90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

evt canım uzun dönem ama şuan usta birliğinde ardahanda bide çaycı yapmışlar kamutanların binasında fırsat bulamıyo aramaya 2.5ay oldu gideli

evt canım uzun dönem ama şuan usta birliğinde ardahanda bide çaycı yapmışlar kamutanların binasında fırsat bulamıyo aramaya 2.5ay oldu gideli

90/3 mu gıtı oda benım askerımde hakkarıde zaman cabuk gecıyo canım bır an once gelıcekler ınsallah uzulme bebgın var yanında en zından kocandan bı parca

evt canım 90/3gitti oğlum var ama inan daha zor her gördüğüne her kapı çaldığında baba diyo benim babama eşim gittikten sonra baba demeye başladı eşimin yokluğunu dedesiyle tatmin etmeye çalışıyo galiba ben evimde kalıyorum annemlerde çok yakın hergün baba diye ağlıyo götürüyorum babamın yanına biraz onunla vakit geçiriyo ondan sonra uyuyo akşam buda beni üzüyo resmini elinden düşürmüyo sürekli öpüyo(

sy canım kıyamam cook kotu oldum yaa ınsallah gecıcek canım bu gunler uzulme olur muu msn adresın varsa bana ozelden gonder konusuruz hanı ordada eger ıstersen tabı

geçicek inş. canım ama işte insan üzülmeden yapamıyo tabi cnm göndereyim ama pc başına fazla kalamıyorum malum oğlum çok yaramaz fırsat kalmıyo:)

geçicek inş. canım ama işte insan üzülmeden yapamıyo tabi cnm göndereyim ama pc başına fazla kalamıyorum malum oğlum çok yaramaz fırsat kalmıyo:)

canım ben cıkıyorum yıne gorusuruz uzme kendını kocanı ozledıkce oglusuna sarıl alalhım sag salım donsunlerde bu gunler gecıcek optumm

tmm canım bende çıkıyorum zaten ehliyete yazıldım:))
derslere gidiyorum akşamları geç kalmayım:)

kızlarrr 1:30 da direksiyon sınavım var ölüom heyecandaan
bana şans dileğinnn heyecan yaparsam elim ayağıma doşaır bnm yaaa bildiğimi de unuturummm

kızlarr sabah aşkım bana şans dilemek için aradı yaaaaaaa
öle mutlu oldum ki anlatamam çok sevindimmmmm :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…