90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

KIZLAR SIZE BISI PAYLASCAM 1 EKIM BIZIM TANISMA YIL DONUMUZ BEN KIRMIZI KADIFE KALPLI BIR KUTUYA ICINDE OZEL SPECİAL CIKOLATA RENKLI DRAJE KALPLI DRAJE FALAN KOYDURDUM ICINE KALPLI KAGITLARA BISILR YAZIP KOYDUM BUNU PTT YOLU ILE YOLLASAM SIZCE ELINE ULASIRMI BI FIKRI OLAN VARMI TESEKKURLERopuyorumnanaktan

allah kavustursun ılk onceler cok zor gelsede alısacaksın zamanla zaman herseyın ılacı bnden tavsıye yanlız kalma ask ve acı sarkılar dınleme bır sure fotaraf bakma lmaz:

merhaba herkeze... dünakşam yolcu ettik aşkımı bgn teslim olucak acemi antalya hayırlısıyla usta birliğide rahat bi yer olur inşallah

ay ne güzel tatlım bizde evci izni yasak alamıyoruz alsaydı iyi olurdu

bizde de yasak evci izni..haftasonu ailesinden biri giderse 2 gün çarşı alabilioruz..Buna da şükür..

yeni asker yollayan arkadaşlarım Allah kavuştursun ilk günler çoook güçlü olmalısınız..

Allah hepimizi sevdiceklerimize sağsalim hayırlısıyla kavuştursun :Saruboceq:

aminn... çok güçlü olmak gerçekten çok güçmüş...

gitti kızlar aşkımı şimdi otobüse bindirip geldim hala kendimde değilim inanamıyorum gittiğine yarın teslim olacak Allahım günler çabuk geçsin:Saruboceq:

ya arkadaşlar benim aşkm dün teslim oldu şimdi bizim şafağımız dünden itibaren mi azalmaya başlıyo yoksa teslim olma tarihi olan 13 ünden itibaren mi??

allah kavuştursun cnm

tşk tatlımopuyorumnanaktan

:teselli:allah kavuştursun cnm hepimizi üzülme dua et

etmezmiyim canım ediyorum bütün askerlerimize ve yolunu bekleyen eşlerine sevgililerine ama ben evliyim 1tane çocuğumuz var akşam oğlum resmini almış öpüyo içim gitti öyle görünce sabah üstünü giydiricektim geldi formasını giymek istedi olmaz dedim babammmm diye bağırdı babası geçen hafta almıştı bende giydirdim daha çok küçük ama herşeyi anlıyo zaten oğlum olmasaydı günler geçmek bilmezdi heralde:2:

cnm benim rabbim sabır wersin hepimize allah bağışlasın oğlunu da alışmak zorundayız yapabilecek bişeyimiz yok :1no2: sabretmek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…