- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.481
ayyy birden ilk gönderdiğim gün geldi aklıma cansuuu yaaa içim bi tuhaf olduuuAllh kavustursun canım şimdiden
ayyy birden ilk gönderdiğim gün geldi aklıma cansuuu yaaa içim bi tuhaf olduuu
malesef ilk zmanlar zor geçio ama insan alışıo cansucum alışmak zorundayız daha dorusuuuben giderken yanında olmayacagım gözümun onunden hiç gitmez o an dayanamam hiç genede cok zor olacak ama napıcam bılmıorum ilk zamnlar cok zor geçecekk offf offf
malesef ilk zmanlar zor geçio ama insan alışıo cansucum alışmak zorundayız daha dorusuuu
10.ayın içindeim heyyy be ne zaman geçmiş 10 ayyyyyyy :97::97:Aynen öle canım yapcak başka bişi yok :97:
olsun senn de geçecekk beeee karamsar olmaaBen daha göndermedim bile düşün artıık
inşş cnmm allah tüm askerlerimizii korusunnn sağ sağlim sevdiklerine kavuştursunnn
he cnm geçmiooo valla 10 ay oldu ama gel bi de bana sorrr onuuuamin canım benm babamda evlenmişler askere gitmiş babam asker yolu beklemek zor her gece ağlıyodum diyodu annem günler size geçmek bilmiyodur dimi kızlar
sağol cansu
çıkıon mu cnm tmm görüşürüz akşamaCanım kendine iyi bak aksam gorusuruz
he cnm geçmiooo valla 10 ay oldu ama gel bi de bana sorrr onuuubizde askerden gelince evlencez bu yaz yaniii kısmet olursaaaaa
ay inşşşş cnm ,yaaaa düğünm olacak hala inanamıorummmmhadi hayırlısı düğün haberlerinide okuruz inş.az kalmış şükürnerde asker nışanlın
choqseqercimmm napıosun sen ilk kez burda görüyorum seni hoşgeldin aramıza canımmm
amin canım benm babamda evlenmişler askere gitmiş babam asker yolu beklemek zor her gece ağlıyodum diyodu annem günler size geçmek bilmiyodur dimi kızlar
sağol cansu
slm kızlar konunuza bakıyomda içim bir hoş oldu tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliomallah kavuştursun benmde canım kardeşim bitanem kuzenin 2 aralıkta teslim olcak tokata umarım hayırlısı ile bitirir gelirler
hoşbuldum canım iyiyim sağol bitanem aslında eşim ilk gittiği zamanlar bu topikteydim ama epeydir netim yoktu yazamıyordum canım bundan sonra gelirim inşallah
kız eduk fln varı hepsiii uçtu yaaa nerde kiii acaba hiç gelmiooo arrtıkkkk :26:hoşbuldum canım bende sizleri özledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?