bunu da göz önünde bulundur....:13:

Bence dönecek..Bunca yıl geçmiş.O sensiz yapamaz artık..Birşey de dememiş zaten.Muhakak onunda içinden çıkamadığı açıklayamadığı bir neden vardır.Sizi seviyor..Bence bekelyin sabredin biraz ..Güzel haberlerinizi alacağız:))

ah canım ne kadar iyi niyetlisin ve güzel düşünüyrosun....inşallah güzel haberlerim olur ama onunla ilgili olacağını pek sanmıyorum. çok geç artık malesef,birkaç ay geçti üstünden ve benim açımdan herşey yıkıldı. tamiri imkansız artık...yine de çok teşekkür ederim :)))

canım üzülme nolur.ilk mesajını okudum sadece, arada yazılanları okuyamadım. Herşeyin hayırlısı olsun.
O kafasına koyduysa ve artık bittiyse bikaç ay sonra duyacaksın zaten neden böyle davrandığını.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. Hiç sıkma bol bol dua et belkide hayırlısı buydu..

çok teşekkür ederim canım...

o birkaç ay geçti artık ve ben çok bekledim bir açıklama için . aslında tam olarak bir açıklama değil sadece bir özür ve veda konuşması. ama yapamadı malesef. vardır elbet kendince bir nedeni kızmıyorum...yolu açık olsun. sevdim seviyorum ama artık bende kabullendim ve bıraktım onu...
tek dayanağım dualar oldu zaten ve Allah a şükürler olsun daha iyiyim....

Allah tan gelen herşeye hamd olsun, mavlam neylerse güzel eyler,artık nedenler yok hayatımda :))

adriana ben de ilk zamanlarda korkunç rüyalar görüyordum.. öyle etkileniyordum ki anlıyorum seni.. ama zeynebin dediği gibi üzerine git.. uyanıkken otur ve sadece düşün.. arındır kendini.. inan bana ihanet ettiğini bile öğrendikten sonra rüyamda hiç ama hiç görmedim ! çok güzel rengarenk rüyalar görüyorum hatta.. ama bunun için çabala.. otur aç güzel bi müzik ve yaşananları düşün.. sonra tebessümle ardında bırak.. zor değil inan yaparsın..

:13: :13: :13:

nedir bu kendini bilmez bi sürü erkek görünümlü, erkeğm diye geçinen insanlardan biz kadınların çektiği :14: benim ilişkimde şuan sorun yok ciddi bi beraberliğm var 1 seneyi atlattık,herşey yolunda şimdilik.Sizinkilere göre tabiiki daha çook erken 8-9 senelerden bahsediyosunuz, ama gerçekten yazdıklarınızdan yola çıkarak sonsuz güvendiğim sevgilime de gene de bi açık kapı bırakmam gerektiğini öğretiyosunuz... :34: yarın kimin ne olacağı gerçekten hiç belli olmuyor zamanında ben de çok acı çektm ama gerçekten unutuluyor hem de öyle bir unutuluyorki şuan sokakta önümden geçse yüzüne bakmayacağım hale geliyor.. hele bi de zaten sana çektirdkleri acıdan dolayı bi soğuma,nefret hali de geldimi iyice sıyrıyılıyosun... tabii hiçbirinize nefret edin falan demiyorum ama zamanla zaten o unutma devresinde soğuma durumu da geliyor bu sefer o dönse siz istemiceksiniz o duruma geliyosunuz :31: sizi haketmeyeni, siz hiç istemeyin siz değil onlar kaybeder sonuçta. Sonra giderler kendilerine zerre değer vermeyen kadınlar kıymetli olur bide. Neyse ben daha fazla yazmıym en iyisi sinirleniyorum gitgide :52: :52:

Konuyu actigin gün okumusdum, nedir durum barismadiniz ... ama hicmi görüsmediniz konusmadiniz haber almadiniz bu ara ?
Birden kopma sebebini ögrenmedinizmi ?

nedir bu kendini bilmez bi sürü erkek görünümlü, erkeğm diye geçinen insanlardan biz kadınların çektiği :14: benim ilişkimde şuan sorun yok ciddi bi beraberliğm var 1 seneyi atlattık,herşey yolunda şimdilik.Sizinkilere göre tabiiki daha çook erken 8-9 senelerden bahsediyosunuz, ama gerçekten yazdıklarınızdan yola çıkarak sonsuz güvendiğim sevgilime de gene de bi açık kapı bırakmam gerektiğini öğretiyosunuz... :34: yarın kimin ne olacağı gerçekten hiç belli olmuyor zamanında ben de çok acı çektm ama gerçekten unutuluyor hem de öyle bir unutuluyorki şuan sokakta önümden geçse yüzüne bakmayacağım hale geliyor.. hele bi de zaten sana çektirdkleri acıdan dolayı bi soğuma,nefret hali de geldimi iyice sıyrıyılıyosun... tabii hiçbirinize nefret edin falan demiyorum ama zamanla zaten o unutma devresinde soğuma durumu da geliyor bu sefer o dönse siz istemiceksiniz o duruma geliyosunuz :31: sizi haketmeyeni, siz hiç istemeyin siz değil onlar kaybeder sonuçta. Sonra giderler kendilerine zerre değer vermeyen kadınlar kıymetli olur bide. Neyse ben daha fazla yazmıym en iyisi sinirleniyorum gitgide :52: :52:

canım sanırım senin de canın çok yanmış ondan bu tavrın... nefret de etme,sen kalbini iyi tut boşver ....onların da bizim de yolumuz açık olsun...

benim son noktaya kadar bir kırgınlığım olmadı ama işte hiç olmayacak şekilde bitti...

tek kırgınlığım bu benim. değilse ayrılmamız falan değil. insanlar kaç yıl evli kalıp ayrılabiliyor,dünya hali bu...herşeye hazırlıklı olmak lazım. ama bu cidden çok ani oldu ve ben ayrıldığımızı bile anlayamadan kalakaldım...

