- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.241
inşallahhhh canım inşallahhhhh böle şeylerde ben gereğinden fazla geriliorum nedenseeesimdi öyle düşünüyosun ama direksiyonun basına gecince düzelirsin canım bence.hiiiç kendine sıkıntı yapma sen tatlım
korkmaaa kızzz insanın ayakları yerden kesilioooo süper bişiy araba kullanmakkk ben bayılıorummm vallaaa ama işteee sınav olduğu için heyecan yaparım die korkuorum sadeceee yoksaa çok güsel bişiy araba kullanmakaa ne güzel sevindim adına.bende alıcam ehliyet ama cok paniğim ben tırsıorum..arabadan korkuyorum normaldede..soför ben değilken boyle ucurumlu yollr ve su kenarlarından gecerken bi ürküyorum..askım almamı istemiyor
inşallahhhh canım inşallahhhhh böle şeylerde ben gereğinden fazla geriliorum nedenseee
aa ne güzel sevindim adına.bende alıcam ehliyet ama cok paniğim ben tırsıorum..arabadan korkuyorum normaldede..soför ben değilken boyle ucurumlu yollr ve su kenarlarından gecerken bi ürküyorum..askım almamı istemiyor
daha 400 lerdeyz
en kısa zamnda kavuşurz inş.
bizim hiç çarşımız yok..onu hiç göremiycem..
bugün benim doğum günüm kızlar aşkım koca bi demet gül yaptırıp eve yollamış..nasıl mutluyum şuan anlatamam..bir yandan da çok duygusalım..
ayyy kıyamam seniii kiii mehtaptaa demi cnm şuan izin yapıo ne güsell
,angeelllll gıdıyor haftaya pazar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok canım ne mehtabı..nerdeeee...arkadaşı aracılığıyla gönderdi çiçeği..
evet canım kısa donem...
aslında burada bunu soylemek ayıp bılıyorum..sızınle bır degıl..
ama ıste ıkısıde hasret netıcede dı mı
aynı anda gelıcek o zaman senınkıyle benımkııııııı
aaaayyy kız beraber yasayacagız o heycanı senınleeee :)
kız bı bakıyorsun nısan dugun de aynı anda mı oluyor mu senınle :)))))
var mı bır tarıh konustugunuz?
tabi kiii cnmmm bizim kiii biraz daha uzun o kadar özlemseee senn ki de özlem tabiii
cnm çifteee bayram olcak ikimizeee
biz haziran gibi nişan düşünüyoruz sonra daa düğün tarihi alcaz sizin nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?