- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi angelgozde
-
SAFAK 398 KIZLAR BAYRAMDA ASKERIM BENIM YANIMDAydı 3 gunlugune gıdıp evcı ıznı aldık :)))) hihoyyyt:asigim::teytey:
sevindim senin adına cnm darısı bizim başımıza 400 leri 300 leri görürüz bizde inşallah :Saruboceq:
ne güzel canim ya , bende kameradan gördüüüm askerimi :asigim:SAFAK 398 KIZLAR BAYRAMDA ASKERIM BENIM YANIMDAydı 3 gunlugune gıdıp evcı ıznı aldık :)))) hihoyyyt:asigim::teytey:
bi ba$layinca hemen geciyo canim guclubacismile günler gecicek diye dü$ünürsen gecersevindim senin adına cnm darısı bizim başımıza 400 leri 300 leri görürüz bizde inşallah :Saruboceq:
ne güzel canim ya , bende kameradan gördüüüm askerimi :asigim:
canim senin sülüs tarihi tam kac ? bana baya yakinsin
bi ba$layinca hemen geciyo canim guclubacismile günler gecicek diye dü$ünürsen gecer
benim ma$allah70 gün bitti ne ara gecti gitti haberim olmadi :teytey:
kız laydm bnm de 216 gün geçmiişş hey gidi ağladığım dayanamadığım ayakta durmaya güçlük çektiğim o günlerrrr boshayallersmile
ma$allah canim ya , geciyo elbet geciyo boshayallersmile
bende sabrin s 'si yokken , bu askerlik basladi baslayali sabirla beklemesini ögrendim
günlerce haftalarca haber alamadan , en son 2 ay mi ne olcak konusali , sesini duymadan
ahhhh ah :asigim:
maşallah bitanem beni hiç habersiz bırakmıo her gün arıo hemen hemen inş sizde sık sık konuşursunuz cnm opuyorumnanaktan
SAFAK 398 KIZLAR BAYRAMDA ASKERIM BENIM YANIMDAydı 3 gunlugune gıdıp evcı ıznı aldık :)))) hihoyyyt:asigim::teytey:
cnm senn şafak kaç yolladın mı askeriniiiiii bilmiyorumkismile
bu akşam gidiyo cnm senağlama
:teselli:Allah kavuştursun arkadaşım:Saruboceq:
su gibi akıp geçsin zaman inşallahhh herbiriniz için:Saruboceq:
slm kızlar benim aşkımda yarın akşam gidio çok kötüyüm ben yaa onsuz napıcam benn
samsun merkeze gidecekmafoldumben
slm kızlar benim aşkımda yarın akşam gidio çok kötüyüm ben yaa onsuz napıcam benn
samsun merkeze gidecekmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?