- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.461
ticker sitesine silüs tarihlerinizi yazacaksınız cnmmm bu aradaaa aswangcullen cnm senn ö.msj kutun dolu msj yazamıom sana :78:
sen silüs tarihine 4 aralık yaz tmm mı cnmmmmcnm sildim bsalttım özel msj kutumuu
ayy ne güldüm yaa 460+ 1 ay izin ekliorum ben..eheheh askerim 2 sinde teslimm 6 mart oluo o zmn..izinlerini kullanır mutlaka :)
cnm akşama gel topiğe beraber yaparız olmazsaaaCanım yaa bende yapmak istıorum o takvimlerde o sıtelerden mı yapıoruz bi kez ugraşmıştim olmamıstı
cnm akşama gel topiğe beraber yaparız olmazsaaa
tmm tatlım yaparız beraberrrrrTamam canımm akşaam burdayım o zamn
işteeee hayat döngüsü böle bişiy be cnmmm sende gün gelecek başkalarına yardım edeceksinnnnŞimdi sen aglayanlara yardım edıosun :2:
png kısmına kadarını kopyala cnmmmm o şekilde kabul edioooyaaa forum kabul etmiyor hata veriyorr
he tmm o zman ben silüsünüüü 4 sanıodum cnmmm pardon o zaamnneden cnmm 4 aralık..silüsü 2 sii
evet ya artık burada destek olcaz birbirimize..
geçecek yani..bi benim erkek arkadasım gitmiyor ya bi ben asker yolu gözlemiyorum ya :) herkes gibi o da gidip gelecek insallah..
tabiikide kolay olmayacak..ama olacak iste :)
evet o şafak sayma olayını indireyim bende :) bi de kocaman bi takvim tasarliycam kendi resimlerimizin olduğu,ona çarpilar koycam şafak attıgında :) hem sonrası icinde hatıra olur :)
bu son günlerde ayrı bır dertmis :) ne yapsa ne istese peki diyorum :)
inşş cnmm allah tüm askerlerimizii korusunnn sağ sağlim sevdiklerine kavuştursunnnslm kızlar konunuza bakıyomda içim bir hoş oldu tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliomallah kavuştursun benmde canım kardeşim bitanem kuzenin 2 aralıkta teslim olcak tokata umarım hayırlısı ile bitirir gelirler
slm kızlar konunuza bakıyomda içim bir hoş oldu tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliomallah kavuştursun benmde canım kardeşim bitanem kuzenin 2 aralıkta teslim olcak tokata umarım hayırlısı ile bitirir gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?