90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

aa ne güzel sevindim adına.bende alıcam ehliyet ama cok paniğim ben tırsıorum..arabadan korkuyorum normaldede..soför ben değilken boyle ucurumlu yollr ve su kenarlarından gecerken bi ürküyorum..askım almamı istemiyor

korkmaaa kızzz insanın ayakları yerden kesilioooo süper bişiy araba kullanmakkk ben bayılıorummm vallaaa ama işteee sınav olduğu için heyecan yaparım die korkuorum sadeceee yoksaa çok güsel bişiy araba kullanmak

inşallahhhh canım inşallahhhhh böle şeylerde ben gereğinden fazla geriliorum nedenseee

bende öyleyim canım ayy yapamazsam ayy edemezsem bende senin gibiyim panik atak var bende.bakalm askmm gelsin askerden ögretcek bana araba kullanmayı inşallah cok süper kullanıyo arabayı oyuncak gibi ceviriyo direksiyonu bi görsen
,gerci azıcık tedirgin direksiyona oturursam feci seyler olmasından korkuyo

benimkide istemiyo pek canım.diyorumki uzun yolculuklarda yorulunca ben alırım arabayı diyorum olmaaaz diyo ölür kalırız falan diyip kızdırıyo beni ama ögretcek canım bakalım ama düz bi arazide ögrenmem lazım yoksa bende kendimden korkuyorum acıkcası

birazdan aşkım msn gelecek çarşımız varrr
süslendim püslendimmmm aşkımı bekiyorum
çok mutluyum yaaaaa çokkkkk

bizim hiç çarşımız yok..onu hiç göremiycem..
bugün benim doğum günüm kızlar aşkım koca bi demet gül yaptırıp eve yollamış..nasıl mutluyum şuan anlatamam..bir yandan da çok duygusalım..

ayyy kıyamam seniii kiii mehtaptaa demi cnm şuan izin yapıo ne güsell

angeelllll gıdıyor haftaya pazar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,

ayyy cnm kıyamam ama gitsin kiii bi an önceee gelsinnn ama deme gitmeden şafaklar düşmezzzz bak bnm şafakkk 163 bu gece inşallahh geçio cnmm
sen kısa dönem beklicen demiii cekhum

yok canım ne mehtabı..nerdeeee...arkadaşı aracılığıyla gönderdi çiçeği..

olsunn cnm düşünmesiii yeter amaaa :87:

evet canım kısa donem...
aslında burada bunu soylemek ayıp bılıyorum..sızınle bır degıl..
ama ıste ıkısıde hasret netıcede dı mı

aynı anda gelıcek o zaman senınkıyle benımkııııııı
aaaayyy kız beraber yasayacagız o heycanı senınleeee :)
kız bı bakıyorsun nısan dugun de aynı anda mı oluyor mu senınle :)))))
var mı bır tarıh konustugunuz?

evet canım kısa donem...
aslında burada bunu soylemek ayıp bılıyorum..sızınle bır degıl..
ama ıste ıkısıde hasret netıcede dı mı

tabi kiii cnmmm bizim kiii biraz daha uzun o kadar özlemseee senn ki de özlem tabiii

cnm çifteee bayram olcak ikimizeee
biz haziran gibi nişan düşünüyoruz sonra daa düğün tarihi alcaz sizin nasıll

tabi kiii cnmmm bizim kiii biraz daha uzun o kadar özlemseee senn ki de özlem tabiii

cnm çifteee bayram olcak ikimizeee
biz haziran gibi nişan düşünüyoruz sonra daa düğün tarihi alcaz sizin nasıll

bız oyle cok net bı tarıh konusmadık ama benım dusuncem :) agustos bası nisan sene sonu ya da 2012 bası gıbı de dugun nısan ve dugun arasını cok uzun tutmama konusunda hemfıkırız tarıhler onun iş durumuna gore olacak ıste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…