şu an ise ne istiyorum gelmesini ne de yeniden başlamak istiyorum.sevme özlemek ayrı ama ben o eskiyi özlüyorum ve seviyorum. düşününce sanki o günler,o hazırlıklar,o yaşananlar çok eski günlerden anılar gibi. sanırım beyin bizi üzen hatıraları silmeye çalışıyor. o kadar flu ki herşey.... ama bazen de netleşince çok acı veriyor.....

sadece ayrılık ve o dönemdeki 15 günü nerderyse çok az hatırlıyorum.çünkü o zamanlar zaten akıl yerinde olmuyor.dolayısıyla pek hatrılayamıyorsunuz....

ne diyelim elimizde olmayan bi durum için ne yapabilriz? hayırlısı olsun....

sana da ilişkinde çokkkk mutluluk diliyorum huzur diliyorum...ama herşeyden öncesini hayırlısını diliyorum....

çok teşekkür ederim....

Konuyu actigin gün okumusdum, nedir durum barismadiniz ... ama hicmi görüsmediniz konusmadiniz haber almadiniz bu ara ?
Birden kopma sebebini ögrenmedinizmi ?

sizler bile bekliyosunuz değil mi.... ben de bekledim hem de çok...

ama hiç görüşmedik..... ne bir açıklama ne bir özür ne de bir görüşme...olmadı...nasıl olsun ki? ne diyecek?

o aramasa da açıklamasa da ben anladım zaten ve özgür bıraktım onu...

o özür dilemese de ben zaten affettim onu....

o helalleşmese de ben hakkımı helal ettim ona.....inşallah o da etmiştir....

çok tşk ederim canım takip edip ilgilendiğin için.....

Son düzenleme:
canım ben de çok teşekkür ediyorum, senin için de bundan sonra hayırlısı neyse o olsun. Zaman gerçekten zaman herşeyin ilacı daha da iyiye gidecek herşey buna hiç şüphem yok senin de olmasın :34:

Son düzenleme:

öncelikle Allah bozmasın , söylediklerine harfiyen katılıyorum

ustura kemal'i izlerken duydum bu türküyü,çok içlendim yazmak istedim.....

Mundar diye karakışa atmışlar
Kışla gitmiş yazla gelmiş ayrılık
Taş etmişler ummanlara batmışlar
Gebermemiş hazla gelmiş ayrılık
Cümle alem kaşlarını çatmışlar
Aldırmamış nazla gelmiş ayrılık
Ağulamış üstüne bal katmışlar
Sessiz gitmiş sözle gelmiş ayrılık
Üzerine para sayıp satmışlar
Dulla gitmiş kızla gelmiş ayrılık
Kaderdeymiş, istemeden tatmışlar
Gittiğinden hızla gelmiş ayrılık
Ölüm ile ayrılığı tartmışlar
Elli dirhem fazla gelmiş ayrılık

Son düzenleme:
elifzeynep canım nasıl böyle olmayı becerebiliyosun?ben onca zman geçmesine rağmen bana yaşattıklarını düşününce kötü oluyorum onun mutlu olmasını dileyemiyorum.çok şükür allah korkusu olan birisiyim ama dilim söylese de yüreğim öyle diyemiyor..haa beddua etm,yorum etmem de allah biliyo kimin ne yaşadığını ama ne bileyim sen çok olgunsun naifsin ne mutlu sana..

elifzeynep canım nasıl böyle olmayı becerebiliyosun?ben onca zman geçmesine rağmen bana yaşattıklarını düşününce kötü oluyorum onun mutlu olmasını dileyemiyorum.çok şükür allah korkusu olan birisiyim ama dilim söylese de yüreğim öyle diyemiyor..haa beddua etm,yorum etmem de allah biliyo kimin ne yaşadığını ama ne bileyim sen çok olgunsun naifsin ne mutlu sana..

estağfurullah canım,ne o kadar olgun ne de naifim...böyle mi hissediliyor onu bile bilmiyorum.sadece sessizce ve olabildiğince sabrederek matemimi yaşamak benimkisi sanırım. bunlar senin güzel sözlerin teşekkür ederim....:17:

ben ilk günden buyana hiç kızamadım. sevgimden mi diye sordum kendime....
sadece bundan değilmiş. evet ayrıldık ve hiç beklemediğim şekilde tek taraflı bitti,o bitirdi ama yine de onca yıl bunun dışında ciddi bi hatasını görmediğim,sevgisini, saygısını, ilgisini fazlaca yaşadığım için sanırım. yani bu benden değil aslında ondan kaynaklanan duygular.
sadece bir kere dedim ki o da benim şu an yaşadığım çaresizliği yaşasın. sonra hemen geri aldım sanki kalbimi mengene ile sıktılar.diyemedim yani dilim varmadı.

senin nasıl bitti bilmiyorum. belki de sen bitirmişsindir ama o ilişki dönemince sana çok çektirmiştir.bundan dolayı olabilir bu hissettiklerin....

ama şu var,ne olur bana kızma, edebiyat falan yapmıyorum ama bana daha önce deseler inanmazdım bu duruma.gerçekten sevince onun mutlu olmasını istiyorsun.bensiz olsa bile olsun. çünkü ben onu sadece benleyken ya da benimle olsun diye sevmedim. sevdim işte sadece....

sevgiyle kal canım....:34:

Son düzenleme:
Back
X