90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

safagımız 359 ooooooof offffffffffffffffffffffffffff askımı cooooooooooooooooook ozledim beeeen

204 boshayallersmile izinleri düştüm ben. yarı izinini kullandı yarısını kullanmıcak. o yüzden 12 gün+yol+mazeret derken 204 oldu şafak :) az kaldı azz oleyyyyy

hayırlısıylaa zaman cabuk gecsııınn sağlıkla sıhhatle donsun yarımm bi saniye bile yanımdan ayırmıcaaaaam

evet bende saymamayı dusunuyorum zaman gecmıo yoksaa

ben hesaplamak ıstemesemde beynım kendılıgınden hesapılıyı verıo neapım pufff ):

ŞAFAK 423

geçmiyo günler ama 1günde olsa aşkımın yanındaydım yemin törenine gittim cuma günü 1de aldık aşkımı cumartesi 4te bıraktık askeriyeye ayrılırken çok zor oldu bayramdan önce dağıtım olacaklar 1ay sonra yine görecem inş.oğlum babasının yanından 1dk. bile ayrılmadı gece bile aramızda yattı alınca hemen uyandı çok zorr çoook Allahım bütün asker bekleyenlere yardım etsin:Saruboceq:

olumunekankayizsmile Amin inşAllah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…