90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

ayyy birden ilk gönderdiğim gün geldi aklıma cansuuu yaaa içim bi tuhaf olduuu

ben giderken yanında olmayacagım gözümun onunden hiç gitmez o an dayanamam hiç genede cok zor olacak ama napıcam bılmıorum ilk zamnlar cok zor geçecekk offf offf

ben giderken yanında olmayacagım gözümun onunden hiç gitmez o an dayanamam hiç genede cok zor olacak ama napıcam bılmıorum ilk zamnlar cok zor geçecekk offf offf
malesef ilk zmanlar zor geçio ama insan alışıo cansucum alışmak zorundayız daha dorusuuu

inşş cnmm allah tüm askerlerimizii korusunnn sağ sağlim sevdiklerine kavuştursunnn

amin canım benm babamda evlenmişler askere gitmiş babam asker yolu beklemek zor her gece ağlıyodum diyodu annem günler size geçmek bilmiyodur dimi kızlar
sağol cansu

amin canım benm babamda evlenmişler askere gitmiş babam asker yolu beklemek zor her gece ağlıyodum diyodu annem günler size geçmek bilmiyodur dimi kızlar
sağol cansu
he cnm geçmiooo valla 10 ay oldu ama gel bi de bana sorrr onuuu bizde askerden gelince evlencez bu yaz yaniii kısmet olursaaaaa

choqseqercimmm napıosun sen ilk kez burda görüyorum seni hoşgeldin aramıza canımmm

hoşbuldum canım iyiyim sağol bitanem aslında eşim ilk gittiği zamanlar bu topikteydim ama epeydir netim yoktu yazamıyordum canım bundan sonra gelirim inşallah

sağol cansu

evet canım ya ben de evliyim annen çok haklı zaman geçmiyor sanki

canım benim eşim de acemilini tokatta yaptı ve rahat geçti acemiliği hergün görüşüyorduk
yalnız tokattan çıkan acemiler mutlaka sınır karakollarına gidiyor benim eşim de bulgaristan sınırında askerlik yapıyor dua edin de uzak yerler çıkmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…