90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

hayırlısı olsun canım..ne guzel oglunla oyalanarak gecırırsın zamanı..

sen nışanlısın demii cnmm biz bi de daha nişan yapcazzz haziiranda gerçi yüzüklerimizi taktık ama biz aileler ister işteee :kedi:

evet canım nişanlıyım..ailelerin bilgisi varsa direk düğün yapın olmaz mı??

hayırlısı olsun canım..ne guzel oglunla oyalanarak gecırırsın zamanı..

evet canım nişanlıyım..ailelerin bilgisi varsa direk düğün yapın olmaz mı??

var cnm da biz aşkımla farklı şehirlerdeiz bu yüzden bi aileler de tanışsın istioruzz cnm yaaaa

var cnm da biz aşkımla farklı şehirlerdeiz bu yüzden bi aileler de tanışsın istioruzz cnm yaaaa

anladım canım..bizde evde yapmıştık tanışma isteme nişan hepsi bi arada olmuştu ama nişanlım gelince belki küçük bi organizasyon düzenleriz diyoruz ya da direk düğün..

ama bildiğim tek sey var hayırlısıyla askerden gelsin fazla bekleyemiceğimizz sempatiksalakcinni

mayıs sonu gelcek temmuzda düğün pek aceleciyiz bizde ama 4 sene oldu bizim yaaaa

mayıs sonu gelcek temmuzda düğün pek aceleciyiz bizde ama 4 sene oldu bizim yaaaa

ooo siz bizden de acelecisiniz encılımm =)) hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olur..

işi var mı??ev durumunu falan napıcaksınız??

bizim ev sorunumuz var cunku şimdilik..

ooo siz bizden de acelecisiniz encılımm =)) hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre olur..

işi var mı??ev durumunu falan napıcaksınız??

bizim ev sorunumuz var cunku şimdilik..

aşkımın işi var cnmmm evi de var arabası da var maddi sıkıntımız yok çok şükürr :Saruboceq:

aşkımın işi var cnmmm evi de var arabası da var maddi sıkıntımız yok çok şükürr :Saruboceq:

beklemenın bı mantıgı yok o zaman olumunekankayizsmile arabadan zıyade ev onemlı bu zamanda kırada oturmak cok zor..
bizde gelince ev bakıcaz bakalım ne zaman karar verebilcez...aynı durumdaymısız canım..

beklemenın bı mantıgı yok o zaman olumunekankayizsmile arabadan zıyade ev onemlı bu zamanda kırada oturmak cok zor..
bizde gelince ev bakıcaz bakalım ne zaman karar verebilcez...aynı durumdaymısız canım..

evet ev çok önemli bende çalışıorum yhaa cnm bende para biriktiriorum o arabayı yenilemek istio bende ev alalım diorumm evden zarar gelmez yaa 2.bi ev olsun kiraya veririzzz daha rahat olur sence de öle deil miiibilmiyorumkismile

kesınlıkle oyle canım evden zarar gelmez...bende para biriktiriyorum ama bi yandan da çeyiz meyiz alınca evlık bı bırıkım olmuo sımdılık kaydirigubbakcemile3

kesınlıkle oyle canım evden zarar gelmez...bende para biriktiriyorum ama bi yandan da çeyiz meyiz alınca evlık bı bırıkım olmuo sımdılık kaydirigubbakcemile3
aynen valla ne bulsam alıommm iliğim kemiğim kurudu paralar suyunu çekioo kaydirigubbakcemile2

neyse canım ben yavastan kaçar sabah 5 te kalkıcam işe gidicem..

bu arada sen orduda mısın??
evlenınce de orduda mı yasıcksınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…