- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
estağfurullah canım,ne o kadar olgun ne de naifim...böyle mi hissediliyor onu bile bilmiyorum.sadece sessizce ve olabildiğince sabrederek matemimi yaşamak benimkisi sanırım. bunlar senin güzel sözlerin teşekkür ederim....
ben ilk günden buyana hiç kızamadım. sevgimden mi diye sordum kendime....
sadece bundan değilmiş. evet ayrıldık ve hiç beklemediğim şekilde tek taraflı bitti,o bitirdi ama yine de onca yıl bunun dışında ciddi bi hatasını görmediğim,sevgisini, saygısını, ilgisini fazlaca yaşadığım için sanırım. yani bu benden değil aslında ondan kaynaklanan duygular.
sadece bir kere dedim ki o da benim şu an yaşadığım çaresizliği yaşasın. sonra hemen geri aldım sanki kalbimi mengene ile sıktılar.diyemedim yani dilim varmadı.
senin nasıl bitti bilmiyorum. belki de sen bitirmişsindir ama o ilişki dönemince sana çok çektirmiştir.bundan dolayı olabilir bu hissettiklerin....
ama şu var,ne olur bana kızma, edebiyat falan yapmıyorum ama bana daha önce deseler inanmazdım bu duruma.gerçekten sevince onun mutlu olmasını istiyorsun.bensiz olsa bile olsun. çünkü ben onu sadece benleyken ya da benimle olsun diye sevmedim. sevdim işte sadece....
sevgiyle kal canım....![]()
canım yaa, sen ne iyi niyetli birisin böyle... gerçekten takdir edilesi olgunluktasın bravo..:81: Sana böylesine acı çektiren birine bile sevdim mutlu olsun yeter ki diyebiliyosun... yani ne bileyim ben olsam ne hali varsa görsün,gün yüzü göremesin inşallah falan neler neler derim arkasından

Son düzenleme: