- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.021
cnm mehtabın yaklaşmış gözünaydınnn eee 400lerin de bitiooo ohhh
gözünü korkutmak gibi olmasın cnm ama 300ler berbat geçti bnm yaaaaaa çok yavaşş eyvahedigeldismileewet cnm çok az kaldı mehtabahihoyyyt artık kurtuluyorum 400 lerden darısı 300 lerin başına :Saruboceq:
hoşbuldum grimmmm...
kimlerin olduğu belli zaten cnm bnm yaptığım liste de istersenz yaa yapmak şart deil bnm aklımdan geçti sadece
kız grimsiii baharrr teskerecisiyiz aşk ayııı bacımm kaydirigubbakcemile3
tmm cnm ben sadece önerdimmmm olmasın boşverrrr ŞenizZaten bikaç listemiz varya.. Kasımdaki devreler gidince geriye kalanlar 90/1, 90/2, 90/3 ve 90/4 ler olmıcak mı fisfisfis o zaman gerek kalmıyo olumunekankayizsmile
yaz ayında da gelin olcam :asigim:Evet yaa ne güzeellll :kedi: :asigim:
kendınıze ıyı bakın kızlar gorusmek uzere..
yaz ayında da gelin olcam :asigim:
İnşAllah ya=)
opuyorumnanaktan
gözünü korkutmak gibi olmasın cnm ama 300ler berbat geçti bnm yaaaaaa çok yavaşş eyvahedigeldismile
bendee sonbahar gelını olcam kısmetsee
inşallah cnm inş bizz eğer alabilirsek aşkımın doğum gününe düğün tarihi almayı düşünüoruz cnm yhaaa ikimiz için de özel olsun istioruzzzz:kedi:
aslında ben istemeye geldikleri gün olsun istiodum ama o tarıhı ıstersek 2012ye kadar beklememız gerekır onu da ben ıstemem kaydirigubbakcemile3
19.09.11 olamıcak ama 11.10 nişanlımın dogum gunu..o zamana kadar yetısırız dıye dusunuyorum..hayırlısı olsun hepimiz için
slm kızlar ben hergün gelemiyorum malum yaramaz bi oğluşum varsempatiksalakcinni
mehtap15
şafak 412
hayırlısıyla usta birliğide belli olsaydı şimdi heyecanla nereye çıkacağını bekliyorum inş. iyi bi yere çıkar
hepinizi öptüm kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?