- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.361
teşekkür ederm cnmmmm2. çok süper canım..diğerleri küçük olduğu için anlayamadım..
terto daha karar vermedim sadece alternatif bunlarrrrrrrr3.yü beğendim ben tertom :78:
ayyy cnm dün aklım hep sende idiii yaaa çok sevindimmm doğu deil en azından rahat eder inşallahhhangel'ım gozde'm :)))))
çanakkale merkez il jandarma komutanlıgı cıktı benımkıne
terto daha karar vermedim sadece alternatif bunlarrrrrrrr
angel'ım gozde'm :)))))
çanakkale merkez il jandarma komutanlıgı cıktı benımkıne
sevgiylen böğrümüze basarız gel kuzuum hepimiz asker yarenleriyiiizartık bndee bi asker sevgiliyimm bendee şafakk sayıyorumm banada yer varmı aranızdaa :)
TAbikiii cnmmm h.g aramızaaaaaaaartık bndee bi asker sevgiliyimm bendee şafakk sayıyorumm banada yer varmı aranızdaa :)
sevgiylen böğrümüze basarız gel kuzuum hepimiz asker yarenleriyiiiz
bizim topikimiz sevgiylen büyüyoooo
sevdin miii cnmm kıyamam hep gel o zaman biz genelde bıralardayızzzzzanaammm tşkkürr ederimmmm :):) ne güzell topicmişş yahh :):)
sevdin miii cnmm kıyamam hep gel o zaman biz genelde bıralardayızzzzz
ayyy cnm dün aklım hep sende idiii yaaa çok sevindimmm doğu deil en azından rahat eder inşallahhh
Tamamm terttoo:82:
Hayırlı olsun arkadaşım
çekhum güzel haberii verip uçmuşşşş
ayyy alemsinn cnmmm yaaa ama bu şarkıyı aşkım gittiğinden beri pek bi sever oldummO ZAMAN HOS GELDİİN
OOOOooo şimdi eskeeerrr
canı neler isteeeer
uykuda mevlaaaam
beni ona gösteeeeer
oyna bakalım bacakların yamuk mu görelim topikimize kaynaş sonra
hadi kızlar kopalımm :81:
ayy sevmemm mii artık cıkmamm bende burdann
ne güsel cnmmmmmamin canım insallah :))))) soguk olur dıyorlarda aman dedım artık kudurma guzel yer e cıktın sogukta oluversın yanı tatıl e gıtmıyosun ya dedım yanı :))))))
bır de lıseden sınıf arkdası da aynı yere cıkmıs :) ıkı arkdas takılırlar artık orada :)
ohhh ne güsel cnm çok sevindim senn adınaaa çabucak biter ibşallah bak beraber teskere alcaz bnm de 5 ayım kaldı
sagol canım benım..
Allah hepsını korusun..sag salım donsunler ınsallah...
ay kaynanama gıdecem de mercimek koftesı yaptım
onlardan cıkmıyorum kac gundur
sımdı yıne banyo yapıp kacıyorum :) son gunler ya yazık hep cagırıyorlar sagolsunlar :)
optum canım cok..artık pazar dan ıtıbaren sık sık gorusuruz :)))))
muckssssssssssssssssssss
kızlarrr aranızda evturkcell hakkında bilgisi olan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?