- Konu Sahibi angelgozde
-
ohh iyiyki daha gitmedi askerceeezim ...siz yazdıkça içime oturdu resmen...ahh işten çıkınca aşkımı görücem almaya gelicek..yopiğe girip cıktıkca daha bi kıymetli oldu ehehhekaydirigubbakcemile3
öle dion ama senn ki daha gitmedi biizim ki nerdeyse teskere alcak temelli gelcek bi de böle düşün sositososito
aynen canım yaa gitse gelse bii diorum ama birden okuyunca yaşadım sanki bian anllattıklarınızı.. şimdi mutluyum yanımda die amaa...off yaaa az kaldıı:sm_confused:
ohh iyiyki daha gitmedi askerceeezim ...siz yazdıkça içime oturdu resmen...ahh işten çıkınca aşkımı görücem almaya gelicek..yopiğe girip cıktıkca daha bi kıymetli oldu ehehhekaydirigubbakcemile3
sen bızım torunumuzsun bak bnm 107 gun oldu sndn once kavusucaz hıc ayrılmamak uzere ınsallah
bnm 8 ay oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boshayallersmile
yaaaaa askerlik her şey için engel cnm bak biz evleneceğiz evlenemioz işine gücünw bile konsantre olamıodu zaten askerlik bitmeden babam vvermezdi beni şimdi yavas yavas güneş görünüo çoğu gittii azı kaldı bu yaz inş düğünümüz varrr opuyorumnanaktan
üylesin valla cnm torunum bnm opuyorumnanaktanbende senn torununum ozaman opuyorumnanaktan
Ayy inşAllahh gülümmzemuszemus
gelsin 90/4'ler sonra 91'lilere geçelim has torunlarımız olsunlar zemuszemus
şafak atarsa 351 turkbayragi
gelsin 90/4'ler sonra 91'lilere geçelim has torunlarımız olsunlar zemuszemus
şafak atarsa 351 turkbayragi
Has torunlarımız sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
grimsim bunlar bizim torunlarrr :lepi:
Torunlarımız :smiley-cool:
şaka maka eskidek cnm sende şafak programı varmıydı ki
Eskidik canım
Ticker' ı mı diyosun. Yeni ekledim onu geçen gün bayanssulusmile
yok cnm onutek fln oluo ya onu diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?