90/1 90/2 90/3 ve 90/4lü Kader arkadaşlarım, bu da bizim topiğimiz olsun

ticker sitesine silüs tarihlerinizi yazacaksınız cnmmm bu aradaaa aswangcullen cnm senn ö.msj kutun dolu msj yazamıom sana :78:

Canım yaa bende yapmak istıorum o takvimlerde o sıtelerden mı yapıoruz bi kez ugraşmıştim olmamıstı

ticker sitesine silüs tarihlerinizi yazacaksınız cnmmm bu aradaaa aswangcullen cnm senn ö.msj kutun dolu msj yazamıom sana :78:

cnm sildim bsalttım özel msj kutumuu

ayy ne güldüm yaa 460+ 1 ay izin ekliorum ben..eheheh askerim 2 sinde teslimm 6 mart oluo o zmn..izinlerini kullanır mutlaka :)

kızlarrrrrrrr yaaaa şafak iyiden iyiyeeeee sıkıştırmaya başladı beni azaldıkça daha da zorlaşıo

evet ya artık burada destek olcaz birbirimize..
geçecek yani..bi benim erkek arkadasım gitmiyor ya bi ben asker yolu gözlemiyorum ya :) herkes gibi o da gidip gelecek insallah..
tabiikide kolay olmayacak..ama olacak iste :)
evet o şafak sayma olayını indireyim bende :) bi de kocaman bi takvim tasarliycam kendi resimlerimizin olduğu,ona çarpilar koycam şafak attıgında :) hem sonrası icinde hatıra olur :)
bu son günlerde ayrı bır dertmis :) ne yapsa ne istese peki diyorum :)

ehehe bende şafak takvimi yaptım cnm onu karalamak öle zevkli kiii sorma yaaa =) hele yarıdan soraaa sona yaklaştığını görmek daha daaa bi zevkli oluooo buuradaaaa hep destek tam destekkkkkk çekhumm

slm kızlar konunuza bakıyomda içim bir hoş oldu tüm askerlerimize hayırlı teskereler diliom allah kavuştursun benmde canım kardeşim bitanem kuzenin 2 aralıkta teslim olcak tokata umarım hayırlısı ile bitirir gelirler

inşş cnmm allah tüm askerlerimizii korusunnn sağ sağlim sevdiklerine kavuştursunnn

Allh kavustursun canım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…