- Konu Sahibi elifzeynep2012
tamam simdi daha iyi anladimgittigi yere kadar sevicem ama bittigini de kabullenicem. kalbimle inatlasmicam yani. inatlasinca zaten hep o kazaniyo
sadece beynimle kalbime hukmetmeye calisicam evet onu seviyorum ama bitti boyle olmasi gerekiyormus dicem
her gun biseyler ogretiyosunuz resmen ya. Bu yasadiklarim ins beni olgunlastirir. cok asilesiyorum karsilik bulamayinca o beni uzunce hep hircinlasiyorum. bu sefer farkli olsun:13:
Sana bunları fısıldayan, seni hırçınlaştıran içindeki sevgi değil, egon.. bunu bil canım.. ego bencildir, hep ben der.. ama özündeki gerçek sevgi saftır aslında.. bu hayatta mutlu olmanın tek yolu egonu yenmekten geçer bunu unutmaa.. dini açıdan ele alırsak ego dediğimiz şey nefistir.. nefsimizi yenmemiz gerektiği söylenir bize hep.. nedir nefis ? kendini dünyanın merkezine koyup başına gelenlerle didişip durmak ve ısrarla hayatına müdahele etmektir.. bırak kendini kaderinin kollarına.. huzuru bulacaksın.. aşk bu değil.. aşk salt sevgidir.. ne hırs vardır içinde ne bencillik ne asilik.. sana şu aşamada hayatındaki bütün olumsuzlukları kabul etmeni ve alıp bağrına basmanı önerebilirim.. bunda bi hayır vardır.. benim göremediğim bi hayır demeni önerebilirim.. ısrarla hayatını şekillendirmeye çalişmaktan vazgeç.. bırak aksın bildiği gibi hayat.. bazen el ense yapip hayatının akışını izlemek gerekiyor.. bu demek değildir hiçbişeye el sürme de kaderine terket.. mutlaka müdahale edeceğin yerler olacak.. ama şu an şu dönemde sadece izle hayatını.. şekillensin kendiliğinden.. boş da durma bu arada.. bu ayrılıktan mutlaka çıkarman gereken bi ders var.. bir de sana kendini ne iyi hissettiriyorsa onları yap.. kendin için yaşa bu aralar.. kendini şımart.. ben ne yapiyorum mesela ? nargilemi yakip türk filmi açiyorum ohh miss, hayat bana güzel.. dışarı çıkıyorum, sevdiğim insanlarla uzun uzun sohbet ediyorum, onları dinliyorum, hikayelerini anlatıyorlar bana.. hayallerini paylaşiyorum.. küçük şeylerden ve ince detaylardan keyif al.. mesela kahve içiyorsun değil mi ? o an sadece kahve iç, kahvenin dilinde bıraktiği tada hayranlık duy.. mutluluğu çoook yanlış yerde arıyoruz.. bencilleşiyoruz, egomuza çok kanıyoruz.. mutluluk detaylarda gizli.. mutluluk kendi algımızda, kendi derinliğimizde gizli..