90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

SAFAK 398 KIZLAR BAYRAMDA ASKERIM BENIM YANIMDAydı 3 gunlugune gıdıp evcı ıznı aldık :)))) hihoyyyt:asigim::teytey:

SAFAK 398 KIZLAR BAYRAMDA ASKERIM BENIM YANIMDAydı 3 gunlugune gıdıp evcı ıznı aldık :)))) hihoyyyt:asigim::teytey:
ne güzel canim ya , bende kameradan gördüüüm askerimi :asigim:
canim senin sülüs tarihi tam kac ? bana baya yakinsin

sevindim senin adına cnm darısı bizim başımıza 400 leri 300 leri görürüz bizde inşallah :Saruboceq:
bi ba$layinca hemen geciyo canim guclubacismile günler gecicek diye dü$ünürsen gecer
benim ma$allah 70 gün bitti ne ara gecti gitti haberim olmadi :teytey:

kız laydm bnm de 216 gün geçmiişş hey gidi ağladığım dayanamadığım ayakta durmaya güçlük çektiğim o günlerrrr boshayallersmile

kız laydm bnm de 216 gün geçmiişş hey gidi ağladığım dayanamadığım ayakta durmaya güçlük çektiğim o günlerrrr boshayallersmile

ma$allah canim ya , geciyo elbet geciyo boshayallersmile
bende sabrin s 'si yokken , bu askerlik basladi baslayali sabirla beklemesini ögrendim
günlerce haftalarca haber alamadan , en son 2 ay mi ne olcak konusali , sesini duymadan
ahhhh ah :asigim:

maşallah bitanem beni hiç habersiz bırakmıo her gün arıo hemen hemen inş sizde sık sık konuşursunuz cnm opuyorumnanaktan

bi ba$layinca hemen geciyo canim guclubacismile günler gecicek diye dü$ünürsen gecer
benim ma$allah 70 gün bitti ne ara gecti gitti haberim olmadi :teytey:
[/QUOTE]

öyle yapmaya çalıyorum cnm bende biran önce gitsin gelsin önümüzde ki engeller kalksın diyorum bakalım hakkımızda hayırlısı...

slm kızlar benim aşkımda yarın akşam gidio çok kötüyüm ben yaa onsuz napıcam benn
samsun merkeze gidecekmafoldumben

slm kızlar benim aşkımda yarın akşam gidio çok kötüyüm ben yaa onsuz napıcam benn
samsun merkeze gidecekmafoldumben

:teselli:seni de Allah kavuştursun canımm..
son ayrılık olsun sizin için inşallahhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…