- 17 Nisan 2009
- 786
- 6
- 316
- 36
- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.221
evt canım uzun dönem ama şuan usta birliğinde ardahanda bide çaycı yapmışlar kamutanların binasında fırsat bulamıyo aramaya 2.5ay oldu gideli
evt canım 90/3gitti oğlum var ama inan daha zor her gördüğüne her kapı çaldığında baba diyo benim babama eşim gittikten sonra baba demeye başladı eşimin yokluğunu dedesiyle tatmin etmeye çalışıyo galiba ben evimde kalıyorum annemlerde çok yakın hergün baba diye ağlıyo götürüyorum babamın yanına biraz onunla vakit geçiriyo ondan sonra uyuyo akşam buda beni üzüyo resmini elinden düşürmüyo sürekli öpüyo(
geçicek inş. canım ama işte insan üzülmeden yapamıyo tabi cnm göndereyim ama pc başına fazla kalamıyorum malum oğlum çok yaramaz fırsat kalmıyo:)
geçicek inş. canım ama işte insan üzülmeden yapamıyo tabi cnm göndereyim ama pc başına fazla kalamıyorum malum oğlum çok yaramaz fırsat kalmıyo:)
kızlarrr 1:30 da direksiyon sınavım var ölüom heyecandaan
bana şans dileğinnn heyecan yaparsam elim ayağıma doşaır bnm yaaa bildiğimi de unuturummm
ayyy sağol cnmmm ne bilim yaparım aslında biliorum da heyecan yaparım dieee birazz sıkıntılanıorum işteebaşarılar canım derin derin nefes al yapamam diyede sakın düşünmebol şanslar kuzum
ayyy sağol cnmmm ne bilim yaparım aslında biliorum da heyecan yaparım dieee birazz sıkıntılanıorum iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?