- Konu Sahibi angelgozde
-
- #1.561
cnmmmm h.g tekrarcansu takvim olmuş ama kavuşmanıza 1 hafta var gibi görünüyor canım
doğrumu
ben de takvivimi değiştirdim angel sayende
yok cnm yorulmadım daa keşke olsaydı cnmm yaaaaagözde boşver ugraşma olmuyo aksam aksam yordum senide
daha sora tekrar deneriz istersen cnmmmSaglık olsun yapcak bişi yok
tmm cnm ben çıkıorum o zaman iii gecelerrr sanaaaa yarın sabah görüşürüzzzGittikten sonra deneriz canım bide belki ozamn olurr :)
tmm cnm ben çıkıorum o zaman iii gecelerrr sanaaaa yarın sabah görüşürüzzz
ayyy kıyamam bol boll sarılın birbirinizeee cnmmmGünaydınlaaar güzel hatunlar:82:
Işlerimi bitirdim çıkıcam birazdan aşkımla on haftasonu kahvaltımızı yapıcaz..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
kimler var bakim
çokşekerim kardelenim cansu aswangcullen çekhum nerdesinizzz bakimmm
1 dk önce aşkımla konuştum kep altı olduk dieee nasıl sevinioodu bnm askım normalde ilçede askerlik yapıo ama arabası bozulduğu için pazartesiye kadar ilde kalacak diom kii aşkım yaaa sıkılıon demi oralarda yabancıların içinde kız ne yabancısı dio bana artık burda da arkadaslarımız varr 2 tane alt devremiz var kolay mı dio yirim ben onu yaaaaaaaaaaaaaslm tertipiyidir ne olsun.şafak saymaya devam işte..:82:
ŞAFAK=173izin kullanmazsak ŞAFAK=160 BİTİYOR MU NE??
cansu bir de bunu dene bakalım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;35;116/st/20120303/e/kavusacagiz+askim/k/58bc/event.png
kendi zevkime göre yaptım ama umarım beğenirsin canım
cansucum linkin 2 başına da '' işaretini koy öle ekle tmm mııı cnmmmmcanım cok saol yaptım ama gorunmuyo oda olmadı yani :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?