- Konu Sahibi angelgozde
-
- #2.401
kaç topikten yazdım ben sana,ama duymuyosun beni:26:
şafak 455ten başlar zaten..
evet culya hesaplasın şafağını senin canım..
cnmmm silüsün kaç ben senn şafağını hesaplıcam
bilmiorumki cnm hesaplarsa sevinirim 1 aralıkta teslim oldu. bnm asker 460dan baslıo diodu bilmemki ole deilmi ilgin için ayrıca tesekkür ederim cvp verdigimi sanıorum ama gormedim heralde cnm k.bakma
silüsünü 24 kasımda aldı cnm bende sans yokki ztn ondandır ilgin için çook tesekkür ederim bu arada:)
kağıttta 24 kasım mı yazıoo çok fark var arada ama cnmm
tam olarak bilmiorum ama 24 kasımda silüs kagıdını aldı 1 kasımda teslim oldu aradıgında iyice sorarım evlerimiz uzak malesef birbucuk saat falan o yüzden kagıdı ben hiç gormedim buyüzdende ne demek istedini pek anlayamıorum cnm
aşkına silüsünü sor hesaplayalım cnm
bilmiorumki cnm hesaplarsa sevinirim 1 aralıkta teslim oldu. bnm asker 460dan baslıo diodu bilmemki ole deilmi ilgin için ayrıca tesekkür ederim cvp verdigimi sanıorum ama gormedim heralde cnm k.bakma
tamam cnm aksama arar o ztn sorarım ondada pek hafıza yoktur ama bakalım belki hatırlar neyse saol cnm ee senin nasıl gidiyor nasılsın bu arada.
safak: 458 bilecik gölpazarı
benım erkek arkdasımdaa aynı yerde yapıyooooooo :):) bilecik gölpazarı :)
kizlarrr merhaba herkese benim sözlümde askerde ben almanyadayim ve dogumgününe cok az kaldi ocak ayinda dogumgünü var,kargoyla birseyler göndermek istiyorum sizce ne yapsam hepinizin fikirlerine ihtiyacim var yardimlarinizi ve fikirlerinizi benden esirgemeyin herkesin fikirlerini bekliyorumm...
nerde asker cnmmmm
isparta-egirdir dag komando okulunda canim ...
cnm yaaa allah kavuştursunn bu soğukta en makbule geçecek şeyler polan kazak gibii kalın şeyler cnm soğukda eğitim yapıolar çünkü eğitimden sora sıcak sıcak giyer cnmmsonra iç çamaşırıı ve ağer yanınaaaa deodarant fln almaıysa deodarant traş losyonu fln da alabilirsinnnn
canim polar kazak filan cok seviyor zaten pek fazla götürmemisti bu sogukta carsiya cikarmaz komutan diyeee en iyisi dedigin gibi öyle yapayim cünkü deodorantini filan herseyi götürmüstü canim yine aklina baska fikir gelirse onlarida paylasirsin benle sevinirim canim saol fikrin icin canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?